ДРЖАВНИ ТЕРОР! Ухапшен и у затвору јер је приватно проследио број телефона Златибора Лончара

Од петка, 19. новембра ујутру, администратор Инстаграм и Фејсбук странице, „Стоп цензури”, и припадник Народних патрола, Милош Оприн је у притвор јер је проследио на свом приватном налогу објаву са приватним телефонским бројем министра здравља, Златибора Лончара.

Због наведеног је данас Оприн спроведен у Палату правде где се очекује да судија доносе пресуду којом се, или ослобођа администратор Фејсбук странице „Стоп цензури” или му се продужава притвор на још 30 дана.

– Ово је класичан политички процес и Милош Оприн је политички затвореник, за Србин.инфо су изјавили адвокати Марко Пушица и Миодраг Иванић, који бране Оприна.

– Кроз Милоша застрашују све нас који се борима ових дана за слободу и против овог накарадног система и владајучег режима, рекао је за Србин.инфо Ивица Божић, који је јуче, по истом основу као Оприн био приведен, додајући да се ово неће добро завршити ако Милоша Оприна не пусте данас да се брани са слободе.

А шта су још у вези прогона Милоша Оприна, од стране режима Александра Вучића рекли адвокати Пушица и Иванић и народни активиста Божић, погледајте видео прилогу, па о свему донесите свој ваљани суд.

Србин.инфо

Оцените текст

0 / 5

Your page rank:

Поделите вест са пријатељима

Актуелно

Aдвокати Дијане Хркаловић: Дијана није у затворској болници, нити је болесна. То је нечија измишљотина

Aдвокати Дијане Хркаловић: Дијана није у затворској болници, нити је болесна. То је нечија измишљотина

Адвокати некадашње државне секретарке Министарства унутрашњих послова (МУП) Дијане Хркаловић, након што су поједини медији …

Набавка респиратора и опреме још под велом тајне, хоћемо ли и када сазнати цену?

Набавка респиратора и опреме још под велом тајне, хоћемо ли и када сазнати цену?

Како Србија набавља респираторе и медицинску опрему прикривено је велом тајне од почетка епидемије коронавируса. …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *