„Фантомски Кризни штаб не постоји, кривична пријава против њих!“

„Фантомски Кризни штаб не постоји, кривична пријава против њих!“

5
(8)

– Кризни штаб НЕ ПОСТОЈИ! Нека новинари питају „чланове“: покажите решење Владе о вашем именовању! Нема! Јер не постоји! Само фантомски Вучићев штаб. Законска Комисија никад није основана! Зато сам са Владимиром Тодорићем тужила кривично Брнабић и „чланове“ плус због лажи и обмана – навела је потпредседница Странке слободе и правде Мариника Тепић, подсећајући да је 30. јуна ове године поднела кривичну пријаву Вишем јавном тужилаштву због изазивања опште опасности, и угрожавања здравља и живота од стране „фантомског Кризног штаба“, а све у циљу, како је тада навела, одржавања избора.

Тепић је подсетила на ове чињенице, апропо измене јучерашње одлуке Кризног штаба о обавезном ношењу маски на отвореном.

– Сви заједно су обмањивали јавност још од марта, а да су врло свесно темпирали првозараженог. За њих је епидемија почела тек након расписивнаја избора. Овај такозвани Кризни штаб не постоји. Он је фантомски штаб. Не постоји ни један акт, одлука, решење, ни један траг о његовом оснивању у Службеном гласнику. Ми га сматрамо приватним штабом режима Александра Вучића и клике, параваном који би оправдао атмосферу до избора – истакла је Тепић у јуну, објашњавајући разлоге своје тужбе.

Подсетимо, последња у низу контроверзних одлука поменутог Крозног штаба је она од јуче ујутру, када је саопштено да је обавезно ношење маски и на отвореном простору да би, неколико сати касније након великог броја негативних реакција, та одлука била преиначена од обавезе до препоруке.

Директно.рс

Да ли је овај текст користан?

Кликните на звезду и оцените!

Ако вам је текст користан...

Поделите га са пријатељима!

Актуелно

Сатанисти на власти у Србији доносе закон којим забрањују Бога, слободу мисли и вероисповести! (видео)

Сатанисти на власти у Србији доносе закон којим забрањују Бога, слободу мисли и вероисповести! (видео)

5 (5) – Без ваљаног правног објашњења у Закону о родној равноправности и Закону о …

Блаце: Деца У МОДРИЦАМА након што су их отимали социјални радници са помахниталом директорком (фото, видео)

Блаце: Деца У МОДРИЦАМА након што су их отимали социјални радници са помахниталом директорком (фото, видео)

4.7 (6) Читаву ноћ нисам спавао. Од јутрос само ослушкујем када прођу кола да ли …

Један коментар

  1. Dobro ste se setili za ukidanjem… niti je legitiman, narod mu ne veruje jer se zna da radi za privatne koorporacije satanistickog uredjenja, niti je legalan jer se zna kako se saziva, imenovanje, preporuke itd… tako da odjebite, narod vam je sad i izasao, a juce zamalo opet kao 7. da izazovu gradjanski rat narod protiv policije… Uzas, ukinite psihozzuu

Leave a Review

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Send this to a friend