ЕУ и насилна промена демографске структуре у Србији

0
(0)

…Вероватно, још логичније питање јесте, зашто се Србија (само)обавезује да удоми, и у каснијој фази, вероватно „подржави“ стотине хиљада страних азиланата, када Србија ни у једној варијанти није почетна тачка уласка тих миграната на европски континент? Све почетне „тачке уласка“ азиланата (исламиста), у југоисточну Европу се налазе управо на територији НАТО чланица Турске, Грчке и Албаније – зар те НАТО чланице немају много јаче критеријуме од Србије да буду декларисане „трећим сигурним земљама“ и као такве „обавезане“ да оне збрину ту армију азиланата!?

Реадмисија азиланата и инклузија Рома су планиране (насилне) демографске промене у Србији- доказују званични документи (м. новаковић- анализа)

7 август 2015, СРБски ФБРепортер

Пише Миодраг Новаковић

Е.У. ЈАЧА ИНСТИТУЦИОНАЛНЕ КАПАЦИТЕТЕ ЗА „САМОУНИШТЕЊЕ“ СРБСКЕ ДРЖАВЕ…

Под фирмом пројекта „Јачања капацитета и институција Републике Србије за управљање миграцијама и реинтеграцију повратника“ последњих пар година су интензивирани напори за масовну „инклузију Рома“ на територији уже Србије. Овај програм, како то наводи званични сајт владе Србије, директно финансира Европска унија преко своје београдске канцеларије- „Делегације ЕУ у Р.С.“

Пројектом је обухваћено најмање 146 општина у Србији- практично сви већи градови у нашој земљи су обавезани тим пројектом да прихвате тзв. ЕУ „Локални Акциони План- ЛАП“, и да за потребе истог издвоје и значајне кадровске и материјалне ресурсе. Наравно највећи део тог „пројекта“ је финансиран од стране ЕУ, која масовно протерује са своје територије све „лажне азиланте, и која је претходно обавезала Србију да (у име наводних евроинтеграција) прихвати низ понижавајућих „споразума о реадмисији“ азиланата и то углавном оних који и нису наши држављани, да у ту сврху промени своје законе о држављанству и азилу, у складу са легалним ЕУ системом (коме чак и не припадамо), чија су многа решења у директној супротности са србским националним интересима.

цигани-полиција

Овај програм се углавном односи и примењује на категорију „потражилаца азила из Србије“- протераних из ЕУ. У ту категорију спадају примарно Роми, и Албанци (са југа Србије и из административне зоне УНМИК-а- САП КиМ Р. Србије).

У својој анализи из 2009 године под насловом „Докусурити српску државност“, мр Петар Ахмедович Искендеров, старији научни сарадник Института славистике Руске академије наука, је указао на овакве нечасне планове ЕУ, које је он назвао „циганизацијом Србије“, односно намером Брисела да кроз пројекат наметнуте „регионализације“ Србије, у централној Србији практично направи „ромску државу“- што по њему, све има за крајњи циљ свођење Срба у Србији на статус „националне мањине“!?

Контуре политичких и демографских промена, које се ових дана јасно назиру- кроз догађаје на терену, интензивиране „државничке“ напоре (отворено прозападног) Вучићевог режима и паралелне пропагандно-обавештајне напоре западних страних служби, углавном кроз деловање разних „сорошких“ медија и НВО- нам потврђују у сваком сегменту ову „пророчку“ анализу уваженог магистра Искендерова.

ШВАЈЦАРСКА ДРЖАВНА АГЕНЦИЈА „СДЦ“ У САРАДЊИ СА РЕЖИМСКИ СПОНЗОРИСАНИМ „ЦЕНТРОМ ЗА ЗАШТИТУ АЗИЛАНАТА“ ПРОЈЕКТУЈЕ НАСИЛНЕ „ДЕМОГРАФСКЕ ПРОМЕНЕ“ У СРБИЈИ, И ТО У „БЛИСКОЈ БУДУЋНОСТИ“….

Али много већи проблем од „депоновања“ балканских Рома на територији Србије, и можемо слободно рећи потенцијално катастрофалан по нашу нацију, јесте планско насељавање Србије тзв. „тражиоцима азила у Србији“, односно лажних азиланата из Азије, Блиског Истока и Африке (углавном исламске вероисповести) који су протерани „назад“ у Србију у складу (са по Србију веома штетним) „споразумима о реадмисији“ са ЕУ.

mali-i-devenport

Ти споразуми дозвољавају ЕУ да протера „назад“ у Србију све азиланте из трећих земаља, чак ако само посумња да су они у ЕУ ушли илегално преко Србије (као транзитне земље). Да би све ово функционисало у складу са (анти-србским) плановима Брисела и Вашингтона, Србија је („саркастично“) проглашена тзв. „сигурном трећом земљом“, што је наводно обавезује да прихвати и „угости“ све ове лажне азиланте, који су очигледно прескупи (и „дегутантни“?) за пребогату ЕУ.

Истраживања и статистички подаци ове швајцарске агенције су веома алармантни и јасно указују на то да Брисел „депоновањем“ исламских азиланата из трећих земаља на територији свог „вечитог ЕУ кандидата“- Србије, планира трајне и по србску нацију погубне демографске промене (националне, верске, културолошке идр.). Швајцарска СДЦ агенција у својој анализи обрађује обе категорије азиланата (1. Тражиоце азила у ЕУ, и 2. Тражиоце азила у Србији. Овде треба нагласити да су скоро сви тражиоци азила у Србији претходно протерани (или им није дозвољен улазак) из ЕУ, као лажни азиланти.

Поред тога што се у овој студији од србске државе захтева („препоручује“) стварање услова за образовање и запошљавање (уз права на социјалну и здравствену заштиту) обе категорије лажних азиланата- алармантно је да се и за другу категорију „тражилаца азила у Србији (дакле странаца) захтева да буду „интегрисани у србско друштво“.

У том контексту извештај швајцарске СДЦ агенције закључује да ће све ово имати „ударац на демографију Србије у блиској будућности“ (an impact on demography of Serbia in near future) и у том смислу препоручују влади Србије „дизајнирање и планирање демографских пројекција Србије“ (designing and planning demographic projections of Serbia). У оквиру овог поглавља СДЦ препоручује Србији да планира и „дугорочно решење за обе категорије азиланата“ (…long term resolution of the problem of these categories of people).

Ове властите налазе и препоруке, швајцарски СДЦ је поткрепио додатном анкетом коју је спровео међу испитаницима из обе категорије- према тој статистици 55% лажних (из ЕУ протераних) азиланата жели „да се (ре)интегрише у србско друштво и надају се да ће у томе успети“ ((55% of respondents have a desire to (re)integrate into society of Serbia and hope they will succeed in it)).

СИТУАЦИЈА НА ТЕРЕНУ ЈЕ МНОГО ГОРА- ДОК НАМ ЗЕМЉУ ВОДЕ НЕКОМПЕТЕНТНИ И НЕДОБРОНАМЕРНИ „ДРЖАВНИЦИ“…

Ако ових дана отпратите многобројне прилоге националних и локалних ТВ станица, као и неких штампаних гласила, приметићете да се у фокусу програми за инклузију Рома, реинтеграцију азиланата и слично… Конкретно, пре пар дана је РТВ Крагујевац урадила прилог на тему „обуке за избегла и расељена лица“, цитирајући пример из Тополе, где је према речима новинара РТК Дејана Ђусића „одржан тренинг за израду бизнис плана…организованог за повратнике на основу споразума о реадмисији. „ Ђусић даље наводи- „Едукацију је подржала делегација ЕУ у Србији. Сад ви замислите „бизнис план“ за азиланте, док је у Србији практично четвртина становништва без посла!?

Примери попут ових горњих су безбројни, и као што сам написао у уводном поглављу, најмање 146 општина је укључено у стварање „достојних животних услова“ за азиланте( ЛАП). Што у принципу не би било спорно, да су припадницима „државотворног“ и већинског народа у нашој отаџбини- Србима, претходно обезбеђени: људско достојанство, право на запошљење и слободан живот (у случају дискриминисаних и терорисаних Срба на КиМ, у Хрватској, БиХ и Црној гори- ради се литерарно о праву на голи живот). -Сви знамо да то није случај у данашњој „окупираној“ Србији!?

cigani-zajecarОчигледно је да припадници србског режима, или немају појма, или од јавности скривају број лажних ЕУ азиланата, „депонованих“ од стране чланица ЕУ, у нашој земљи. Према изјави потпарола владиног уреда за избеглице и миграције Ивана Мишковића, тај број ову годину не би требао да пређе сто хиљада (што је већ само по себи веома алармантно).

Ипак неки много меродавнији показатељи указују на то да је ситуација на терену много гора и да поприма размере праве „епидемије“- са којом, ако се не пресече у корену, слаба (и у сваком погледу „разоружана“), Србија неће бити у стању да се носи. Комесаријат за избеглице је крајем јуна издао алармантно саопштење да број миграната који би требали да се докопају југоисточне Европе и упути се ка Србији може лако да пређе и један милион.

Потпарол мађарске владе Золтан Ковач је крајем јула изјавио да је недавним подизањем жичане ограде („берлинског зида“) између ове чланице ЕУ и Србије, у овој години бити спречен улазак око 300,000 лажних азиланата преко територије Србије.

Истовремено је друга ЕУ чланица Бугарска подигла своју, 4 метра високу, жичану ограду на граници са Турском. Ипак оно што је нелогично, и што указује на безумну послушност србског режима Бриселу, јесте чињеница да ЕУ протерује у Србију чак и оне азиланте који никада нису ни били у транзиту у Србији. Очигледан је пример је Бугарска, у коју улазе мигранти из Турске. Према изјави заменика градоначелника Зајечара Милка Тодоровића од 16 јула ове године, на граници са Србијом (у Бугарској) се налази око 40,000 азиланата који треба да уђу у нашу земљу.!? Овде се поставља логично питање, ако се ти азиланти већ налазе на територији ЕУ, које су се докопали преко Турске- зашто их Бугари „пуштају“ у нашу земљу?

Вероватно, још логичније питање јесте, зашто се Србија (само)обавезује да удоми, и у каснијој фази, вероватно „подржави“ стотине хиљада страних азиланата, када Србија ни у једној варијанти није почетна тачка уласка тих миграната на европски континент? Све почетне „тачке уласка“ азиланата (исламиста), у југоисточну Европу се налазе управо на територији НАТО чланица Турске, Грчке и Албаније – зар те НАТО чланице немају много јаче критеријуме од Србије да буду декларисане „трећим сигурним земљама“ и као такве „обавезане“ да оне збрину ту армију азиланата!?

Таквим антицивилизацијским и себичним потезима ових чланица ЕУ (то наравно није могло да буде изведено без прећутне сагласноти из Брисела) тамнопути лажни азиланти се „утерују“ (попут говеда у тор) у Србију, где како видимо из приложене статистике швајцарске агениције СДЦ (у другом поднаслову овог чланка), већина њих има и очигледну намеру да се овде настани за стално…

…Што ће, како је СДЦ добро „приметио“, имати „значајан ударац на демографску слику Србије у блиској будућности“

Колико имамо неозбиљну и некомпетентну владу, која није у стању (или нема жељу) да се носи са овим судбоносним проблемом, доказује „луцидна“ изјава минстарке за евроинтеграције Јадранке Јоксимовић која је 30ог јула на конференцији за штампу, изјавила следеће (део цитата): „Ми смо земља транзитна, а то има своје предности… Политика миграције је добар тест на којем се земља кандидат, у овом случају Србија, показује као одговоран партнер, што сви у ЕУ добро препознају… Ми смо додатно у фокусу наших европских партнера, на путу европских интеграција, да покажемо одговорност…“ –Другим речима, по министарки Јоксимовић важи следећа логика: Што више азиланата у Србији, то су нам боље шансе да уђемо у ЕУ!? Да није трагично, можда би и било смешно- Па ЕУ сигурно не депонује у Србију стотине хиљада протераних („наших и туђих“) Рома, и тамнопуте белосветске азиланте (исламисте), да би нас „сутра“, све са њима заједно, примила у Унију. Очигледан је план Брисела да и њих и нас, држи ван својих граница, у некој врсти „санитарног карантина“, ако не и „нешто горе“!?

ПРОСПЕКТ ИСЛАМИЗАЦИЈЕ СРБИЈЕ И УСПОСТАВЉАЊА „ТЕРОРИСТИЧКОГ КАЛИФАТА“ НА НАШИМ ПРОСТОРИМА ЈЕ РЕАЛАН- УПОЗОРАВАЈУ СТРУЧЊАЦИ…

Ми смо недавно објавили прилог под насловом „Порука исламиста: Радуј се Србијо, бићеш део исламије„. Ради се о пропагандном видео споту тзв. “Исламске државе“, на „бошњачком“ језику и намењеном јавности на нашим балканским просторима. Према том пропагандно-терористичком споту, на удару Исламске државе (ИД) ће се ускоро наћи све балканске земље, превасходно чланице бивше Југославије. Прва на удару би била Србија- док гласови (хорско певање- што упућује да је прилог урађен вероватно у некој „бошњачкој вехабијској медреси“) са видео клипа прете недвосмислено да ће од оних Срба које не побију, направити своје робове.

Овај прилог сам по себи не би био забрињавајући, али ако анализирамо војни и политички успех Исламске државе на Блиском истоку и информације из веродостојних извора о присуству и плановима ИД у овом делу Европе, и све то повежемо са текућим „депоновањем“ алармантног броја исламских азиланата у срцу Србије- онда би неко одговоран итекако требао да буде забринут!?

repo-Ilegalni-imigranti-2

Писац ових редова верује да су већина тих азиланата аутентични избеглице и да њихов велика концентрација под неким нормалним и идеалним условима не би требала да буде проблем за једну стабилну и богату земљу- што данашња Србија очигледно није.

Ипак, чињеница да се ради углавном о муслиманима чији број ће ускоро у нашој земљи достићи вероватно и више стотина хиљада, да се међу њима вероватно већ налази велики број инфилтрираних ИД терориста („спавача“)- у комбинацији са њиховом очекивано фрустрацијом „нерешеног статуса“, и вероватно неким планираним инцидентима (типа „фолс флег“ операција), од њих може да створи једну веома непријатељску армију, која ће лако свој гнев усмерити ка земљи домаћину, према чијој вери и култури осећа непремостиве разлике.

Опште позната чињеница да старосну и полну структуру ове друге (веће) азилантске категорије чине млађи мушкарци, војног доба, и са вероватно добрим војним искуством, пошто углавном долазе из „ратничких земаља“ које су разорене (од стране) и још воде герилски рат против НАТО чланица (истих оних који их сада „депонују“ у Србији), сигурно додаје одређену тежину овој мојој теорији.

-Имајући све ово у виду, јасно је да нам је „неко“ већ подметнуо „исламско буре барута“ и то у срцу Србије, и да једино преостаје да тај „неко“ само потпали фитиљ!?

Терористичке планове ИД и стварање неке врсте „балканског исламског калифата“ потврђују и кредибилни западни извори. Почетком ове године новинар британског часописа „Експрес“, Арон Браун је објавио свој интервју са једним од водећих оперативаца ИД из Сирије. Према овом оперативцу Европу је већ инфилтрирало преко 4,000 добро тренираних оперативаца Исламске државе, који се скривају управо у непрегледним „азилантским колонама“. Њихов задатак је да планирају и изведу спектакуларне терористичке акције, али и да у погодном тренутку поведу „исламску револуцију“ на тлу Европе. Наводе овог оперативца, новинару Брауну су потврдила и два турска шверцера људима. Један од њих је признао да је помогао најмање десет чланова ИД да прерушени у тражиоце азила уђу на територију Бугарске и Грчке. Према речима овог сведока, у неким случајевима се радило о терористима из западних земаља, који су се тамо упутили само на „одсуство“- да виде породицу. Други са много мрачнијим циљевима. Новинар Браун наводи да је његов интервју са сиријским оперативцем био одобрен из самог врха Исламске државе, од стране извесног „емира“.

Сличне податке, о хиљадама терориста из редова ИД који су се запутили у Европу, углавном преко Балкана, износи и угледни британски Индепендент, који у свом чланку од 26ог јула цитира британског пуковника Ричарда Кемпа (бившег обавештајца) који тврди да је тренутно главна рута шверца терориста ИД преко Грчке, конкретно острва Лезбос. Пуковник Кемп тврди да се у оквиру сваке веће групе миграната, налази и инфилтрирана мања група оперативаца ИД, које је по њему готово немогуће идентификовати, осим када се ради о „повратницима“ из Западних земаља.

Недавно је чак и чешки председник Земан изнео јавно запажање да је по њему, веома забрињавајуће присуство огромног броја млађих мушкараца војног доба, међу наводним азилантима у његовој земљи. Изгледа је ова „појава“ нормална једино за званичнике србског режима, који се изгледа надају да ће претварањем Србије у „џамахирију“ и „циганску малу“, умилостивити, неким чудом Брисел да уведе Србију у „Шенгенску зону“, и то све заједно са стотинама хиљада „муџахедина“ и „циганских чергара“- којих се једва решила!?

Када неко просјаку, који му покуца на врата, удели хлеб или новац, онда тај од тог просјака очекује и да се изгуби MIODRAG IMG_6060(бестрага)- То неки из Немањине 11 очигледно још нису схватили…

 

Написао: Миодраг Новаковић

РЕФЕРЕНЦЕ:

http://economictimes.indiatimes.com/articleshow/48224179.cms?utm_source=contentofinterest&utm_medium=text&utm_campaign=cppst

http://www.express.co.uk/news/world/555434/Islamic-State-ISIS-Smuggler-THOUSANDS-Extremists-into-Europe-Refugees

http://www.independent.co.uk/news/world/africa/isis-plans-to-use-immigrant-boats-from-libya-to-cause-terror-in-europe-and-close-shipping-routes-10053148.html

http://www.breitbart.com/national-security/2015/02/17/isis-in-libya-overrun-europe-with-immigrants-and-turn-it-into-hell/

http://www.novimagazin.rs/vesti/pastor-ko-ce-nadoknaditi-stetu-koju-nam-prave-migranti

http://www.academia.edu/7648815/Analysis_-_asylum_seekers_in_Serbia_and_Serbian_asylum_seekers_in_Europe

http://www.kirs.gov.rs/docs/lap/lap_najbolje_prakse.pdf

http://www.blic.rs/Vesti/Svet/580122/Bugarski-rat-protiv-imigranata-Bodljikava-zica-duz-cele-granice-sa-Turskom

http://rs.n1info.com/a80427/Svet/Region/Madjarska-ocekuje-da-ograda-spreci-ulazak-300.000-migranata.html

http://www.telegraf.rs/vesti/beograd/1583711-beograd-na-arapskom-zbog-azilanata-ugostitelji-izbacuju-natpise-na-njihovom-jeziku-foto

http://www.telegraf.rs/vesti/1623496-pljackaju-manastire-lome-i-napadaju-nas-ovako-se-srbi-zale-na-azilante-video-foto

http://www.telegraf.rs/vesti/1627226-da-li-ih-ima-300-ili-30-000-sta-mislite-koliko-azilanata-zaista-seta-srbijom

http://www.blic.rs/Vesti/Politika/579424/Joksimovic-Politika-migracije-dobar-test

http://www.rtk.co.rs/sumadija/item/18113-obuka-za-izbegle-i-raseljene-u-topoli

http://facebookreporter.org/2015/06/14/%d1%81%d1%80%d0%b1%d1%81%d0%ba%d0%b8-%d1%84%d0%b1%d1%80%d0%b5%d0%bf%d0%be%d1%80%d1%82%d0%b5%d1%80/

http://facebookreporter.org/2015/07/15/%d0%bf%d0%be%d1%80%d1%83%d0%ba%d0%b0-%d0%b8%d1%81%d0%bb%d0%b0%d0%bc%d0%b8%d1%81%d1%82%d0%b0-%d1%80%d0%b0%d0%b4%d1%83%d1%98-%d1%81%d0%b5-%d1%81%d1%80%d0%b1%d0%b8%d1%98%d0%be-%d0%b1%d0%b8%d1%9b%d0%b5/

http://www.fsksrb.ru/fond-strateske-kulture/drugi-pisu/ko-uvozi-imigrante-iz-islamskih-zemalja-u-srbiju/

 Инфо Анонимни

фото: АП

Да ли је овај текст користан?

Кликните на звезду и оцените!

Ако вам је текст користан...

Поделите га са пријатељима!

Актуелно

Вучић: Србија набавља америчко-немачку вакцину против короне

3 (2) Србија ће до марта добити 350.000 доза вакцине против вируса корона америчко-немачког произвођача …

ГОРЕ УЛИЦЕ НАПУЉА: Хиљаде устале против корона мера, жестоки сукоби са полицијом (видео)

5 (3) Око две хиљаде људи скупило се у петак увече на тргу Санта Луција …

3 Коментара

  1. treba nam Karađorđe

    Dobro, šta kaže prvi čovek vlade, da li je ovo dobro za nas? da čovek ne poveruje koliko nam svi dobra žele pa „ЕУ протерује у Србију чак и оне азиланте који никада нису ни били у транзиту у Србији“.
    Narod zapanjen i zgrožen, od toliko dobra misli na hleb i lekove, a država ćuti!

  2. Dokle god bude moguće da Šiptari kupuju stanove i zemlju u Južnoj Srbiji, Arapi po Vojvodini itd. očigledno je da ili imaju državljanstvo ili su nekog podmitili da su stekli tu imovinu. Da li je moguće da država dodeljuje državljanstvo svakome ko ga zatraži i ima para da ga plati ? Čekati državu da reaguje je ravno ničemu, neće biti nikakve koristi od toga dok se građani jasno i odlučnije ne usprotive takvim mahinacijama.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Send this to a friend