Дака Давидовић у изјави полицији: Вучић је ангажовао плаћене убице да ме ликвидирају
фото: Н.Скендерија

Дака Давидовић у изјави полицији: Вучић је ангажовао плаћене убице да ме ликвидирају

Он је инспекторима Општег криминалитета појашњавао ситуацију око покушаја атентата када је рањен у Београду, а потом је и у другом предмету за привредни криминалитет давао изјаву инспекторима тог одјељења

Предсједник Народног покрета Миодраг Дака Давидовић завршио је давање исказа у никшићкој полицији, гдје је био позван на саслушање због изјаве да иза његовог атентата, прије годину и по у Београду, наводно, стоји предсједник Србије Александар Вучић.

Давидовић је саслушан у два предмета по замолници из Србије – због тврдњи да иза покушаја његовог убиства у Београду стоји Александар Вучић, али и у предмету за привредни криминал.

Давидовић је након саслушања истакао да је упитно то што се у Србији петнаест мјесеци чекало да се објелодане информације везане за овај случај, те да је сада на органима правосуђа да то утврде, преноси Телевизија Никшић.

“Зна се да се у Србији не може да се деси ништа без његовог знања( Вучића), па је сада потпуно јасно о чему се ради”, казао је Давидовић за ТВНК.

Давидовић је у никшићку полицију дошао око 9.40 часова, а здражао се до 11.30, након што је на два мјеста дао исказе по замолници МУП-а Србије.

Он је инспекторима Општег криминалитета појашњавао ситуацију око покушаја атентата када је рањен у Београду, а потом је и у другом предмету за привредни криминалитет давао изјаву инспекторима тог одјељења.

„Вучић има амбицију да посвађа људе у Црној Гори, као што је то урадио у Србији, на Косову и Републици Српској. Тај његов порив не јењава и то је нешто што ће сигурно усложњавати ситуацију на овим просторима. Лудак је стварно кренуо у луду причу, видите сами шта се у Србији дешава и да народ не може нормално да живи“, рекао је Давидовић недавно за српске медије.

Он је тада рекао да ништа посебно не очекује од саслушања, те да је само рекао истину.

„Вучићеви медији су пренијели да су то извршили криминалци који су сад похапшени (клан Вељка Беливука), а сви знају да је њих створио Александар Вучић. Ја немам других извора, он је сам себе открио“, поручио је Давидовић.

Вијести.ме

Оцените текст

0 / 5

Your page rank:

Поделите вест са пријатељима

Актуелно

Поглавниче Вучићу, ти и онај југо-бољшевик сте ЛИЧНО ОДГОВОРНИ за безбедност Дејана Миловановића Црног!

Поглавниче Вучићу, ти и онај југо-бољшевик сте ЛИЧНО ОДГОВОРНИ за безбедност Дејана Миловановића Црног!

Јел вам јасно? Србијаданас.нет Поделите вест са пријатељима

„Док се Албанци уједињују, у Србији се ствара атмосфера грађанског рата“

„Док се Албанци уједињују, у Србији се ствара атмосфера грађанског рата“

Државни врх Србије мора под хитно да реагује на поруке Едија Раме из Елбасана који …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *