ДА ЛИ ЈЕ ИКО ДОБИО СЕДМИЦУ? Ниједан од стотину добитника Лотоа никада није виђен, где су милиони!

0
(0)

Када погодите свих седам бројева у игри на срећу „Лото“, постаћете богат човек. Међутим, током протеклих деценија Србија није сазнала идентитет готово ниједног срећника који је извукао главну премију и „преселио“ се међу милионере.

С једне стране, разумљиво је то да Срби крију идентитет јер би могли лако да постану мета криминалаца и рекеташа. Међутим, индикативно је то да се баш ниједан од добитника премије није појавио пред јавношћу, што би му такође донело разне бенефите.

После синоћног „инцидента“ током извлачења „Лото“ комбинације, када је читава нација посумњала да је игра намештена ове сумње још више су подгрејане. Поставља се, наиме, питање како се извлаче победничке комбинације и где је новац од премије завршио с обзиром на то да су подаци о добитницима тајна.

Све што јавност сазна је информација о томе где је добитна срећка уплаћена, тачније град добитника, али никада и његов идентитет.

Ове године је погођена седмица вредна 2.5 милиона евра крајем априла, а све што смо сазнали је да је срећни добитник из Пријепоља. Јавност никада није сазнала идентитет добитника, упркос томе што је реч о малом месту у ком се, како се каже, сви познају. То је само један од стотину добитника седмице током протеклих деценија, чије име никада није обелодањено.

Од 2005. године, од када се у оквиру Државне лутрије Србије приређује игра „Лото“  три највећа добитка су била:

Чак 4,8 милиона евра у марту 2010. исплаћено је у Кањижи. Упркос напорима мештана и новинара да се сазна ко је „срећковић“, никада нисмо сазнали ко је добитник, иако је такође реч о малој средини.

Пре девет година, 3,2 милиона евра је у јулу 2006. „отишло“ за Сурчин, где је је уплаћен добитни листић. И овоелативно мало београдско насеље такође се показало као немогућ терен за проналажење добитника па јавност никада није сазнала његов идентитет.

У априлу 2005, 3,9 милиона евра је погодио добитник из Старе Пазове. Добитник милионске премије, погађате, никада није „пеонађен“. Још стотину добитника максималне премије добијало је седмицу, макар је тако саопштено. После синоћног крајње сумњивог извлачења поставља се питање да ли је ико добио „седмицу“  на Лотоу?

 

Курир

Да ли је овај текст користан?

Кликните на звезду и оцените!

Ако вам је текст користан...

Поделите га са пријатељима!

Актуелно

Зашто Kризни штаб данима лаже грађане о потенцијалним жариштима корона вируса?

5 (12) раљево, Врњачка Бања и Рашка су места која Kризни штаб за борбу против …

Kо ће прекинути „пословање“ премијерке са братом Игором?

4.4 (32) Игор, брат премијерке Ане Брнабић од државе добио послове вредне преко 40 милиона …

Један коментар

  1. Pravo je dobitnika da ne otkriva identitet. Ali u svakoj zemlji ima dobitnika koji žele medijsku promociju i otkrivaju da su postali milioneri. Kod nas nikad niko. Službe bi to trebale ispitati, kao i poverenici koji imaju bezbednosnu proveru. Pored toga, sumnjivo mi je da je direktor DLS kadar SNS koji je postavljen na preporuku Gašića, a kasnije se Gašić javlja kao softverski provajder. Prošle godine su Gašić i Sertić potpisali ugovor o održavanju sistema DLS, tako da sam uverena da je odgovornost sasvim sigurno na Ministarstvu odbrane, a da li su postojale kriminalne namere neka tužilaštvo utvrdi. Ipak, simptomatičan je toliki broj afera vezan za dvojac Gašić – Đorđević.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Send this to a friend