Ето друже Сороше Србија је добила и Роме за министре али су му на жалост већ прилепили надимак ВАЗЕЛИН

Ето друже Сороше Србија је добила и Роме за министре али су му на жалост већ прилепили надимак ВАЗЕЛИН

Кандидат за министра грађевинарства Томислав Момировић изјавио је да му је велика част што га је председник Србије Александар Вучић препознао као некога ко може да допринесе резултатима и да га никада не би одбио, пре свега јер га цени и сматра историјском личношћу.

„Надам се да ће моји потомци једног дана рећи мој отац је стајао уз овог човека у тренуцима који су били најтежи у Европи у том тренутку, најтежи економски и здравствено у последњих 70 година”, рекао је Момировић за телевизију Прва.

Он је апеловао на људе да се придржавају мера, наводећи да сада није тренутак да се тестира здравље и да можемо да се економски вратимо уназад.

„Ми смо једина земља која је економски успела да се одбрани од овог удара. То не ожемо без грађана, ако они нису одговорни. Овај удар има ефекте светског рата. Грађани морају да учине тај напор да се придржавају мера и да пробамо да задржимо оно што смо постигли”, рекао је Момировић.

Како је рекао, веома је узбуђен због новог именовања и додао да жели да се потруди да остави нешто иза себе у тиму Александра Вучића и Ане Брнабић.

Додао је и да је прво што ће урадити након избора владе да искомуницира са сарадницима и што пре почне да ради, као и да се нада да ће од досадашње министарке грађевинарства Зоране Михајловић добити подршку.

„Нема изговора да се нешто не ради јер је пројекат лош, не сме да се касни. Намеравам да пренесем приступ да резултати морају да се истрварују”, рекао је он.

Момировић је казао и да не намерава да се повуче са Твитера, али да ће своје ставове усклађивати са политиком државе јер је, како је рекао, системски човек, преноси Танјуг.

Танјуг

Оцените текст

0 / 5

Your page rank:

Поделите вест са пријатељима

Актуелно

Буна против СНС дахија: У суботу протести у најмање 30 градова Србије!

Буна против СНС дахија: У суботу протести у најмање 30 градова Србије!

Протести и блокаде саобраћајница биће организовани у суботу у 14 часова у најмање 30 градова …

Шта су све Зорана и Вучић сакрили: Тајна документа Рио Тинта

Шта су све Зорана и Вучић сакрили: Тајна документа Рио Тинта

Студија изводљивости подземне експлоатације лежишта ллитијума и бора Јадар је урађена још прошле године, а …

3 Коментара

 1. A Pitić, Svilanović, Batić… daleko pre Momirovića ? Zaboravni smo.

 2. Уништавање народа

  “Vazelin”?
  Svaka ptica leti svome jatu. Ili “Ruka ruku mije, obraz obadvije”.
  Što si veći kriminalac, a uz to i “vazelin”?
  Eeeee, onda ćeš da doguraš daleko.
  Ima jednog dana da postaneš i predsednik, ili Soroš, Karington, Rotšild,…

 3. Ko od tih lekara moze da kaze kako taj visus mesecima inficira ljude bez obzira sto je gotovo nestao a onda se ponovo pojavio / odakle se krecu ti talasi i koliko mogu da se brzo krecu ako ih ne nose vetrovi /, kako to da ih kise koje padaju ne obore na zemlju i koliki je njegov zivotni vek. Sve drugo”znaju” a ovo sto je najvaznije ne znaju.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *