Бранко Павловић: Запад нам спрема еколошку дужничку омчу (видео)

У 62. издању емисије Дијалог говорио је Бранко Павловић, правник, економиста и бивши директор Агенције за приватизацију. Емисија је снимљена 14. априла у нашем студију у Београду

Зашто Запад намерава да еколошку одрживост земље уврсти у њен кредитни рејтинг и да ли смо за то сами криви? Зашто Србија није раније решавала проблем загађења животне средине? Да ли кинески инвеститори загађују Србију и због чега смо продали резерве литијума Рио Тинту? Шта је утицало на то да Србија има најмањи пад БДП-а у Европи у 2020. години? Каква је структура нашег спољног дуга у односу на друге земље? Зашто Србија гомила златне резерве и да ли је то паметно поступање? Јесу ли европске земље презадужене? Шта су предности кинеског економског модела и шта Србија може да научи од Кине? Шта су предности а шта мане руског економског модела? Хоће ли пресушити свемоћна штампарија долара у ФЕД-у и каква је структура америчке економије? Којих седам питања су лакмус тест за опозиционе лидере у Србији?

О овим и другим занимљивим темама у 62. издању емисије Дијалог говорио је Бранко Павловић, правник, економиста и бивши директор Агенције за приватизацију. Емисија је снимљена 14. априла у нашем студију у Београду.

За више сличних садржаја претплатите се на наш канал кликом на ОВАЈ ЛИНК и пратите нашу Фејсбук страницу (facebook.com/novistandard).

Нови Стандард

Оцените текст

0 / 5

Your page rank:

Поделите вест са пријатељима

Актуелно

Кина објавила да ће због западних санкција појачати подршку Русији

Кина објавила да ће због западних санкција појачати подршку Русији

* Портпарол кинеског Министарства спољних послова Ванг ВЕНБИН: „Кина и Русија ће се међусобно подржавати …

Борис Над: Позадина сукоба Истока и Запада

Борис Над: Позадина сукоба Истока и Запада

Сукоб између САД и Кине, или између САД и Русије није само сукоб двеју врста …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *