Дејан Анђус ослобођен свих оптужби за покушај изнуде

4.8
(6)

Телевизијски водитељ Дејан Анђус, који је оптужен да је од бизнисмена Милојице М. покушао да изнуди 30.000 евра, ослобођен је данас у Вишем суду у Београду ових оптужби.

Током изрицања пресуде, судија је истакла да током поступка није доказано да је водитељ извршио кривично дело за које се терети.
Судија је истакла да се пресуда пре свега базире на исказу оштећеног Милојице М. који се и сам током суђења рекао да је имао договор за Анђусом, рекавши да га је пријавио јер је осетио неку врсту страха због изјава које је новинар износио у својим емисијама, као и порукама које је од њега добијао.

Подсетимо, водитељ се теретио, како су медији тада наводили, да је жртви изнуде помогао да уговори извесни посао тако што га је упознао са потенцијалним пословним партнерима. Након успешно склопљеног договора, Анђус је захтевао да му се исплати вишемилионска сума на име посредовања иако о томе није постојао никакав претходни договор. Анђус је због овога ухапшен јуна 2017. године, а у притвору је провео више од месец дана, након чега је, августа пуштен да се брани са слободе.

Ипак, након изласка из притвора, повукао се у медијску илегалу и од тада се слабо оглашавао у медијима. У више наврата истицао је да му је афера “напакована”, а током изношења завршних речи истакао је да иза свега стоји председник Александар Вучић.

Нова.рс

Да ли је овај текст користан?

Кликните на звезду и оцените!

Ако вам је текст користан...

Поделите га са пријатељима!

Актуелно

Вучићеви сателити из ПОКС-а покрећу хајку на људе који су похапсили нарко мафију у Јовањици!

4.8 (6) Покрет обнове Краљевине Србије (ПОКС) позвао је данас министра одбране Небојшу Стефановића да …

Ко има прислушкиване разговоре Александра Вучића слободно да пошаље Србији данас, ми ћемо да их објавимо!

5 (2) Србија данас: Ко год да у свом поседу има прислушкиване разговоре Алексадра Вучићa …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Send this to a friend