fbpx

Члан Председништва ДСС Драгана Трифковић искључена из странке због критике „курса странке“ и противљења колаборацији са СНС

0
(0)

БЕОГРАД – Досадашњи члан Председништва Демократске странке Србије Драгана Трифковић искључена је из те странке, саопштио је данас ДСС.

Трифковић је искључена због, како се наводи, континуираног грубог кршења статута странке, иступа у јавности, изношења и ширења неистина којима је заступала ставове супротне идејама и ставовима странке.
Она је, додаје се у саопштењу, на тај начин угрожавала спровођење политике странке.

(Танјуг)

Драгана Трифковић: Разлог је моја критика колаборације са СНС

„Из медија сазнајем да сам искључена из Демократске странке Србије. Обавештавам јавност да никакву одлуку из ДСС о томе нисам добила, нити је покренут дисциплински поступак против мене“ поручила је Драгана Трифковић, која је у претходном периоду критиковала закорет ка СНС-у и нападе на поједине чланове ДСС-а од стране новог руководства.

„По статуту странке једино Главни одбор ДСС може да ме искључи, јер ме је он и изгласао за члана Председништва ДСС.“, рекла је она.

Не знам који су разлози, али претпостављам да је моја јавна осуда колаборације ДСС са СНС као и понашања новог руководства странке, где се странка обрачунава са свима који су против, на силу и превару, направљене коалиције са СНС, поручила је Трифковић.

(НСПМ)

Да ли је овај текст користан?

Кликните на звезду и оцените!

Ако вам је текст користан...

Поделите га са пријатељима!

Актуелно

Санда Рашковић Ивић искључена из ДСС-а

0 (0) Председништво ДСС на данашњој седници донело је одлуку о искључењу Санде Рашковић Ивић …

Председник Градског одбора ДСС Ниша поднео оставку због сарадње са СНС-ом на “локалном и републичком” нивоу

0 (0) Због тога што је врх странке одобрио сарадњу са СНС у Општини Пантелеј, …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *