Ево га, јавио се и овај цертификовани лудак да брани Европу и НАТО од ретрогардних Срба

Ево га, јавио се и овај цертификовани лудак да брани Европу и НАТО од ретрогардних Срба

Лидер Српског покрета обнове и бивши шеф дипломатије Србије Вук Драшковић изјавио је да грађанима Србије мора бити предочено и шта ће све бити угрожено, и то најдраматичније, ако одлуче да “подижемо косовски зид према ЕУ и Западу”.

– Сурово би, и економски и демократски, пострадала цела Србија. Жртва хаоса, безнађа и пропадања и државе и народа били би, такође, и Срби са Косова – написао је Драшковић у ауторском тексту за лист “Данас”.

Преносећи речи патријарха српског Иринеја да је “Србија без Косова труп без главе”, Драшковић пише да то значи да је Србија “мртва, да је нема, већ 15 година”.

– Србија је у мукама, и то великим, али је Србија, и без изгубљеног Косова, жива, хоће и мора да живи. Да ојача, да се усправи, да стекне моћне савезнике, да се одвеже од мртвих митова и, на жалост, још живог поретка који је и скривио губитак Косова – написао је Драшковић у тексту под насловом “Казати Србији истину”.

Он је навео и то да, ако ће, на референдуму или ванредним изборима, грађани Србије одлучивати између “одбране Косова” и чланства у ЕУ, обавеза је и Владе и Цркве и Скупштине и САНУ и свих медија, да народу саопште пуну истину о томе шта се то “брани” и какве ће, неизбежно, бити последице опредељења за “одбрану Косова”.

Бета

фото: А.Димитријевић

Оцените текст

0 / 5

Your page rank:

Поделите вест са пријатељима

Актуелно

Космет: Откривена тајна јединица KФОР-а за обавештајни рад и пропагандне операције

Космет: Откривена тајна јединица KФОР-а за обавештајни рад и пропагандне операције

Најновији број магазина “Kроникл” (The Chronicle), који издаје команда међународних снага на Kосову, открио је …

Док Србе бију и хапсе у Штрпцу, „Аца Србин“ потписује Велику Албанију у Тирани

Док Србе бију и хапсе у Штрпцу, „Аца Србин“ потписује Велику Албанију у Тирани

Пројекат “Отворени Балкан” је вишеструко штетан за Србију и наше дугорочне интересе. Додатно се штета …

15 Коментара

 1. kad bi se izvozio kretenizam gde bi nam bio kraj

 2. politicka olupina i kretenizam ovog coveka i njegove zene nema kraja ,uklonite ih iz srbije…da se dekontaminiramo!!!!!

  • Stvarno mi nije jasno ko ovom mediokritetu daje prostor u javnim medijima, kad je kod SRBA OMRAŽENA LIČNOST. Shvatite da nas njegovo mišljenje i one njegove “gospodje” NE INTERESUJEEEEEEE!!!

 3. 9. марта 1991. године Вук Драшковић и Даница Драшковић Црногорка ангажовани су од Ватикана и Вашингтона да у Србији праве демонстрације изазивајући хаос и користећи пометњу поставе своје црногорске кадрове слепо одане Америци у циљу католичења Срба и протеривања Православља! Иза 5. октобра 2000 године такође стоји СПО који је палио и правио расуло по Београду плаћен америчким .доларима Члан СПО Владан Дугоњић из Липолиста “прославио” се по шамарању Споменке Јовић по пљувању исте , отимајући јој микрофон из руку и фотографишући се с њим као својим личним трофејом , са жаљењем констатујући да је то чекао пуних десет година још од 9. марта 1991 године . Значи чекао да истуче жену десет година и то на њеном радном месту . Због чега Међународне организације за заштиту жена жртава насиља нису одреаговале ? Али никад није касно . 5.октобар иза кога се крије издајнички СПО када су пребили срчаног болесника Милорада Комракова , палили све редом да би оптужили друге . Удружењу Новинара Србије још раније сам послала допис и предлог да се новинари међу њима и Споменка Јовић рехабилитују , јер се догодио државни удар од стране Црногораца у режији Америке и плаћен доларима .
  Слепци Вук и Даница Драшковић на почетку своје издајничке каријере нису имали ни гаће а сад су пљачкама удружени са криминалним групама опљачкали пола Србије . Тих црногорских криминалаца највише има у полицији . Вука Драшковића и Даницу Драшковић протерати из Србије и одузети им нелегално стечену имовину , јер финансијери СПО су углавном нарко – дилери .
  http://arhiva.glas-javnosti.rs/arhiva/2000/10/07/srpski/R00100604.shtm

 4. ДРАГАН ХАЗЛЕР ЈЕДАН ОД ОСНИВАЧА ХРВАТСКЕ АКАДЕМИЈЕ ЗНАНОСТИ И
  УМЕТНОСТИ ДИЈАСПОРЕ И ПРЕДСЕДНИК ХАЗУДА ПРЕДЛАЖЕ ХРВАТСКОМ ПРАВОСУЂУ
  ДА СЕ НАПИШЕ ОПТУЖНИЦА ПРОТИВ ВУКА ДРАШКОВИЋА И ЗЛОЧИНА ЊЕГОВЕ
  ПАРАВОЈНЕ ФОРМАЦИЈЕ

  http://www.cro-eu.com/forum/index.php?topic=3269.msg9164#msg9164

 5. ИЗА РУШЕЊА ПРАВОСЛАВНИХ СВЕТИЊА СТОЈЕ ВАТИКАНСКЕ ВЛАДИКЕ И ” МИЛОГОРЦИ” ПОТОМЦИ ПОПА ВЛАДЕ ЗЕЧЕВИЋА ЦРНОГОРЦА КОЈИ ЈЕ СРБИМА 1945. ТРАЈНО ЗАБРАНИО ПОВРАТАК НА КОСОВО И МЕТОХИЈУ И ТО ЗА 250 000 СРБА ! ВУК ДРАШКОВИЋ И МИЛОГОРКА ДАНИЦА ДРАШКОВИЋ ПАПИНИ КЛИМОГЛАВИ И РУКОЉУБИ !

  Иза рушења Ваљевске Грачанице стоје ватиканске владике и потомци попа Владе Зечевића Црногорца који је продао веру за вечеру и црногорска полиција !
  Иза свега стоје ватиканске владике и црногорска полиција јер ми Срба у српској полицији немамо. Они руше Православне манастире!

  Сагласност да се руши манастир Ваљевска Грачаница дао је још пре две деценије владика шабачки Лаврентије Трифуновић екумениста у име СПЦ , међутим како се монах Антоније Давидовић противио екуменистима , њега је владика Лаврентије – рашчинио! Кривце и одговорне треба тразити међу екуменистима и свештенством СПЦ попут владике шабачког Лаврентија , који сем што католичи Србе , лично је подржао уклањање Грачанице и одобрио . А кад одобре владике, политичари се ту више ништа не питају. А полиција само извршава наређења.Занимљив је детаљ и да се у владичанском двору у Шапцу у Карађорђевој улици у Шапцу налази представништво странке СПО! И ето одговора , с које стране дува. Код владике шабачког Лаврентија Живка Трифуновића живи и Немица Сибила фон Лер унука генерала фон Лера који је бомбардовао Србију! Већина свештеника шабачке епархије су чланови Српског Покрета Обновеод самог оснивања и многи од њих имају везе и са нарко – дилерима . Недавно познат и случај убиства наркомана у манастиру – лопатом! Против немачког шпијуна владике Лаврентија Трифуновића мохах Антоније Давидовић из Ваљевске Грачанице , због његовог екуменизма и наклоњености Ватикану , писао је још пре 20 година и више прогласе и текстове за оне мање упућене! Јер владика шабачки Лаврентије своје свештенство на поклоњење и рукољуб Папи у Ватикан , а иначе су сви чланови Српског Покрета Обнове! Иначе, Лаврентијев најближи род је и поп Влада Зечевић Црногорац који је 1945 године , као министар полиције тадашњи забранио за за 250 000 Срба трајни повратак на Косово и Метохију . Лаврентије следи свог ујака у стопу . Лично сам читала прогласе монаха Антонија Давидовића против екуменисте Лаврентија Трифуновића још пре две деценије .

  Још тада Лаврентије је одобрио рушење Ваљевске Грачанице а градњу манастира Брезовице итд . Дакле , кривца треба тражити у СПЦ и у тој ватиканској струји коју предводи Лаврентије уз подршку Српског Покрета Обнове и Данинин Црногораца !
  А што се тиче полиције, србијанском полицијом руководе црногорски кадрови који раде по директови Запада, униш тавајући Православље . Типични безбожници и Милогорци .

  Чујем да се покреће акција за рушење споменика попу Влади Зечевићу Црногорцу и Титовом оданом следбенику у Лозници . Да ће Бог да је то истина! Споменике треба подићи жртвама немачког геноцида над Србима у Драгинцу , жртвама НАТО бомбардовања, жртвама Католика по целом свету, оних којима је припадао и Тито , кога је слепо слушао поп Влада Зечевић – Црногорац!

  http://srpskaistorija.com/2015/09/03/%d0%bf%d0%be%d0%bf-%d0%b2%d0%bb%d0%b0%d0%b4%d0%b0-%d0%b7%d0%b5%d1%87%d0%b5%d0%b2%d0%b8%d1%9b-%d0%ba%d0%be%d1%98%d0%b8-%d1%98%d0%b5-%d0%bf%d1%80%d0%be%d0%b4%d0%b0%d0%be-%d0%b2%d0%b5%d1%80%d1%83-%d0%b7/

 6. ДА СЕ ВУК ДРАШКОВИЋ ШТО ХИТНИЈЕ ИСПОРУЧИ ХАГУ !
  http://www.peticije24.com/108163

 7. Дрога, секте , Содома и Гомора , екуменизам , чак и педери све то форсира екумениста и педофил владика шабачки Лаврентије Живко Трифуновић у сарадњи са нарко – мафијом Вука Драшковића која финансира СПО ! Иза свега стоји владика шабачки Лаврентије Живко Трифуновић који заједно са Вуком Драшковићем црногорским зетом католичи Србе и води свештенство на поклоњење и рукољуб Папи у Ватикан . Најближи рођак Владе Зечевића Црногорца је управо владика шабачки Лаврентије немачки шпијун ! Сви свештеници шабачке епархије су чланови Српског Покрета Обнове , за многе се говори да дилују дрогу, најчешће се спомиње Воја Петровић , док је шеф обезбеђења Вука Драшковића Неле Сувајџић из Шапца нарко – дилер! У владичанском двору у Шапцу код владике Лаврентија живи Немица Сибила фон Лер унука генерала фон Лера који је бомбардовао Србију али исто тако налази се и представништво странке СПО!

  http://www.youtube.com/watch?v=l5B310f1N38&authuser=0

 8. Ovaj je neka vrsta Čedice pedera. Slična gamad.

 9. Mиша Јовановић, Сан Дијего, Калифорнија

  Не треба му давати публицитет. Нека пише шта хоће у својим књигама.
  Овај љигави издајник је плаћеник страних агентура.

 10. Ti bih Vuče bi.o dobar vojskovođa, pokakam ti se u sedu bradu.

 11. Vuče, Vuče bubo lenja, šta će reći pokolenja, vodio si život buran, pa postao nekulturan, a i izdajnik !

 12. Сваки дан када погледате у небо и видите необичне изукрштане трагове запрашивања из авиона сетите се да је злочиначки споразум којим је одобрено ово свакодневно тровање народа без његовог знања потписала управо рука ове сподобе.
  Мала је ово земља колики је он издајник.

 13. Велика будала је овај човек

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *