БОГАТО Извршна директорка Телекома има шест послова и плата

БОГАТО Извршна директорка Телекома има шест послова и плата

Извршна директорка за приватне кориснике у Телекому Јана Љубичић за обављање ове функције има плату од 316.000 динара. Ово је, међутим, само један од њених послова и плата које прима, те је тако чланица РИК-а испред Српске напредне странке и члан је ГО, а од прошле године председница је општинске изборне комисије Земун.

Према извештају Агенције за борбу против корупције, Јана Љубичић поред функције директорке Телекома Србија, је и члан Републичке изборне комисије, али је и испитивач у Министарству државне управе и локалне самоуправе, али је и члан Градске изборне комисије у Скупштини града Београда.

Љубичић је од 2015. до 2017. године обављала функцију државног секретара-шефа кабинета у Министарству унутрашњих послова Србије. Пре тога била је генерална секретарка Скупштине Србије и од 2012. до 2016. обављала је функцију секретара РИК.

За четири месеца од функције коју је обављала у Републичкој изборној комисији Љубичић је зарадила 688.828, односно из ГИК за три месеца 270.000 динара.

За функцију у Телекому Љубичић прима 316.000 месечно и то од 2017. године, као од 2018. године као члан РИК добија месечно 28.000 динара, а као члан ГИК 10.000 месечно. Као испитивач у Министарству државне управе и локалне самоуправе 45.000 динара, а у извештају Агенције за борбу против корупције стоји да од 2018. такође добија за четири месеца 688.828 динара од РИК, а за три од ГИК 270.000 динара.

Ово значи да Љубичић од својих многобројних послова месечно укупно има приходе у износу од 399.000 динара, плус додатна примања од послова које због такве природе обавља повремено.

Оно што је такође интересантно, јесте то да се у АПР-у наводи да Љубичић поседује само једну некретнину, једнособан стан од 30м2.

Директно.рс

 

Оцените текст

0 / 5

Your page rank:

Поделите вест са пријатељима

Актуелно

Сви одборници СНС гласали против помоћи породиљама и породицама са децом

Сви одборници СНС гласали против помоћи породиљама и породицама са децом

Одборници СО Врбас су на деветој седници, почетком септембра на дневном реду имали измене и …

„Наслеђе Ангеле Меркел су корумпирани и ауторитарни режими на Балкану“

„Наслеђе Ангеле Меркел су корумпирани и ауторитарни режими на Балкану“

Председник покрета Ослобођење Млађан Ђорђевић изјавио је данас да је наслеђе немачке канцеларке Ангеле Меркел, …

Један коментар

  1. Nekretnina od 30 kvadrata, samo!!!
    Aaa, pa to je tesno.
    Moj komsija, u 40 kvadrata, sa zenom podize dve cerke, jedna vec diplomirala na drzavnom fakultetu. Kaze mi: jes’ malko se sudaramo po stancicu, ali sta cu!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *