ГОРАН ВЕСИЋ: Истина је, вршићемо експерименте са Kороном на Београђанима!

ГОРАН ВЕСИЋ: Истина је, вршићемо експерименте са Kороном на Београђанима!

3.7
(3)

Заменик градоначелника Горан Весић најавио је концерте у организацији Републичког завода за здравствено осигурање који ће показати кретање вируса међу популацијом и који ће послужити као здравствена студија, коју очекује да ће сви пренети.

Град Београд ће, каже, дати и платити логистику РФЗО-у који ће заједно са Медицинским факултетом реализовати један контролисани експеримент, попут оних који су рађени у Барселони, Амстердаму и у другим градовима.

“Експеримент ће подразумевати организацију концерта, а они ће одредити ко долази на тај догађај, да ли само вакцинисани или ће бити потребани антигенски тестови, негативни пи-си-ар тестови и слично. Пратиће се сви ти људи након тога и можете да будете сигурни да ће се српска наука показати као успешна и да ће сви преносити резултате студије. Драго ми је што су пристали на мој предлог”, рекао је Весић у Београдској хроници.

Иначе, више од милион вакцина против ковида 19 дато је у Београду и недостаје нешто више од 60.000 доза како би у Граду било вакцинисано 50 одсто грађана, рекао је заменик градоначелника.

“То је велика победа, у појединим општинама вакцинисано је више од 75 одсто становништва, као на пример у Старом Граду”, рекао је Весић.

Он је рекао да ће се у петак одржати седница Kризног штаба на којој ће се размотрити попуштање неких мера, а Град је предложио четири протокола.

Према његовим речима биће размотрено организовање матура, конгреса, семинара…

“Наравно, то неће бити као пре, али ће се одржавати уз поштовање одређених мера”, рекао је Весић.

Очекује пуније хотеле чим заврше сертификате са Израелом и Турском.

Навео је да Београд спрема још три тржна центра за вакцинацију, јер се, како је истакао, види директан утицај вакцинације на мањи број заражених.

Извор: РТС

Да ли је овај текст користан?

Кликните на звезду и оцените!

Ако вам је текст користан...

Поделите га са пријатељима!

Актуелно

Корона само кредитима није наудила, народ се све више задужује код банака

Корона само кредитима није наудила, народ се све више задужује код банака

5 (3) Становништво и привреда све више се задужују код банака, односно узимају кредите тако …

Др Бирам Бридле: „Забрљали смо. Spike протеин је токсин, вакцинисаним људима убризгавамо отров“

Др Бирам Бридле: „Забрљали смо. Spike протеин је токсин, вакцинисаним људима убризгавамо отров“

4.7 (25) Истраживање до којег је дошла група научника показује како протеин шиљка (енгл. спике …

Један коментар

  1. Mozete vrsiti eksperiment recimo u skupstini, niko vakcinisan, niko bolestan, 250 jedinki, pricamo za koronu jer od tih 250 ne bi znali da saberu 2 i 2, ali posto se radi o eksperimentu o koroni.. zatim sednice kriznog staba, tu moze recimo testovi, eksperimenti, za psiholoske vec znamo, imamo clanske karte sekte.. a ovo sa koncertima ne razumem, kakvi eksperimenti, pa znate sve o koroni, kako se prenosi, obdukcije radjene, vec izolovan virus, imate lek, imate vakcine, jedino da updatujete bubanj pri izvlacenju nekih novih slucajeva, jos vam vrti po starom

Leave a Review

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Send this to a friend