Насловна / Србија / Ево овако стоје ствари: Јебо вас Тито, кретени ненормални!

Ево овако стоје ствари: Јебо вас Тито, кретени ненормални!

Председник Јединствене Србије Драган Марковић Палма тврди да председник СПС-а Ивица Дачић „све више личи на Тита“, који је био гарант стабилности тадашње Југославије, баш као што је „Дачић гарант стабилности данашње Србије“.

По Марковићу, најважнији догађај за Србију у новије време није био 5. октобар 2000. године, „како неки мисле“, већ је то мај 2008. године, када су он и Дачић „донели одлуку да се у Србији формира проевропска влада и да Србија крене напред“.

„Тај догађај неодољиво подсећа на 1948. годину када је Тито одлучио да Југославија крене путем социјалистичког напретка и да се као држава економски отвори, а не да се затвори у тадашњи источни блок“, наводи Марковић у саопштењу.

То је, подсећа, донело брзи привредни раст и у Југославији се све боље живело од тог тренутка.

„Нешто слично се десило 60 година касније, када је Титову улогу преузео Ивица Дачић и када је заједно са Драганом Марковићем Палмом донео одлуку ’Информбироа‘ 2008. године“, додао је Марковић.

Та одлука је, наводи, значила европски пут Србије, долазак великог броја инвеститора, отварање великог броја радних места, као и огромну популарност нашој земљи у међународним односима.

„Зато Дачић све више личи на Тита, који је био гарант стабилности тадашње Југославије, баш као што је и Дачић данас гарант стабилности данашње Србије“, оценио је данас председник Јединствене Србије Драган Марковић Палма у саопштењу за јавност.

Танјуг

Актуелно

Тито – један од највећих масовних убица 20. века!

Угледни британски лист Daily Mail објавио је листу највећих масовних убица XX вијека, а на њој се …

Дражина судбина највећа тајна Југославије

ДЕСЕТАК година по одлуци Владе Србије да формира две државне комисије, једну за утврђивање околности …

3 Коментара

  1. BALJEZGARIJE JEDNOG GRONIKA…

  2. A ćelavi Bizon bi trebao da bude Dolanc ???
    Ili Kardelj ???

  3. Zna sam da nije mnogo pametan, ali ovoliku glupost može izgovoriti samo čovek bez mozga, ili s ciljem da se šlepa uz malog krmka.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *