Став

Блудни син Алек и његова секта: Убоду их и оставе

Секс, дрога и новац, то повезује већину водећих функционера Српске напредне странке. Откад су дошли на власт, напредњаци су добили и искористили прилику да задовоље те пориве. Отимају се око пара и послова, али и око туђих жена, мужева, љубавница и швалера. Као пацови, гмижу једни преко других, мењају партнере, растурају и, углавном на силу, склапају бракове.О овој групацији људи, боље рећи Вучићевог полусвета, пише уредник Магазина Таблоид Предраг Поповић, бивши уредник Дневног Телеграфа, Национала и Правде и дугогодишњи Вучићев пријатељ и сарадник

У перверзијама предњачи Александар Вучић. Попут Алистера Кроулија, направио је секту којој није наметнуо само политичка и криминална, него и сексуалне девијације. О томе је јавно сведочила Милена Јованчевић, коју је Вучић саблазнуо већ на првом разговору.

– Тражила сам пријем код Вучића јер 2014. године нисам стављена на листу одборничких кандидата пред београдске изборе, а обећали су ми. Вучић ме саслушао и рекао да, ако хоћу да напредујем у странци, морам да знам само три ствари: да једем, пијем и да се јебем. Шокирала сам се. Рекла сам му да сам удата, имам сина од шест година… „Па, шта? Добро изгледаш, а сви више воле младе маме, него старлете…” – написала је Јованчевић на једној друштвеној мрежи.

Она се одрекла напредовања у СНС-у, али Вучићу то није сметало, има много њих које су пристале да једу, пију и да се јебу. То је Вучић искористио да демантује гласине које га прате откад је ушао у политику, у којима је приказиван као жртва Едиповог комплекса. Његова мама Ангелина је била новинарка, баш као и прва девојка Тијана, коју је освојио у својој 23. години, затим прва супруга Ксенија, љубавнице Гордана Јузбашић, Маја с Пинка, Јелена са Студија Б, па и друга супруга Тамара. Због очигледног афинитета према новинаркама настало је уверење да је Вучић у свим женама тражио само своју маму, чијој физичкој лепоти се диви и данас, кад је она зашла у осму деценију живота.

У лечењу комплекса помогао му је кум Зоран Башановић, доктор за мисице и певачице. Млад, леп и богат, естрадни менаџер је Вучићу отворио врата у нови, лепши свет. Водио га је на путовања у иностранство, али и по вашарима у српским забитима. Саветовао га је да девојке не замара политичким паролама, већ да их шармира својим најјачим адутима – новцем и утицајем.

Из тог времена остала је анегдота с једног њиховог гостовања у Бањалуци. На крају напорног дана, свратили су у мотел код Лакташа. Газда их је дочекао као да су му род рођени. Док су приводили крају вечеру, Башановић је Вучићу предложио да изабере једну од девојака и одведе је у „интимну собу”, да се опусти. Иако се у почетку нећкао, Вучић није одолео наговарању несташног кума. После пола сата „опуштања”, кад се вратио за сто, Вучићу је блистао осмех од уха до уха.

– Било је одлично, иако се она узбудила тек на крају – похвалио се Вучић.

– Требало је да је платиш унапред – смејао му се искусни Башановић.

За 15 година дружења, Башановић је куму наместио многе лепотице. На једној приватној журици упознао га је с Тамаром Ђукановић, тада запосленој у Пинку. Следећег јутра, Вучић му се похвалио успехом. Не изостављајући ниједан пикантан детаљ, описао му је све шта је радио с Тамаром, а није пропустио ни да се похвали како му је она рекла да у кревету вреди за двојицу.

– Наравно да ти је то рекла, била је пијана, видела је дупло – нашалио се Башановић.

Неколико дана касније, кад је схватио да се њих двоје редовно виђају и да постоји опасност да крес-варијанта прерасте у озбиљну везу, Башановић се забринуо за кума. У најбољој намери, направио је прву велику грешку. Показао је Вучићу снимак безбедносних камера с паркинга Пинка. На снимку се види како нека жена, у раним јутарњим сатима, пролази између аутомобила, тетура се и повраћа, да би на крају пала и остала да лежи. Иако је слика мутна и лоше осветљена, Башановић је тврдио да је то Тамара Ђукановић.

Вучић се згрозио, али није реаговао како је очекивао кум. Уместо да раскине везу, љубавницу је макнуо из Пинка, легла разврата, и запослио у Министарство спољних послова. После неколико година турбулентног „забављања”, са честим раскидима и помирењима, Тамара је остала трудна, па је Вучић, као и кад се први пут венчавао, принуђен да је ожени. У једном дану се, уз помоћ кума Николе развео од прве супруге и венчао с другом.

Срећу му је опет покварио тајни снимак. Само, на њему Тамара није била сама, него у загрљају кума Башановића. Кад му је Жељко Митровић показао тај експлицитни видео, Вучић се изобличио од беса. Један од његових сарадника, који је у међувремену напустио СНС, причао је да се Вучић није наљутио на Башановића због авантуре с Тамаром, пошто се десила пре него што ју је упознао, али није могао да му опрости што је то скривао. С кумом је раскинуо односе, а новој супрузи се, као и старој, светио батинама и шиканирањем.

Утеху је тражио у успутним везама са сваком која би пристала. Медији су спекулисали о Вучићевој романси с телевизијском водитељком Петром Цвијић. Након саобраћајне несреће у којој је убила Слободана Бојића, док јој је суђено за тешко кривично дело против безбедности јавног саобраћаја, уз посредовање своје пријатељице Љиљане Ђурђевац, Цвијићева је освојила Вучићеву милост. Водитељка је демантовала приче о њиховој романсу, које су ширили појединци из врха СНС-а, али изгледа да јој судије нису поверовале, па су је ослободиле кривице.

После ње, Вучић је завист сарадника привукао везом с манекенком Катарином Шишмановић. Не само што је лепотица с изузетним сексипилом, Катарина је шармантна и скромна. „Није скупа”, што би рекао Вучић.

Швалерским успесима Вучић је компензовао све што је пропустио у младости. Потреба да доказује мушкост постајала је наглашенија како су у јавност доспевали детаљи о његовим хомосексуалним афинитетима. Кад је први пут чуо да му народ скандира „Вучићу, педеру”, покушао је да је игнорише.

– Ако сам бисексуалац, то само значи да имам дупло веће шансе за забаву – шалио се, с надом да надимак неће заживети.

На његову велику жалост, појавили су се и конкретни сведоци његових геј склоности. Прво су се појавиле информације о његовим слатким тајнама с почетка деведесетих, кад се школовао у Енглеској. Далеко од куће, родитеља и пријатеља, коначно је могао да без стида ужива у геј-клубовима у лондонском Сохоу. Касније је у нашим медијима освануо полицијски извештај из 2002. године у коме је забележено да је полицијска патрола из станице у београдској општини Савски венац затекла Вучића приликом блудних радњи на јавном месту с Николом Брујићем. Према тим подацима, земунски трансвестит, познат по уметничком имену Лидија и надимку Ликана, детаљно је описао односе с Вучићем. Њих двојица (двоје) повремено су се виђали у парку код Економског факултета, где му је Ликана по врло повољним ценама испуњавала сексуалне фантазије. Кобне вечери, Вучић је затечен с устима пуним Ликане. Задовољан услугом, частио је транџу-проституку са сто евра, али срећу су му покварили полицајци.

Срећу му је, прошле године, покварио Ђорђе Вишекруна. У књизи „Вучић и ја”, као и у интервјуу за портал „Балкан Инфо” Вишекруна је приказао Вучића као искомплексираног хомосексуалца који воли само себе. У том сведочењу, на основу личних искустава, описани су њихови сусрети, разговори и бурне емоције.

– Вучић ме засипао комплиментима, говорио ми је: „Ти си прелеп, прелепо си се обукао, прелепо изгледаш, хајде…” Сећам се, кад смо предали листу за парламентарне изборе 2012, позвао ме у аутомобил. Тада су кренули коментари у СНС-у о томе како смо нас двоје у вези. Тражио је од мене да се скинем у његовом кабинету, али није тачно да ме тукао. Не би ни могао, пошто ја тренирам карате и кик-бокс, а он у животу није дигао ништа теже од кашике – причао је Вишекруна.

Као хистерична клинка, Вучић се Вишекруни осветио због објављивања истине о његовим педерским склоностима. Најурио га је с посла и засуо претњама, због којих је Вишекруна напустио Србију.

Са свим комплексима и фрустрацијама, Вучић је, вероватно, шампион у перверзијама, али ни Маја Гојковић није далеко. И она је прво сексуално искуство доживела тек по уласку у политику, кад је постала заменик председника Српске радикалне странке. О томе се причало чак и у Хашком трибуналу, кад је, на суђењу Војиславу Шешељу, емитован снимак пресретнутог његовог разговора са сарајевским војводом Браниславом Брнетом Гавриловићем. Војвода Брне је тада помињао своју љубимицу Мају. Ипак, радикали се сећају како се, приликом једног од сусрета у Београду, Брне жалио Шешељу, није могао да трпи Мају.

– Војо, брате, не могу више. Кад се сетим њеног дупета, дође ми да изађем пред турски снајпер, нек ми прекрати муке – кукао је храбри Брне.

– Знам како ти је – разумео га је Шешељ.

Да је и он имао слична сексуална искуства с Мајом забележено је у документу Петог одељења Центра Ресора државне безбедности за град Београд „Војислав Шешељ – пресек сазнања” од 18. октобра 2000. године.

Страст према Сарајлијама Маја Гојковић је доказала кад је, као градоначелница Новог Сада, ангажовала Горана Бреговића за новогодишњи спектакл 2007. године. Наступ је плаћен 120.000 евра, али Маја није добила све чему се надала. Цупкала је на Тргу слободе, у поноћ је плесала с Брегом, али све се завршило на томе.

– Нисам ја Чола, не могу да јебем бабе – поверио се сутрадан Бреговић старом сарајевском другару Миши Јанковићу, који га је обавестио о трачу да је после новогодишње журке отишао с Мајом.

У то не треба много веровати, не би било први пут да Бреговић слаже. Зли језици тврде да је одрадио фул пакет, зато је и следећих година за велике паре наступао у Новом Саду.

Сличне приче су пласиране и о Жељку Јоксимовићу, према коме Маја Гојковић није крила емоције. Кад год би се појавила прилика, ангажовала га је, парама грађана, да је забавља. Ипак, њени пријатељи кажу да није била заинтересована за Јоксимовића, он је био само маска за романсу са његовим менаџером Банетом Обрадовићем.

Доброћудни Бане, једини човек који 30 година ради на српској естрадној сцени, а да нема ниједну мрљу, ниједног непријатеља, никада није ни потврдио ни демантовао гласине о томе како свом пулену уговара наступе у Новом Саду, а и шире. На честе провокације колега, Обрадовић је одговарао шалама на свој и на рачун своје спонзорке.

– Синоћ сам целу ноћ тешио Мају. Морао сам да јој причам да није дебела, већ да изгледа као жена и по. Кад стане на вагу, шокира се што има 84 киле. Тај проблем сам решио кад сам јој скинуо наочаре. И даље је имала 84 киле, али није могла да види вагу. Она је изузетно шармантна и духовита, не сметају јој шале на њен рачун. Једном ме уштипнула за образ и рекла: „Ех, да су ми твоје године…” Одговорио сам јој: „Ех, да су ми твоји лекови…” Није се увредила, напротив – прича Бане, окрећући све на шалу, а како му је у души само он зна.

Ипак, не само он, то зна и Урош Балов, који је пет година провео у Мајиној пословној пратњи. На његову срећу, успео је да се дистанцира на солидну удаљеност, у Ирак, где је постављен за амбасадора.

Зачудо, међу напредњацима, који скачу једни по другима искључиво из примарних нагона, било је и оних који су секс повезали с искреном љубављу. Такву наивност персонификовао је Вилибалд Јунцел Ерић, Вучићев дугогодишњи комшија и пријатељ, један од оснивача СНС-а. Иако у позним годинама, није одолео Зорани Михајловић.

Зближио их је Вучић, нехотице. С дубоком мржњом, карактеристичном за фрустриране алапаче, Вучић је из дана у дан малтретирао Зорану. Пред сарадницима ју је шиканирао и вређао због сваке ситнице. Све му је сметало, како се шминка и одева, што је дебела и ружна. Пред једну седницу главног одбора, рекао је да ће трајати док год се не реше сви проблеми, макар се то отегло до сутра.

– Нећу дозволити нерад, сви ћемо остати у овој сали, ако треба ту ћемо и спавати. Кад угасимо светло, ставићу Зорани звонце на уво, да нас пробуди кад неко почне да је тресе – рекао је тада Вучић.

После сваке такве његове провокације, она би отрчала до Ерића, да плаче на његовом рамену. Другарске утехе брзо су прерасле у интимне загрљаје, а потом и у љубав. Ерићеву, не њену. Заслепљен емоцијама, није видео замку у коју је упао. Напротив, напустио је жену и децу и потпуно се посветио Зорани. С тинејџерским надахнућем писао јој је заносне стихове.

„Коцка је бачена, желим твоје кестењасте очи до бола. / Уживање у дивном блаженом уздизању, мој је згодитак, / стењем док ти са лица цури зној, ја пијем тај љубавни напитак. / Сад ми све иде, веруј ми, до неба волим те, / сад ми све иде, душо заувек загрли и воли ме…” – написао је Ерић у једној песми.

Загрљаји, међутим, нису трајали заувек. У неком тренутку, Ерић је потиснуо поетске страсти, прогледао и није му се свидело оно што је видео. Схватио је да га је Зорана искористила и одбацила. Као у песми, стењао је и док је молио супругу Јадранку да му опрости лудило. Имао је среће, греси су му опроштени.

Зорани је било свеједно, равнодушно га је испратила из Српске напредне странке и свог живота. Наставила је по старом, под Вучићем. Није марила ни за трачеве који су је пратили. С осмехом је слушала како јој се руга Небојша Стефановић.

– Вучић је оличење верности. Са Зораном се швалерисао у првом и другом браку – причао је др Стефановић.

Брига њу, о својим сексуалним апетитима слушала је и у Скупштини. Њеним ликом посебно је опчињен радикал Милорад Мирчић. Једном га је његова кума Маја Гојковић казнила зато што је прекидао дискусије захтевима да се Зорана пристојно обуче, није могао да се концентрише загледан у њене голе бутине. На последњој седници, Мирчић је Михајловићки у лице рекао да ни сама не знам с ким ће увече лећи у кревет, а с ким ће се пробудити.

Неконтролисана страст недавно је растурила брак Горана Весића, главног напредњачког оперативца у Београду. Весић се дуго хвалио својом супругом Вањом Костић. Како и не би, кад је лепа, згодна и интелигентна. Весић ју је и пословно везивао за себе и своје комбинације. Док је из сенке управљао Црвеном звездом, запослио ју је тамо, а касније пребацио на функцију директора маркетинга Фудбалског савеза Србије. Кад су објављене информације да Вања у Звезди прима плату од 5.000 евра, демантовао их је Небојша Човић, коме је Вучић поверио да у клубу управља финансијама.

– После анонимних пријава тужилаштву, извршили смо увид у ситуацију са супругом господина Весића. Њен први уговор, од 15. августа 2009, са „ФЦ Ред Стар цомпанy” био је за бруто износ плате 105.647,58 динара. Касније, уговором од 19. јануара 2011, њена плата је коригована на 117.960,51 динар. То није 5.000 евра. Ако неко има податак који је аргументован, а не рекла-казала, да је та плата била 5.000 евра, на располагању смо – рекао је Човић.

Иако је у првом тренутку изгледало као рекла-казала, Београдом је недавно прострујала вест о томе да је Весић напустио супругу и почео да живи са бившом певачицом Леонтином Вукомановић. Да испод тог дима има ватре потврдиле су чињенице да је Леонтина потписала апел за подршку Вучићевој кандидатури за председника Србије, као и да је испред Удружења музичара Србије управо она задужена за избор песама које се пуштају у фамозној музичкој фонтани на Славији. Уз то, поуздани извори су пренели тврдње да је Град Београд уступио Леонтини пословну зграду у Средачкој улици, коју она сада даје у подзакуп.

Везу Весића и Леонтине многи су одмах оценили као напредњачку верзију Мркоњића и Бекуте. Наравно, сви су се сетили њене авантуре с Марком Милошевићем, али и начина на који је она завршена. Марко јој је приредио велелепну рођенданску прославу у хотелу Југославија. Међутим, уместо да се и лично појави, послао јој је специјалан поклон. Усред славља, двојица Маркових пријатеља донели су велики пакет, умотан у светлуцави папир с машном. Пред 500 званица, слављеница је одмотала пакет. Из картонске кутије изашла је збуњена кокошка, којој је за ногу била завезан папир с написом „Леонтина”.

Та брука је била и прошла. Тренутно, на удару трачева налази се Весић. Иако тврди да није осветољубива, његова екс-супруга Вања пријатеље забавља пикантним причама. Између осталог, она објашњава да ју је Весић напустио јер му више није допуштала да облачи њене танге и чарапе с халтерима. Његов егзибиционизам јој није био проблематичан, разуме мушкарце који се на то ложе, али сметало јој је што јој, онако здепаст, рашири сваке гаће.

Синиши Малом нису сметале гласине да га супруга Марија вара с Вучићевим кумом Николом Петровићем и шефом београдске полиције Веслином Милићем, али није могао да се обузда кад ју је затекао у кревету са шофером. У кривичној пријави, коју је поднела, Марија Мали је мужа оптужила за породично насиље.

„Деветог априла 2017. године Синиша је око 20 сати ушао у стан и одмах почео да виче, претио је да ће ме протерати из овог града и земље. Онда је стегао песницу и запретио да ће ме ударити. Затражила сам да изађе из куће. У том тренутку грубо ме ухватио десном руком за врат, јер је желео да ме изведе испред стана, у ходник, са очигледном намером да ме претуче, а да деца то не виде”, навела је Марија у кривичној пријави, која је у међувремену заборављена, чим су се бивши супружници нагодили око поделе имовине.

Имовина је, тврде зрењанински напредњаци, основни разлог који је очувао брак Горана Кнежевића. Револтирана гласинама о швалерисању министра привреде, његова супруга Санда је намеравала да се разведе. Од те идеје је одустала кад је откривено да је Кнежевића напала тешка болест. Добронамерни тврде да је Санда одлучила да остане уз мужа, како би га подржала у борби против рака, а они други кажу да се само стрпила како би избегла гњаважу током оставинске расправе.

Кад су дошли до власти, утицаја и новца, многи напредњаци су се препустили уживању у ниским страстима. На том списку нашли су се Братислав Гашић, Марија Обрадовић, Александра Ђуровић, а чак је и Зоран Бабић, после развода, успео да неђе девојку. Супротни примери су ретки, можда се само Небојша Стефановић није угледао на Александра Вучића, вођу напредњачке секте.

А 1. Напредни воле отпозади

Због женственог изгледа и сумњивих особина у јавности влада уверење да су прави или латентни хомосексуалци Миленко Јованов, Александар Јовичић, Иван Тасовац, Небојша Крстић и Владимир Орлић. Можда и јесу, али инсајдер Ђорђе Вишекруна је као такве описао Владимира Божовића и Владимира Цвијана.

– Божовић је био с пола Београда. Зна се да је имао сексуалне односе с неким Михаиловићем, затим са Стојаном Будимировићем и још неким омладинцима из СНС-а. Обећавао им је каријере ако буду интимни с њим, али ништа није испунио. Вучић је знао за то што Божовић ради, скренуо му је пажњу да то не изађе у јавност. Раскалашни живот је толерисао и Цвијану. Цвијан ми је једном рекао да у Новом Саду окупим све хомосексуалце, чанове странке, па да направимо „Савет за мањинска права СНС-а”. У кабинету Милоша Вучевића, који тада још није био градоначелник, направили смо састанак на коме се окупило двадесетак хомосексуалаца. Цвијан је залутао у Петроварадину, па је закаснио. У међувремену је дошао Дамир Зобеница, који се наљутио кад је видео гомилу хомосексуалаца – испричао је Вишекруна у интервјуу за „Балкан Инфо”.

А 2. Несташни сељак Тома

Успех у политици помутио је свест и Томиславу Николићу. Чим је добио истакнуту функцију у Српској радикалној странци, посланички мандат и државни стан у Београду на коришћење, као пуштен с ланца, Николић се препустио ужицима са колегиницама, секретарицама, новинаркама… Завист радикала привукао је везом с новосадском манекенком и мисицом Хеленом Михић.

– Тома је био заљубљен у мене, писао ми је песме и сви у СРС-у су знали за то. Становали смо заједно и имала сам кључеве од његовог службеног стана. Сећам се да је мени и манекенима Тома ујутру кувао чај и спремао доручак, па нам је чак остављао и џепарац на телевизору. Једном су неки људи из Скупштине донели намештај у Томин стан и затекли ме у доњем вешу. То је послужило за трачеве о нашој швалерацији. Причали су ми и да је Драгица правила хаос, али ја с њом нисам имала ништа. Она је била домаћица у провинцији. А, њен Тома ме је чак запросио и то преко телефона. Рекла сам му да ћу размислити. После тога сам га откачила. Он је био сиромашан, необразован Србијанац, а ја сам у то време била у вези с интелектуалцем који је био милионер. Тома је то тешко поднео, био му је болан тај раскид – описала је Хелена у књизи „Пут до границе”.

Николић је, како тврди његов кум и бивши страначки шеф, Војислав Шешељ, направио дете холандској новинарки Елизабет Фарел. Исти успех помиње се и у причама о Николићевој вези с једном младом лепотицом, коју је, по доласку на функцију председника Србије, запослио у Министарству спољних послова.

Предраг Поповић, Таблоид

Блудни син Алек и његова секта: Убоду их и оставе

Оцените текст

0 / 5

Your page rank:

оментара

  1. tu se ne zna ko koga, sve moj do moga. to ti je kad pustis pascad sa lanca. jedino onaj sto lepu maju veselise zasluzuje nacionalnu penziju. ljudi ratovase a ovi stanove delise i medjusobno se jahase. mislim da nece biti dosta bandera u beogradu al je dosta drveca na kalemegdanu

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

Back to top button

Детектовали смо Адблокер!

Поштовани, рекламе су једини начин финансирања нашег сајта те вас молимо да угасите адблокер на нашем сајту како би нам тако помогли да наставимо да објављујемо још боље и квалитетније вести без цензуре и длаке на језику. Хвала на разумевању!