Србија

Док Вучић и Дачић у Београду организују педер-бал дотле у Рашку стижу позиви за наоружавање Муслимана и формирање “армије Санџака”

Осванула фејсбук страница Армије Републике Санџак и позив на наоружавање!

Нови Пазар – На друштвеној мрежи фацебоок освануо је позив на формирање Армије Санџака а не дуго затим и фејсбук страница армија републике Санџак.

ПОЗИВАМ СВАКОГ САНЏАКЛИЈУ ОД 15+ ГОДИНА ДА СТАНЕ У ОДБРАНУ ГРАДА ЈЕР И НАШ ПОСЛАНИК АЛЕЈХИСЕЛАМ ЈЕ У ПРВОЈ БОРБИ УЦЕСТВОВАО СА 15 ГОДИНА“ стоји у отвореном позиву на овој страници.

Први позив на формирање Армије Санџака појавио се на страници Република Санџак а администратор ове странице поставио је и грб армије који подсећа на грб АРМИЈЕ БИХ са поруком:

„БРАЋО БОШЊАЦИ, ПОД ХИТНО МОРА ДА СЕ ФОРМИРА АРМИЈА РЕПУБЛИКЕ САНЏАКА РАДИ ОЧУВАЊА БЕЗБЕДНОСТИ БОШЊАКА И ТЕРИТОРИЈЕ САНЏАКА ! ЧЕТНИЦИ СЕ СПРЕМАЈУ ДА НАПАДНУ НОВИ ПАЗАР, И ЈАВНО ПОЗИВАЈУ НА ТО!

А МИ ПОЗИВАМО ДА СЕ ФОРМИРА АРМИЈА РЕПУБЛИКЕ САНЏАК!

И ПОЗИВАМО СВАКОГ ПОЈЕДИНЦА И СВАКУ ГРУПУ ДА СЕ ШТО БОЉЕ НАОРУЖА”.

 

Санџакхабер.нет

 

Оцените текст

0 / 5

Your page rank:

�оментара

 1. Да ли су више погане или глупе ове потурице?Ови мачеви на грбу њихове тзв.,,армије” су Српски,Хришћански,Европски,како год.Ово су носили крсташи у походу на Исток.Дршка има знак крста у себи!Туркешине и потурице су носили криве сабље.Мајмуни не знају ни толико а хоће исламску државу?

 2. Ово их дршкају САД и Њемци. А ови јадници не размишљају шта ће после одустајања САД и Њемачке бити од њих? Ваљда желе да се историја понови, да би имали разлог да кукају, а немају се коме пожалити. Гдано, много гадно, кад се на своју муку немаш коме пожалити, зато што си затворио врата првом комшији.

 3. Европски закон који брани крштење деце изазвао оштру реакцију Светог Синода Бугарске цркве

  Нови Закон о детету, који забрањује родитељима да воде децу на крштења, венчања, литургије, литије и друге црквене делатности, узнемирио је Свети Синод Бугарске православне цркве.
  Свети Синод БПЦ чине свих 15 епархијских епископа

  Глоба до 5000 лева прети родитељима који воде децу у цркву. То предвиђа пројект Закона о детету, који је подигао на ноге Свети Синод.

  У чл. 23, ал. 3, се наводи, да „свако дете има право на заштиту против увлачења у политичке, религиозне и синдикалне делатности“. Нарушења се кажњавају глобом од 2000 до 4000 лева, а за поновљени прекршај – од 4000 до 5000 лева.

  По владикама, то означава, да свако, ко жели да крсти дете у Цркви, потпада под удар закона.

  „Забрана за учешће у „религиозним делатностима“ представља правно полагање апсолутно неоснованих препрека пред религиозно васпитавање и образовање у дому, храму, вртићу и школи, пред практиковањем религије од стране деце у породичној и друштвеној средини. Јер шта су, ако не форме религиозне делатности, Свете Тајне Цркве (нпр. Св. Крштење, Св. Исповест, Св. Причешће), молитва, упознавање са читањем библијских текстова, богослужење у храму, занимања у црквеној школи, летњи кампови у православним манастирима, литијно хођење, празнични хришћански концерти и друго?“, питају синодални старци у свом званичном ставу.

  У њему владике изражавају забринутост, да документ даје недопустиво много права деци и никакве дужности, док се родитељи постављају у потпуности у потчињености својем породу и, као резултат свега, на њих немају никаква права. Синодални старци (у БПЦ Синод чине сви епархијски архијереји) су незадовољни, такође, јер ће увођењечасова о репродуктивном здрављу и планирању породице срушити границу узраста, у којем се почињу полни односи.

  «Због ког разлога у пројект закону нема нити један члан, који уређује дужности детета? Да ли је нужно – да би се показало, да се пројављује брига за децу Бугарске – да се стварају услови за озакоњење њиховог претварања у безобзирне личности, које ће живети и расти у сазнању, да су једини носиоци права у дому, а одатле и у школи, до толиког степена, да могу да злоупотребљавају та права и да увлаче своје родитеље/учитеље у судске саморасправе?», пита Свети Синод.

  За време патријарха Максима, сада 98-годишњег поглавара, БПЦ је доживљавала велике изазове и искушења. У последње време ова помесна црква се одликује све већим неслагањем са курсем којим иде политичка елита у Бугарској. Медији су све чешће непријатељски расположени према ставовима Цркве. Архијереји се много отвореније него у Србији супротстављају разним девијацијама у друштвеном животу.

  Владике су узнемирени и зато што закон поставља родитеље у потчињени положај у односу на државу у вези односа према деци. «Држава не може да буде бољи родитељ детету од правих његових родитеља», сматрају они. И подвлаче, да због изолираних примера родитеља, који се не брину добро о својој деци, не треба да се лише родитељских права остали.

  Текст става је прихваћен од пуног састава Светог Синода.

 4. Sudeći prema posteru koji su objavili pojedini domaći mediji, Aleksandar Vučić će 27. oktobra održati predavanje pred studentima čuvene Londonske škole ekonomije.GDE JE MICA MEGA TREND DOKTORIRO

  Evo nekoliko predloga o kojima bi Aleksandar Vučić mogao da govori:

  1. Kako sam se za par godina tranformisao iz okorele radikalčine koja je mrzela Britance zbog bombardovanja Srbije u liberalnog Evropejca. Takođe može da napomene da se protiv Tonija Blera još uvek vodi postupak pred srpskim sudom zbog bombardovanja i da je on traženo lice u Srbiji.

  2. Kako sam se osećao dok sam vrši recenziju Šešeljeve knjige “Engleski pederski isprdak Toni Bler”.

  3. Kako sam ugasio sve nezavisne medije dok sam bio ministar informisanja i kako polako cenzurišem sve mediji u današnjoj demokratsko-evrpskoj Srbiji.

  4. Kako sam bez ikakvog radnog iskustva u privatnom sektoru došao danas da vam držim čas o ekonomiji države.

  5. Kako su građani Srbije neradnici.

  6. Kako je moja vlada slagala poplavljene da će svi dobiti kuće pre zime.

  7. Kako sam u svoju stranku uspeo da učlanim najnesposobniji kadar u Srbiji i imenovao ih za gradonačelnike i upravnike. Takođe može napomenuti kako mu ministar inostranih poslova ne zna engleski.

  8. Kako ću sve penzinere i radnike dovesti do siromaštva smanjenje plata i penzija.

  9. Kako sam uspeo da povećam nezaposlenost, smanjim broj zaposlenih, smanjim izvoz, povećam uvoz i da se predstavim kao vrsni ekonomski i finansijski stručnjak.

  10. Kako sam uspeo da zataškam plagijatorske afere gradonačelnike Beograda i ministra unutrašnjih poslova.

 5. Чињеница је да у Рашкој Области има екстемиста вехабија и осталих, али већина грађана не подржава ове глупости и позиве на рат.
  Људи имају проблеме као и сви ми у Србији, незапосленост, дрога, сиромаштво… У Рашкој Области делују 4 струје и дубоко су подељени по питању политике. 1 Струја је (Муамер Зукорлић-Муфтија), који својим гестовима диже тензије у Н.Пазару, али чим се огребе мало пара од Владе Србије, он слуша као јагње, јер га у принципу интересује само новац и власт-народ му је у другом плану-припада струји, завади па владај-и огреби се што више. 2 Струја је Расим Љајић, који је министар у нашој влади, и који има реалне шансе да помогне народу у Рашкој Области, али је увек опструиран од осталих наведених овде, тако да се сви резултати не могу видети на терену, припада струји умерених и нормалних, којима је до живота, развоја и напретка. 3 Струја је Сулејман Угљанин, такође човек од критика и тензија, који једно мисли а друго збори, међутим чим му Влада Републике Србије измисли неко министарско место без портфеља и он слуша као јагње. Такође припада струји, завади па владај-и огреби се што више. 4 Струја је вехабијски покрет који је и најопаснији (обични људи), који услед сиромаштва и неперспективе све више прилазе овим групама (и обично су из руралних делова), који се индоктринишу по законима шеријата и екстремних делова Курана. Припадају струји коју не интересује новац, већ их финасира УАЕ, Катар и остале земље које имају своје геополитичке циљеве. Оснивају своје затворене заједнице па чак и цела села која функционишу по правилима шеријата, увежбани су и баратају оружјем, имају доста симпатизера, претежно у омладини. Нема их пуно, али временом их је све више, екстремни су према својим суграђанима и насилни према неистомишљеницима.

 6. Tim momcima iz Raške oblasti koji su obični poturčenjaci/Turci su imajući izbor uglavnom napustili istu posle oba rata i otišli u domovinu/treba reći da su njihovi preci medju prvima još tokom aprilskog rata 1941 likvidirali svu žandarmeriju i predstavnike države Kraljevine Jugoslavije a kmetovima iz okolnih srpskih sela odsekli glave i iste natakli na drvene stubove u centru, tačno ispred hana Beograd ili ispred dašnje zgrade Medrese. Jedan od sinova tih smaknutih kmetova iz sela Sopoćani kao najstariji otišao je u četnike da osveti oca.Posle rata sudjeno mu je od “narodne” vlasti i odslužio je 15 godina da bi posle toga radio u turističkom domu “Sopoćani”kao bravar domar. Ime mu je bilo Vasa prezimena se ne sećam/ dok je dir. istog doma bio svo vreme posle rata Musliman/. Vasa je već odavno pokojnik i mislim da mu je živa samo sestra Buda koja je bila dugogodišnja kuvarica u pomenutom domu.
  Ta komunistička nazovi pravda je direktan proizvodjač ovoga što se danas dešava. Iz “komunjarskog” straha od nazovi “Velike Srbije” nastala je nepravda kažnjavanja posledice a ne izazivača. Na moju veliku žalost naši zapadni prijatelji već nekoliko decenija usvojivši doktrinu Kominterne čine isto što su radile i komunjare. Njihov cilj drobljenja sada ne više Velike već Male Srbije se nastavlja i nadam se da će biti zadovoljni tek kada nas svedu na pred Kumanovsku Srbiju i time ponište i ponize sve ono što je Srbija žrtvovala u dvadesetom veku.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Back to top button
Close

Детектовали смо Адблокер!

Поштовани, рекламе су једини начин финансирања нашег сајта те вас молимо да угасите адблокер на нашем сајту како би нам тако помогли да наставимо да објављујемо још боље и квалитетније вести без цензуре и длаке на језику. Хвала на разумевању!