fbpx

Чека нас пакао: У шпицу сезоне затвара се деоница ауто-пута Љиг-Прељина

4
(1)

Београд — У петак се затвара деоница ауто-пута Љиг-Прељина да би се пут спојио с новоизграђеном деоницом до Обреновца, за Б92 је потврђено у „Путевима Србије“.

Пошто се ова деоница затвара у тренутку смене туриста у Црној Гори и одржавања Сабора трубача у Гучи, надлежни упозоравају возаче да због огромне фреквенције возила на Ибарској магистрали сви који крећу у овом правцу могу очекивати дуже путовање.

„Обавештавам да ће се у периоду од 8.августа од 7 часова, до 18. августа на делу државног пута ИА реда број 2 и ИБ реда број 22, укрштање државног пута ИБ реда број 22 са државним путем ИА реда број 2 у месту Дићи, деоница Дићи – почетак изграђеног ауто-пута до Прељине – крај изграђеног дела ауто-пута, саобраћај одвијати по измењеном режиму“, за Б92 наводе у „Путевима Србије“.

У поменутом периоду обуставља се саобраћај на делу државног пута ИА реда број 2, на деоници: укрштање са државним путем ИБ реда број 22 у месту Дићи, до дела државног пута ИА реда број 2 у месту Прељина (крај изграђене деонице ауто-пута).

Целокупан саобраћај биће преусмерен на државни пут ИБ реда број 22 (Ибарска магистрала).

„На поменутим деоницама биће постављена адекватна саобраћајна сигнализација. Молимо све учеснике у саобраћају да поштују постављену саобраћајну сигнализацију и ограничења брзине, као и да прилагоде брзину кретања условима на путу“, наводе у „Путевима Србије“.

Подсећамо, најављено је да ће 18. августа бити отворен комплетан ауто-пут од Обреновца до Чачка.

Информер

Да ли је овај текст користан?

Кликните на звезду и оцените!

Ако вам је текст користан...

Поделите га са пријатељима!

Актуелно

Напредњаци најављују још оштрије мере – затварање Аде, Кошутњака и излетишта?

0 (0) Следећи сет мера када је реч о сузбијању коронавируса могао би да буде …

Касно су се сетили – ЕУ ствара „стратешке залихе” медицинске опреме

0 (0) БРИСЕЛ – Европска комисија донела је одлуку о стварању стратешких залиха медицинске опреме …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *