Гинисов рекордер због јавашлука одлази из Војске Србије!

Гинисов рекордер због јавашлука одлази из Војске Србије!

5
(1)

Десетар Војске Србије (ВС) Срђан Ристић, који је Гинисов рекордер по броју урађених склекова и награђени најбољи војник ВС, напустиће војску због лошег материјалног стања, али и због тога што се у тој организацији недовољно поштују доказане вредности, саопштио је данас Војни синдикат Србије (ВСС).

„Ово је на жалост, пример свеопштег стања у ВС, на које дуго времена упозоравамо. Лош материјални статус, организациони недостаци, невредновање доказаних вредности припадника ВС и низ негативних поступања водећих људи у Генералштабу ВС, имају за последицу да нас је у последње две године напустило 3.000 наших колега“, наводи се у саопштењу.

Синдикат је подсетио да је десетар Ристић за сат времена урадио 2.370 склекова и „тако ушао у историју“. (на слици испод)

Гинисов рекордер због јавашлука одлази из Војске Србије!

„У свакој војсци на свету, били би поносни на ту чињеницу и потрудили би се да такав човек добије адекватно решење за свој проблем – а у конкретном случају да постане подофицир и припадник ‘Кобри’. Ристићу је то и обећано пре годину и по дана. Никада није испуњено“, додаје се.

Војни синдикат је додао да држава и војске не смеју да дозвољавају луксуз да их напуштају поштени и честити војници као што је Ристић (на слици испод), не само због престижа већ и због чињенице да такви кадрови представљају нешто највредније у сваком одбрамбеном систему.

Гинисов рекордер због јавашлука одлази из Војске Србије!

„После оваквих обесхрабрујућих вести за све припаднике ВС, који су у најгорем положају још од времена хиперинфлације деведесетих година, крајње је време да се сви надлежни у Генералштабу и Министарству одбране, без сујете и хладне главе преиспитају, куда води игнорисање свих конструктивних предлога ВСС протеклих година“, навео је синдикат и још једном позвао да се за припаднике ВС закључи колективни уговор, како се тако нешто не би догадјало.

извор: београдски-глас.рс

Да ли је овај текст користан?

Кликните на звезду и оцените!

Ако вам је текст користан...

Поделите га са пријатељима!

Актуелно

Протест испред каменолома на планини Баба, "за 10 година овде ће бити пешчара" (видео)

Протест испред каменолома на планини Баба, „за 10 година овде ће бити пешчара“ (видео)

5 (2) Житељи Плане и Лешја код Параћина, одржали су скуп протестујући због отварања новог …

Везе између директора БИА Гашића и организованог криминала датирају још од деведесетих!

Везе између директора БИА Гашића и организованог криминала датирају још од деведесетих!

5 (4) Како сазнаје Нова.рс, веза између директора БИА и криминалца Јотића датира од раније, …

3 Коментара

 1. Нема везе за Гинисов рекорд , и власника истог, нека иде…..
  Министар Вулин ће остати до краја, он ће угасити светло……..

 2. MEDIJI KRIJU SRPSKU PROPAST

  Vikipedija kaže:
  Megalomania je doslovno ludilo veličine. Patološko precenjivanje sebe samog, svojih sposobnosti i mogućnosti. Javlja se u sklopu paranoje, shizofrenije, staračke demencije itd….
  Da piše i beskupuloznost bila bi to prava slika Aleksandra Vučića.

  Stavio sam na početku ovu poučnu odrednicu o Aleksandru Vučiću zbog toga što je on i direktno povezan sa mojom temom i problematikom medija i sudstva u Srbiji. Za razliku od Vučića ja volim istinu i uvek se pozivam na nju i iznosim očigledne činjenice, dokaze i podatke. Poštujući samo ovo zlatno pravilo i podsećajući odgovorne na data lažna obećanja ovom narodu, ja praktično ništa ne mogu da pogrešim. Ova vlada na čelu sa Vučićem mnogo truda ulaže da bi što uverljivije lažima varala ovaj narod i tako održavala visoku tenziju straha u narodu. I uz pomoć mediokriketa to uspešno radi već punih šest godina. Naravno da i sve izbore dobija upravo istom medologijom tj. čistom obmanom naroda. Posle toga opet obmanama i “paranojom” prikriva svo to pričinjeno zlo a posebno izdaju i pljačku Srbije koja i danas traje. U međuvremenu ti kriminalci vode pravi rat sa istinom i kritikom a nisu ni svesni da istina na kraju uvek pobeđuje. I umesto odgovora na stalne prozivke za izdaju i pljačku zemlje Vučić po pravilu zbog nedostatka argumenata primenjuje eskivažu. I tako Vučić “junački” beži od kritike. U Srbiji sada imamo sud koji ne sudi Vučiću za krivična dela izdaje i pljačke Srbije. Tu je i Vučićev parlament koji ne pominje ni potpis 30. juna 2015.g. o predaju Kosova šiptarima! Ne pominju ni rasprodaju i otuđenje i zaduženje Srbije. To nisu nacionalne patriote već slepi obožavaoci njihovog vođe koji je stvorio najniži standard Srbije u Evropi. SNS-a je uzurpira medije u Srbiji i bavi se samo obmanom građana, klevetanjem opozicije i ništa drugo ne rade. Rističević “vinogradar” predvodi taj rijaliti od skupštine. On je pravo oličenje i vlasti u Srbiji.
  Inače Srbožder koji je posra* i Ustav Srbije i kad dođe u parlament on ne odgovara ni na jedno kritičko pitanje već beži! Ali štićenika će ga pravda.

  To je taj “običan čovek” kako sam sebe naziva. Inače da je (zdrav i običan čovek) nebi izdao Kosovo i opljačkao Srbiju, već bi slobodno šetao ulicama Beograda, recimo. Ako iznosim klevete postavljam pitanje!? Čije je Kosovo sad’ i ko je pokrao tone i tone našeg’ zlata iz Bazena? Govorim istinu i poštujući moje srpstvo i ostale prioritete ja uvek pišem o gorućim problemima moje nacije. Reč demokratija i levica skoro i da ne pominjem jer su one pored komunizma mnogo oduzele mom narodu. I ovo teško stanje srpske nacije je upravo uzrokovano posledicama te komunističko-levičarske demokratije. Sve srpske vlasti posebno (SNS) su eksploatisale tu temu samo na srpskim leđima. Tako da su Srbi danas ostali; bez svoje nacionalne države, svoje vere, svojih običaja, narodne nošnje i bez svoje pesme. Posle turskog zuluma, Srbima već blizu 80 godina puca grbača od te “silne” demokratije. Dok sve ostale nacije u okruženju vode računa o svom nacionalnom pitanju Srbi stalno glume neke demokratske budale. Tako su mnogi pa i tuđini stvorili svoje nove nacionalne države dok su Srbi svoju nacionalnu državu izgubili. Ponavljam Srpska država je najviše stradala upravo od SNS-a. Izdajnik Nikolić je davno rekao: “Nije Srbija država srpskog naroda nego svih onih koji u njoj žive”. Pa ga pitam tog srbomržca? Ima li takvih država u našem okruženju!? Nema. I Vučić se deklarisao kao izdajnik rečima: “Ne živi se od istorije i prošlosti već treba da se okrenemo budućnosti”. Ovako brisanje svoje istorije i izdajničke izjave još nijedan svetski predsednik nije izrekao. Ali za izdajnike tipa Vučića i Nikolića fotelja je uvek preča nego srpska država. I njihovo vladanje se upravo zasniva na izdaji srpskog nacionalnog interesa. Zato je iluzorno i očekivati od takvih da brane srpskih interes. To se najbolje vidi na primeru Vučića koji je sa svojom strankom omogućio da se formira višestranačka Kosovska vlada. Samim tim činom sudbina Srba na Kosovu je zapečaćena. Bar danas se to jasno vidi. Velike priče o formiranju ZSO-a ne znače apsolutno ništa, to bi bio plagijat od srpstva jer bi sve to moralo da funkcioniše po kosovskim zakonima. I šta su dobili Srbi? Ništa.
  Vidi se da je to i zadnja slamka za koju se hvata Vučić samo da bi prikrio svoju veliku izdaju Kosova. Zbog prikrivanja izdaje i ogromne pljačke Srbije i parlament je pretviren u pravi cirkus u rijaliti. Tu se ne pominje glavno zlo a to je pljačka i izdaja Srbije. Nema nikakve razlike između rijalitija na televiziji i rijalitija u skupštini. A kako to sve zajedno funkcioniše najbolje nam govore mesečni računi, naši gladni stomaci i najniži standard u Evropi.
  Pored svega toga čelnici ove vlasti da bi se udodvorili Evropi više i ne brinu o Srbima nego samo o manjinama i izbeglicama u Srbiji. “Crna majko” šta se i kako radi u ovoj Srbiji!? Vučić nas stalno šamara i nekim (očuvanjem mira) pa se postavlja pitanje!? Mi kao narod odavno grcamo i nemamo načina da pitamo ko je i kako stvorio ovo teško stanje za Srbe? Uveliko se priča da smo i opljačkani!? I Vučić stalno proziva neke krivce za pljačku. Šta je to!? Zašto ih ne hapsi!? Do kada će mo čekati da se svi lopovi nađu u zatvorima!? Da li nije i sam umešam u pljačku? Ima indicija da jeste!? Nećemo mi da gladujemo zbog vaše stalne pljačke Vučiću! Zašto ti ne radi sud Vučiću? Zato si lično odgovoran Vučići!? Nemožemo mi više crkavati od gladi ni zarad’ nekog mira!? Pa i ako dođe do rata u Srbiji taj rat će pokrenuti ova sadašnja vlast i brzo će ga izgubiti, jer ogorčenje će da melje. Zato su u mraku “velike oči” jer istina izlazi na videlo! Velika zla je Vučić sakrio i prikrio od srpskog’ naroda, to Vučićev problem! Kako sakriti to sve, posebno pljačku i izdaju Srbije!? Zato se nama stalno i preti tim mirom! Znamo mi to. Zato stani Vučiću, daj da se izvrši kroki ekspertiza događaja i sve će biti jasno!

  Povezano je sa ovom temom pa ću da kažem nešto!?
  Tvrdim da bi svaka ekspertiza lako utvrdila da je sve incidente u Srbiji i na Kosovu inicirala upravo ova vladajuća vrhuška u Srbiji. Vučuć ne rešava nijedan srpski problem, već na zgarištu starog’ uvek stvara nov nerešiv problem i tako se rađaju novi problemi. Na taj način Vučić i vlada srpskim narodom. Ako to poriče neka dozvoli da se izvrši pomenuta ekspertiza, može i oko izdaje zemlje i oko rasprodaje Srbije oko vrpci oko puteva o svemu. Neka dozvoli celokupnu proveru njegovog rada a vidimo da su mu rezultati katastrofalni baš u svemu.
  Vučić ne može ni puškom da se odbrani od ove istine. Dovoljno je samo da se oslobode mediji i moje tvrdnje će se potvrditi i bez ikakve revizije. Ali Vućić je samo jedan u našoj istoriji…
  Samo pod uslovom da ne pobegne iz Srbije, Vučić će se suočiti sa svim problemima koje je počinio srpskom narodu. Šta li čeka taj sud!?
  Moraće odgovarati zbog kršenja zakona, izdaje, medijske obmane srpskog naroda, mučenja kao i za stvorenu bedu i najniži standard u Evropi. Treba jasno istaći da je Vučić jedan špekulant koji stalno beži od istine jer mu je ona i jedini neprijatelji.

  Vučić nas je izdao i mi se moramo okrenuti sami sebi tj. svom nacionu i da pokušamo spasiti ono što se spasti može. Moramo negirati i poništiti sve njegove tajne i izdajničke pregovore i potpise prvo one u Briselu. Prekinuti dalju rasprodaju naše Srbije i poništiti sve kupoprodajne ugovore jer nismo budale i nećemo u roblje. I to nije u srpskom nacionalnom interesu. Danas je najveći srbin Putin posle njega sam Ja. Zahvaljujući uspešnom TV-e obmanama i lažima Vučić je izbio na prvo mesto ali ne kao patriota nego kao lažov i izdajnik…

  I tako ja već duže vreme stalno upozoravam na jedan naš srpski krucijalni problem a to su mediji u Srbiji. Za razliku od vlasti, narod i opozicija uopšte ne uviđaju kolika je važnost slobodnih medija u Srbiji. Komunisti su odavno tu temu dezavuisali i anatemisali i ostavili narod da živi bez saznanja istine, znači živeti; “kao mačka u džaku”. To stanje je mnogo unazadilo Srpski narod koji danas neke osnovne stvari ne shvataju. Ne shvataju da i lopovi na vlasti moraju da odgovaraju za sva svoja krivična dela. Međutim u Srbiji su pro-komunisti su ubedili narod da je imunitet dozvola i za pljačku, laži, klevetu i za predaju Kosova. A oni se najvažnijim državnim i nacionalnim pitanjima igraju kao deca klikera.
  I evo gde su nas klikeraši doveli. Do provalije i nestanka. Svoj status brane glasovima obmanutih birača i uzurpiranim medijima u Srbiji.
  Da bismo shvatili koliko su ti mediji važni u Srbiji moramo da napravimo jednu malu digresiju.

  Za objašnjenje ovog problema upotrebio bih izreku: “Sve je tako blizu a tako daleko”!?
  Sada morate u ovo poverovati!
  Da su mediji u Srbiji bili slobodni tema Kosova se nikada nebih postavljala jer je to naša teritorija. Na eventualne pozive iz tog Brisela rekli bismo: “Hvala ali nećemo doći a što se Kosova možete ga nam samo otmeti ali mi Kosovo ne damo, maaršš”.
  Svi bi znali da i samo učestvovanje na tim pregovorima znači i direktnu predaju Kosova. To potpisnik nežna.
  Znalo bi se daje taj briselski mamac osmišljen da se zvanično i javno upecaju somovi koji će predati Kosovo.
  Svaka javna laž i kleveta odmah bi se proverila i zakonski sankcionisala i kaznila. Vučić bi već bio u zatvoru jer je rekao: “Lažem pa šta”.
  Svi državni činovnici bi morali da rade po zakonu bez obzira na stranačku pripadnost. Za bezzakonje sledi kazna.
  Imali bismo najsposobnije umesto najpodobnije ljude na vlasti.
  Da su mediji u Srbiji slobodni imali bi i slobodno i nezavisno sudstvo u Srbiji. Ti sudovi bi pokretali krivične prijave bez obzira da li se radi o vlasti ili o običnim građanima. I tako bi se Srbija potpuno očistila od kriminala a posebno od ovih lopova koji se i danas slobodno šetaju Beogradom. Svi građani bi bili zaštićeni i jednaki pred zakonom.
  Političare koji vrede mi bi i nagradili a one grešne bismo brzo menjali i kažnjavali.
  Srbija kao takva bila bi priznata i cenjena u celom svetu.
  Patriote bi čuvale srpsku grudu a mi bi radili i išli napred.
  Narodski rečeno: “Srbiji bi cvetale ruže”.
  Ne bih se više u Srbiji jurilo na vlast samo zarad punjenja ličnih džepova. Da rezimiramo. Ovo bi bilo ovako samo da su mediji bili slobodni u Srbiji…
  Zbog toga mi građani moramo shvatiti da mediji imaju presudnu ulogu a posebno u našem malo zaostalom srpskom društvu. Oni nam kroje i politički život i našu budućnost. Mislim da smo najzad naučili lekciju i zato ne smemo dozvoliti ni jednoj vlasti da nam otme medije i sudstvo. Kritika se mora dozvoliti a iznešene neistine i klevete moraju se strogo kažnjavati. Vučić ne poštuje ni Ustav! Danas je istina tako crna da je o njoj teško i govoriti.
  Sve vlasti koje su sklone kriminalu uvek u svojim rukama imaju i medije i sudstvo. Važno je istaći da ova kriminalna vlast nikada neće oslobađaju medije i sudstvo u Srbiji. Bez uzurpacije medija oni ne mogu vladati, ne mogu raditi ništa. Zato će pre ući u rat sa sopstvenim narodom nego osloboditi sudstvo i medije. Gubitak medija značilo bi i bekstvo iz Srbije. Komunistićki sistem znate!?

  Da se podsetimo uloga medija u društvu je da nepristrasno, blagovremeno i istinito informišu građane o svim relevantnim događajima u zemlji. Potvrda slobode medija u državi se upravo potvrđuje stalnim prisustvom i kritičkog stava i mišljenja na tim medijima. Mediji su ogledalo i vlasti i naroda u jednoj državi.
  Na našu žalost i pored stalnih euro urgencija slobode medija u Srbiji još nema. Vučić jednostavno nesme da oslobodi medije i sudstvo u Srbiji jer počinio mnoga druga krivična dela. Zamislite da počne priča o pljačci, o Briselu, o naseljavanju migranata gde reče Vučić: “Nesme dlaka da im fali sa glave” pa o Vučićevim proneverama o rasprodaji Srbije. “Ma mante se ćorava posla molim vas”. Zato su svi mediji pretvoreni u ličnu, Vučićevu prčiju u fabrike laži, laža i paralaža sa kojima on lako vlada ovim narodom. Inače Vučić laže skoro sve. A mišljenje menja već u svakoj sledećoj rečenici. Ne govorim hiperbolično već istinito. Svoju vladavinu i pobedu na izborima osigurao je zabranom kritike na televiziji. Zato kritike vlasti nikada i nema u Srbiji. A kad se oslobode mediji i sudstvo u Srbiji (ja živim za taj dan) svi će lopovi i izdajnici preko noći (upozoravam) pobeći iz Srbije. Računi će im biti veoma visoki i oni neće čekati “Sudnji dan Vidovdan”. Biće to za nas srećan dan i mi ćemo morati to da proslavimo. To je isto kao kada bi očistili 1000 krpelja sa sebe.
  Mi kriminalcima ne smemo ništa oprostiti i moramo pohapsiti prvo sve te beskupulozne briselske izdajnike koji su nas izdali i doveli do uništenja. Niko ne može poreći da ovo nisu rezultati Vučićevog “napornog i pregalačkog” rada. Siguran sam da će (ako ne pobegle) samo za Kosovo biti “nagrađen” najmanje doživotnom robijom. A za nepoštovanje Ustava Srbije još 20 godina. Pa plačk….

  Mi koji nismo paranoični i skloni prevari i pohlepi znamo da je pre odlazaka Vučića u Brisel Kosovo bila srpska teritorija. Od prvog dana Vučićevih tajnih pregovora u Briselu, Kosovo je počelo da dobija prve atribute države. Da se podsetimo za stvaranje države potrebna su tri elementa: prvo narod, drugo vojska i treće granica. Idemo redom! Marko Đurić je stvorio carinu Jarinje i odatle je avnojevska granica Kosova pretvorena u državnu granicu Kosova. Tom prilikom je pozvao zbunjene i zapanjene Srbe da pređu preko onog mosta rečima: “Pređite ovamo ovo most koji vas spaja”. Niko ga nije poslušao ni prešao. To je Đurićev prvi angažman u vezi stvaranja države Kosovo.
  Zatim je usledilo Vučićevo izdajstvo: Povlačenje srpske policije i srpskih uprava sa Kosova, Vučić je 2 puta naterao Srbe da uđu u Kosovsku vladu. Pa Vučić tim povodom reče okupljenim Srbima u Mitrovici: “Mi ćemo priznati kosovsku vladu i ako vi ne uđete u nju”. Na kraju je zamenio direktore rudnika “Obilić: i “Trepča”. Takođe Vučić je predao Albancima i Gazivode, dodelio im je novi PTT broj, priznao njihove pasoše i diplome i tablice i tako je Vučić postupno stvorio Kosovsku državu. Ovo je radio javno i ovo je istina. I tako je taj loš glumac a veliki izdajnik po stvaranju kosovske države doveo sve Srbe u tešku i bezizlaznu situaciju. Sve što možemo da uradimo je da viknemo: “Izdaja”, ništa više. Mi odavno vidimo da je Vučuć i formalno predao Kosovo. Ja sam još 2015.g. pisao da će SNS predati Kosovo Albancima. Taj dan je došao i za mene je ta izdaja završena i sada su na potezu nadležni organi. Ali nezajažljivi Vučić i dalje obećava nastavak izdajničkih pregovora sa Prištinom. Biće to i formalna predaje ključeva Tačiju. To je ono (ključ u ruke). Zbog velikog kašnjenja Vučiću su stigli i dupli računi koje mora brzo da plati jer će najebati…

  Da postavim i ova pitanja:
  Zašto Vučić nije dao Rusima Kosovo da postave svoje baze? Sada bi Albanci bili sa one strane Prokletija i Kosovo bi bilo i dalje srpsko i to bez migranata.
  Zašto Vučić bar danas ne uslovi predaju Kosova pod jednim uslovom!? A to je da se isele svi Albanci iz Srbije, posebno mislim na gradove Preševo, Bujanovac i Medveđu? I Evropa i svet bi morali da shvate da je to minimalan uslov. Naravno da bi Vučić morao da bude do kraja dosledan ovom zahtevu. Ili zašto ne ide na reciprocitet, koliko Srba sa Kosova dođe u Srbiju toliko mora Albanaca da ode iz Srbije na Kosovo. Ili zašto ne traži podelu Kosova i Metohije? Zašto ne vidi da je: “Mast otišla u propast” pa da opovrgne sve dogovoreno i potpisano u Briselu? Kamo lepe sreće da ima m*** da to i uradi. Ali izdajice su rođene samo da uništavaju i zatiru svoj nacionalni interes i svoju državu. Oni tako bitišu ne znajući ni za nacionalnu granicu ni teritotiju ni vojsku. I od nacionalnog’ ostane samo prašina i kad to izađe na čistac tu im je i kraj. Ali ja to vidim i razmišljam kao Slavko a izdajnici razmišljaju potpuno suprotno od mene. Ja sam lično ponosan zbog toga.

  Ali Vučić još ne vidi za njega vrlo važnu stvar!? Da je on kao politićar potpuno izlizan, izigran i iskorišćen znači “ispušena lula” i da je bio samo marioneta-eksperiment u rukama EU-je i Amerike. Obe strane su samo proveravale ispravnost i efikasnost metodologije-sistema za rad sa nacionalnim izdajnicima. Potvrđena je ispravnost. Inače takav predsednik i danas tuđa Srbija uopšte nisu potrebni Evropi. A mi kao nacija moramo da shvatimo da je priča o ulasku Srbije u Evropu samo paravan za stalnu pljačku, rasprodaju i uništenje Srbije. Inače Vučićeva priča o Evropi je neprekidno bacanje prašine narodu u oči. Što se tiče eventualnih evropskih kredita oni nam ne trebaju jer nas je Vučić ionako prezadužio. Ko će i kad’ to da vrati niko nezna? Ušli smo u dužničko ropstvo a Vučić razmišlja o slikanju i rijalitiju, to je njegova glavna preokupacija.

  Zato dragi Srbi videli ste a ako niste videćete da mi u Evropi prijatelje nemamo i zato treba da se okrenemo sami sebi. Možda će vam biti lakše ako vam pomenem da mi još nismo izvršili ni denacionalizaciju otete imovine iz Drugog svetskog rata. A to je i prvi uslov za ulazak Srbije u Evropu. I Vučić to sve zna ali ne pominje. Ovde je paradoks, vlast u Srbiji ne pokreće istražne radnje za praćku naroda, dok se legalno stečen kapital i imovina ignorišu. Ovo nije pravna država!?
  Ovde lopovi samo otimaju i ne vraćaju nikom ništa. Živi bili pa videli…

  Pri samom smo kraju ali ja bih se opet vratio na temu to jest na naš gorući problem a to su rekoh mediji u Srbiji.
  Zato hoću da zamolim i takozvanu i samozvanu i kvazi opoziciju da se udruže samo sa jednim ciljem da oslobode medije i sudstvo u Srbiji. Pošto je to regularnim putem u Srbiji nemoguće uraditi, moraće da se obrate EU-ji koja mora i po cenu uvođenja sankcija da oslobodi medije i sudstvo u Srbiji. To bi bila jedina ali prava čast Srbiji. Ja poručujem svim lažovima u Srbiji, da će im se istina teško osvetiti i obiti oglavu. Prvensteno mislim na sve televizije i štampu. A kad se ti lažovi strpaju u zatvor i mediji oslobode Srbi će progledati na oči. I tek tada će srpski narod shvatiti ko je Vučić i šta je on ustvari radio!? Tada će konačno shvatiti zašto su (sve) lažovizije u Srbiji branile Vučića!? Ko su vlasnici tih medija i iz kojeg su interesa branili Vučića? Tada će Srbi saznati da je iz našeg sefa u Bazelu od 41 tone zlata ostalo samo 1.7 t. zlata. A sve ostalo pokradeno. Vučić ne pominje i tu pljaču Srbije. Znate li koliko je to novca!? Tada će saznati da se stotine lopova slobodno šeta Beogradom. Ko je to? Sve su to Vučićevi dobri poznanici koji ne nose prazne torbe po Beogradu. Vučić još krije i Briselsku izdaju Srbije: 30.juna 2015.g.u 22 č.i 54m.
  Vučiću šiptari su slavili tvoju izdaju do zore po celoj Evropi i Kosovu…
  Kad oslobodite medije i sudstvo u Srbiji saznaćete mnogo mnogo više… Na kraju, ja sam nestranačka ličnost… Toliko…

  P: Slavko Jakovljević zvani “Sajdžo” 2018.

Leave a Review

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Send this to a friend