Бивши директор КБЦ Дедиње Бошко Ђукановић подржао изборну листу Двери-ДСС

Бивши директор КБЦ Дедиње Бошко Ђукановић подржао изборну листу Двери-ДСС

0
(0)

Најпознатији српски кардиохирург, проф. др Бошко Ђукановић подржао је изборну листу „Српски покрет Двери-ДСС- Санда Рашковић Ивић- Бошко Обрадовић“, јер је у њој препознао једину патриотску опцију на политичкој сцени Србије, речено је на конференцији за новинаре у просторијама Демократске странке Србије.

Санда Рашковић Ивић је рекла да је веома поносна што листу подржавају најелитнији интелектуалци Србије.
„Они то не чине да би били на листи или због очекивања да добију неко министарско место. Подршка професора доктора Бошка Ђукановића, је тиме вреднија што нас подржава не само прво име кардио-хирургије Србије, већ прво име кардио-хирургије целог региона и човек који заузврат не тражи ништа.

Једном сам рекла да коме је до морала у политици, тај нека дође у Демократску странку Србије, а сада кажем да коме је до морала у политици, тај нека подржи изборну листу „Двери-ДСС“ “, рекла је председница Демократске странке Србије.

Bosko-Djukanovic1

Бошко Обрадовић, лидер Српског покрета Двери рекао је да је ово прави патриотски блок који у себи садржи две велике политичке снаге, ДСС и Двери, али и бројне организације и истакнуте појединце.

„Са нама су пре свега најистакнутији српски интелектуалци. Ту су људи попут академика Косте Чавошког, Мила Ломпара, аналитичара Ђорђа Вукадиновића, Слободана Антонића, Владимира Димитријевића и низа првих имена српске интелектуалне елите.

Са нама је Миладин Шеварлић, најистакнутији српски агроекономиста, херој одбране Кошара Љубинко Ђурковић, а сада и најпознатији кардиохирург Бошко Ђукановић.

Склопили смо споразуме са Удружењем банкарских клијената Ефектива, Синдикатом пензионера Србије, Самосталним синдикатом Телекома Србије.

На нашој листи су представници Српског либералног савета, Равногорског покрета и Асоцијације предузећа и предузетника Србије. Зато тврдимо да је ово најкомплетнија листа уједињене патриотске опозиције“, закључио је Бошко Обрадовић.

Двери

Да ли је овај текст користан?

Кликните на звезду и оцените!

Ако вам је текст користан...

Поделите га са пријатељима!

Актуелно

Лажна опозиција оличена у ДСС и Милошу Јовановићу "ближа изласку на изборе у Србији него њиховом бојкоту"

Лажна опозиција оличена у ДСС и Милошу Јовановићу „ближа изласку на изборе у Србији него њиховом бојкоту“

3 (2) Члан Председништва Покрета Метла 2020 и лидер ДСС Милош Јовановић изјавио је да …

Ослобађајуће пресуде Бубалу и осталим оптуженима за злоупотребе приликом приватизације Луке Београд (видео)

Ослобађајуће пресуде Бубалу и осталим оптуженима за злоупотребе приликом приватизације Луке Београд (видео)

5 (1) Специјални суд у Београду донео је ослобађајућу пресуду бившем министру привреде и приватизације …

Leave a Review

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Send this to a friend