Насловна / Србија / Брнабићка данас брани усташки монетегрински режим од српских министара
Брнабићка данас брани усташки монетегрински режим од српских министара 1

Брнабићка данас брани усташки монетегрински режим од српских министара

Председница Владе Србије Ана Брнабић рекла је, поводом коментара министра Ненада Поповића да је режим Црне Горе непријатељ Србије, да сви треба да буду рационалнији и да реагују као председник Србије Александар Вучић – мирно и сталожено.

На питање да ли се ограђује од изјаве министра Поповића, Брнабић је казала да се она не ограђује од изјава својих министара, али да сви треба да имају мало више стрпљења, иако, како каже, разуме емотивне реакције.

“Некако је нама у ДНК да прво реагујемо емотивно, а после да реагујемо рациом. Видите како реагује председник Вучић, па хајде сви да реагујемо тако – сталожено и смирено, удахните избројте до 10 па онда реагујте”, рекла је Брнабић.

Она је додала да је Србији у интересу стабилан и предвидљив регион, јер најбрже напредује у реформама.

“Србија иде најбрже што се тиче економије, привлачења инвестиција, довођења нових инвеститора, подршке малим и средњим предузећима, отварања радних места, трансформације економије засноване на иновацијама и знању. Немојте да дамо да нас људи провоцирају”, поручила је Брнабић.

Режим у Црној Гори је непријатељ Србије и тако га треба дефинисати, рекао је раније министар за иновације и технолошки развој Србије Ненад Поповић и истовремено назвао режим црногорског председника Мила Ђукановића „злочиначким“.

Он је рекао да најављено усвајање закона о слободи вероисповести у Црној Гори, којим се предвиђа и одузимање имовине Српске православне цркве, непријатељски чин, напад на СПЦ, на српски народ и државу Србију.

Танјуг

 

Како бисте оценили овај текст?

+Кликните на звезду за оцену!

Актуелно

Мило Ђукaновић, чедо Анте Павелића и Секуле Дрљевића 11

Мило Ђукaновић, чедо Анте Павелића и Секуле Дрљевића

Деведесете године 20. века су биле трагичне за српски народ. Насилни распад СФРЈ, зарад етничког …

Фирме повезане са Орбаном, Вучићем и Брнабић раде расвету широм Србије! 15

Фирме повезане са Орбаном, Вучићем и Брнабић раде расвету широм Србије!

Посао замене уличне расвете широм Србије преузеле су компаније повезане са људима из најближег окружења …

2 Коментара

  1. ПерунГромовник

    Burn a bitch

  2. e rugobo, bas si nasla ko reaguje mirno i stalozeno; budalu i idiota, koji sikce, pisti, arlauce, laje i po zemlji se valja, a to je bolest teska, i nedo Bog da to vidite; tu pomaze isteravanje djavola, najpre dobro prouciti mallevs maleficarum, nauciti napamer molitve silne, jerbo ovaj kopita baca i veliku snagu ima, pa ga valja drzati, usi zacepiti, jer ce drekavac se javiti, al ne zvati onog jarca sto ga hvali i ,,bogu,, preporucuje – isti je, a ako to ne pomogne, onda jedino lomaca od kamionskih guma, jer ovaj je dogmizao direktno iz pakla.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *