Душан Михајловић, један од водећих српских масона руши манастир Светог Архангела Михаила!

Душан Михајловић, један од водећих српских масона руши манастир Светог Архангела Михаила!

ВАЉЕВО – Изградњом бране Ровни на Повленској Тари, једној од највећих српских светиња Ваљевској Грачаници прети потпуно уништење. Храм Светог Архангела, који је још у време Немањића важио за веома стару цркву сада би могла да се нађе на дну вештачког језера, а како редакција портала Србин.инфо сазнаје, иза компанија које граде хидроакумулацију “Јабланица” стоји бивши министар полиције Душан Михајловић!

valjevska-gracanica

– Зато и не чуди што су претходних дана припадници МУП брутално малтретирали и хапсили вернике, који су мирним протестом покушали да одбране српску светињу. Многи верници јуче нису ни могли да приђу Грачаници, јер их је у томе спречила полиција – преноси портал.

Десетине хиљада потписа за одбрану Грачанице ових дана су у Београду и Ваљеву прикупљају волонтери. Врх Српске православне цркве за сада ништа није преузима по овом питању.

 

Курир 31.08.2012

Оцените текст

0 / 5

Your page rank:

Поделите вест са пријатељима

Актуелно

Александар I Карађорђевић – масон који је уништио српство!

Александар I Карађорђевић – масон који је уништио српство!

По многим историчарима, најкобнији догађај по српски народ збио се 1918. године. Чувени новинар „Политике“, …

Ослободилац и Ујединитељ. Масон и луфтон. (фото)

Ослободилац и Ујединитељ. Масон и луфтон. (фото)

Срби, као генерално лоши ђаци, који много тешко уче, чини се да понајмање знају о …

6 Коментара

  1. A šta vi očekujete od vodećeg sotoninog sledbenika u Srbiji, koji se predstavlja za patrijarha SPC? Naravno da će ćutati, jer ispunjava postavljene mu zadatke.

  2. Тог мајмуна треба уза зид.

  3. Kakav vrh pravoslavne crkve, to su obicni pederi i satanisti koi spremaju nadod da promeni veru posto nas primoravaju da pridjemo katolicima a snimci grupnih bludnih radnji izasli na videlo kao kod katolika svi pederi. Verujte u boga a ne u ove navodno srbske svestenike, oni su obicni satanisti i pederi

  4. СЕЛО ГРИЗИМЕ

    МИХАЈЛОВИЋ ЈЕ ТЕШКА ЛОПИНА,А НАЈВИШЕ ЈЕ КРАО И УНИШТИО СРБИЈУ КАДА ЈЕ БИО МИНИСТАР ПОЛИЦИЈЕ.ЂУБРЕ ЈЕ ТРЕБАЛО ОДАВНО ДА БУДЕ У ЗАТВОРУ ДА СМО МИ НЕКА ПРАВНА ДРЖАВА,АЛИ ПОШТО СУ НАМ ТАКВИ ИСТИ НА ВЛАСТИ,ВУК ВУКА НЕ ДИРА,

  5. Ovo je upuceno Svima koji ruse Arhangelovu Gracanicu..Dabogda ne videli potapanje manastira ,pogani izrodi.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *