fbpx

ДРАМА У ГРОЦКОЈ Бујица синоћ однела део Смедеревског пута, мештани у СТРАХУ

0
(0)

Саобраћај на Смедеревском путу код насеља Велики Дубочај од данас је опет у прекиду због великих одрона које је створила бујица воде, па путничка возила саобраћају преко Бегаљице.

Због великих падавнина које су са собом донеле наносе муља, грања, створиле одроне и потпуно онемогућиле саобраћај, аутомобили морају ићи алтернативним путем преко Бегаљице и Брестовика до Смедерева. И аутобуси „Ласте“ иду заобилазницом преко Бегаљице.

После „само“ месец дана овај део пута је опет настрадао због бујичних вода које постају све чешће у овом делу општине Гроцка.

Раднике који покушавају да реше новонасталу ситуацију посетио је председник Општине Гроцка, Драгољуб Симоновић који је том пирликом изјавио да је у решавању ситуације неопходна помоћ Града Београда и Владе Србије, додајући да је највећи проблем само корито потока које мора бити у потпуности уређено бранама.

– До краја дана морамо да затворимо ову деоницу, па ће након тога бити привремено пуштена док се не уради мост и бране како не би дошло муље и грање, али и да се ослободи притисак на мост који ће морати да истрпи ту јачину воде – рекао је Симоновић.

Према незваничним информацијама, бетонске цеви које су раније биле постављене за проток Дубочајског потока су попуцале због фреквенције саобраћаја.

Мештани су у страху и наводе да је ситуација критична, као и да се плаше да ће се поновити сценарио од пре месец дана када је јака бујица уништила многа домаћинства и онеспособила пут Смедерево-Београд.

Блиц.рс

Да ли је овај текст користан?

Кликните на звезду и оцените!

Ако вам је текст користан...

Поделите га са пријатељима!

Актуелно

Жељко Маторчевић: СНС није сменила Драгољуба Симоновића због новца који су добили од њега, ко други може боље да пребија, туче, пали, уцењује и на то да узима гласове

0 (0) Српска напредна странка није сменила Драгољуба Симоновића са места председника општинског одбора СНС …

Докази против Драгољуба Симоновића довољни за хапшење, али не и за искључење из СНС?

0 (0) Хоће ли полиција доделити заштиту новинару Жиг Инфо Милану Јовановићу, ком је запаљена …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *