FACT CHECK: Председница владе Ана Брнабић ЛАЖЕ и ОБМАЊУЈЕ јавност! Србија је једна од најсиромашнијих земаља у Европи!

FACT CHECK: Председница владе Ана Брнабић ЛАЖЕ и ОБМАЊУЈЕ јавност! Србија је једна од најсиромашнијих земаља у Европи!

5
(6)

Србија данас FACT CHECK: Председница владе Републике Србије Ана Брнабић не престаје да ЛАЖЕ и обмањује јавност Србије! Она тако данас тврди да је Србије најбоња економија у Европи што је ноторна лаж и будалаштина јер је Србија данас једна од најсиромашнијих ако не и најсиромашнија земља у Европи. Ноторне лажи, будалаштине и дезинформације које председница владе Србије готово свакодневно лансира у јавност могу се третирати и као кривично дело.

Званични подаци међународних институција попут ММФ-а Србију сврставају у ред три најсиромашније земље у Европи са најмањим економским растом од свих земаља у региону у протеклих десет година.  Србија се по бруто БДП доходку по глави становника налази на самом европском дну у друштву Македоније и Албаније. Србија се по свим економским и финансијским параметрима налази на самом европском дну. У наставку можете прочитати безочне дезинформације и лажи које у јавност пласира председнице владе Републике Србије Ана Брнабић.

______________________________________________________________________

Премијерка Ана Брнабић изјавила је данас, после седнице владе којој је присуствовао и председник Србије, да наша земља бележи, у ближој и даљој историји, незабележене резултате – најбоља је у Европи у економији, а друга по резултатима вакцинације.
Брнабић је рекла да ће извештај о 100 дана рада, које влада обележава, поднети грађанима у суботу.

„На почетку мандата владе сам рекла да ћемо се, због изузетно тешких времена у којима живимо и много проблема са којима се суочава цео свет, трудити да радимо још ближе са председником Србије и да ћемо га једном у три месеца звати да на седницама владе разговарамо о актуелним темама важним за грађане и важним изазовима”, рекла је Брнабић, јавља Тањуг.

Пренела је да се на седници разговарало о дијалогу Београда и Приштине.

„Замолили смо председника да нам извести о свему што се дешавало по питању даљег наставка дијалога са Приштином и шта очекује, како влада може да помогне и подржи све што он ради, јер носи тај терет”, рекла је Брнабић.

Такође, додала је да их је Вучић известио о посети Француској и разговорима које је водио са Емануелом Макроном.

„Разговарали смо о свим спољнполитичким изазовима који нас очекују, као и о важној теми, која је један од приоритета, а то је броба против криминама и свим акцијама током ноћи”, рекла је Брнабић.

Премијерка је рекла да је пажња посвећена позицији Србије, која је у сваком смислу, каже, невероватна.

„Србија бележи, у нашој ближој и даљој историји, незабележене резултате. Најбољи смо у Европи по економији, а данас смо други, а по неким индикаторима и први по вакцинацији и разговарали смо како да задржимо ту позицију и даље да напредујемо”, рекла је Брнабић.

Она је навела да се ове године очекује раст БДП-а од плус 6 одсто, али за то, каже, мора да се ради „ноћ и дан”.

Брнабић је захвалила председнику Вучићу на безрезервној подршци влади и свим њеним члановима.

„И што стално указује на ствари које можемо да радумо боље, брже, ефикасније, и то је у овом тренутку и највећа снага Србије –овакав рад владе и председника у интересу грађана”, рекла је Брнабић.

Вентрибуне

Да ли је овај текст користан?

Кликните на звезду и оцените!

Ако вам је текст користан...

Поделите га са пријатељима!

Актуелно

Да ми је само знати ко је потписао твоју безбедоносну процену и како су уопште ту где си!?

Да ми је само знати ко је потписао твоју безбедоносну процену и како су уопште ту где си!?

5 (1) Вакцинација је питање националне безбедности и нема важније теме од тог процеса, изјавила …

Ма пусти те приче о вакцинацији него шта ћемо да радимо са твојим Малтешким папирима?

Ма пусти те приче о вакцинацији него шта ћемо да радимо са твојим Малтешким папирима?

5 (3) Премијерка Ана Брнабић изјавила је да је седница Кризног штаба за борбу против …

2 Коментара

  1. Скорашњи коментар премијерке и министра финансија у коме нису постигли сагласност да ли је довољно грађанину Србије 150 или 200 динара дневно за храну, се уклапа у данашњу причу о Србији…
    Не разумем ѕашто она њен бата , бата министра финансија, и остале бате развлаче буџет који пуца???
    Најачи адут Брнабићке је да је превазишла учитеља у лагању….
    Надам се да следи тренутак у коме „оптимална“коликчина срестава за дневну исхрану неће бити привилегија само грађанства ……..

  2. ŠAMPION BEZ TITULE?

    Premijerka ne laže, ona ne zna pravu istinu. Koliko je naša zemlja siromašna to najbolje znaju 25% stanovništva, koji su na ivici siromaštva (dnevno troše do 1,0 $). Ana je na vreme razvila biznis, a sada kada je premijer(ka) neograničeno pomaže bratu u biznisu i za nju, sa njenog imovnog i drugog stanovišta je da Srbija je najbogatija zemlja u svemu, a za onih najbednijih 25% naša zemlja je beda i jada. Gledaš kako imaš. Ona i njen vođa obmanjuju nas da smo šampioni u privredi u Evropi, da Srbija je šampion u Evropi po najmanjem (relativnom) padu BDP 1,1% i to je tačno, ali narod pa i ministri troše pare, a ne procente, kao relativni pokazatelj. Naš BDP po glavi stanovnika, šampionski, je 7.207 $, a recimo u Nemačkoj, slabiji od našeg, kada bi se lagali, iznosi samo 51.760 $. Naš pad BDP je 1,5%, a nemački 8,4%, pa ko je šampion Srbija sa 7.099 $ po glavi stanovnika ili Nemačka sa 47.412 $?? Naše plate (prosek 510 evra), u EU su iznad 3.000 evra i kaskamo 60 do 100 godina za Evropom.

Leave a Review

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Send this to a friend