Брнабићка, и твоје су дипломе баш беспрекорне! Пљунеш 15.000 фунти и дипломица из маркетинга

Брнабићка, и твоје су дипломе баш беспрекорне! Пљунеш 15.000 фунти и дипломица из маркетинга

Премијерка Србије Ана Брнабић изјавила је да су тврдње да је министар унутрашњих послова Небојша Стефановић фалсификовао диплому за њу глупост и да она то не спори. Сматра да је то политички спин, због скретања пажње са важнијих ствари.

На констатацију новинара Н1 да није приметио да је демантовала изнете тврдње да је Небојша Стефановић фалсификовао диплому, упитала је шта да демантује.

“Не разумем шта да демантујем? Да демантујем сваку глупост коју неко изговори да би скренуо пажњу са неке важније теме”, навела је премијерка.

Брнабић је казала да “апсолутно мисли да је то глупост”.

Она је додала да од Стефановића није добила уверавања о његовој факултетској дипломи, јер их није ни тражила. “Ја то уопште не спорим. Да сам добила уверавања то значи да ја њему не бих веровала, да бих га звала, да бих тражила, проверавала ту диплому, не… Нисам добила уверавања зато што га то нисам ни питала, зато што верујем у институције државе. И надам се да у то време нису варали десетине и десетине хиљада студената, у то време када је тај човек, који је оптужио, био један од најважнијих људи у овој држави. Јел он то тада проверио, јел га занимало за десет, двадесет хиљада који су ишли на те факултете”, упитала је премијерка.

Брнабић је оценила да га очигледно није занимало. “И данас пита шта се дешавало онда док сам ја био на власти, онда када је неко тамо студирао”.

На питање новинара Н1 да ли ће то испитати, навела је да нема проблем с тим.

“Немам проблем да испитам. Ја се само надам да ови који тренутно оптужују министра Стефановића за то, нису дозволили да неко вара десетине и десетине хиљада младих људи у овој земљи, а да су истовремено подржавали тај факултет тако што су ишли и држали јавна предавања тамо као почасни гости”.

Премијерка је рекла да одбија да “пада на политичке спинове” и да говори о нечему што се догодило пре 15 година само зато јер неко хоће да скрене пажњу са других ствари.

Миодраг Совиљ, Н1

Оцените текст

0 / 5

Your page rank:

Поделите вест са пријатељима

Актуелно

Отворена канцеларија америчке Финансијске корпорације за међународни развој (ДФЦ) у Београду

Отворена канцеларија америчке Финансијске корпорације за међународни развој (ДФЦ) у Београду

Премијерка Србије Ана Брнабић и извршни директор америчке Финансијске корпорације за међународни развој (ДФЦ) Адам …

Тупава декларација владе нема никакву правну снагу нити Вучић у име Србије има право да преговара о било чему!

Тупава декларација владе нема никакву правну снагу нити Вучић у име Србије има право да преговара о било чему!

Влада Србије усвојила је на данашњој седници Декларацију о подршци активностима председника Републике Александра Вучића …

3 Коментара

 1. ПерунГромовник

  Kakva bezocna kurvestija!

 2. Ma, tupava i nesposobna nakaza, takvi se traze, kupuju i postavljaju na kljucna mesta jer su fizioloski tupavi, izvitopereni i nakazni da bi izvrsavali naredjenja. Pametni, sposobni i normalni ljudi se ne prodaju, niti su im potrebni, sto gori to bolje.

 3. Мој и моја до мојега

  Гледајте само њезине реченице:
  -„Не разумем шта да демантујем? Да демантујем сваку глупост коју неко изговори да би скренуо пажњу са неке важније теме” (Она већ “зна” да је то глупост, а није ни испитала, као што и АВ унапред зна да Радојичић није повезан са убиством Ивановића.А посебно оно:”да би скренуо пажњу са неке важније теме”.Па они то стално раде и праве мађионичарске трикове, само да не видимо шта уствари раде)

  -Она је додала да од Стефановића није добила уверавања о његовој факултетској дипломи, јер их није ни тражила. (Значи, пере руке што му није тражила диплому на увид.Портир кад се запошљава или чистачица, они морају послодавцу донети оригинал диплому, али министар не мора, јер је њега довео АВ)

  -@И надам се да у то време нису варали десетине и десетине хиљада студената, …@ (Она индиректно признаје да он нема диплому, а то правда тиме што су још десетине хиљада студената добиле исто тако дипломе, хоће рећи, кад могу они, може и он, а ви запели баш за њега.Исто као кад прођеш на црвено, па те саобраћајац кажњава, а ти кажеш:”Па још тројица су прошли”.Е па бато, он је ухватио тебе, а то што су тројица умакла, не значи да можеш и ти.)

  -“Премијерка је рекла да одбија да „пада на политичке спинове“ и да говори о нечему што се догодило пре 15 година само зато јер неко хоће да скрене пажњу са других ствари.” (Па они су од спинова и направљени, а приписују их неком другом.А то да се то десило пре 15 година, требало би да значи:”Ма шта чачкате то што се давно десило?”)

  Ипак би њој одговарало да макну Стефановића да би имала једног мање противкандидата за председника СНС оваца, али да не одговара што га је поставила са средњом, а можда и са основном школом, јер он сам скоро рече:”Могу ја да немам ни разреда школе, али не крадем(Чуј, он и његов тата не краду!) као они.Тада и он индиректно признаје да нема баш неких разреда школе.

  Све мој до мојега.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *