ГОВОР Синише Ковачевића о Вучићу због којег се он тресао од беса (видео)

4.8
(25)

На Скупштини Народне странке, која је одржана у недеље, 3.новембра, у Сава центар у Београду, међу осталима је говорио и драмски писац, потпреседник ове опозиционе странке, Синиша Ковачевић, који је на почетку свог говора између осталог рекао и:

„Желим , макар на две недеље, да будем министар полиције, јер тако и треба, да свако буде на том положају макар пар недеља, да би свако свог субашу довео у ред”, рекао је Ковачевић кратко објашњавајући како се треба обрачунати са корупцијом чији су генератори људи из владајучег режима СНС-СПС, а затим је истакао, коментаришући зашто опозиција треба да бојкутује изборе:

„Замислите једну месеру, у којој купујете месо и у којој је килограм увек 800 грама. И замислите месару, ону што вам предају као телетину, од телета које није трчало за кравом да би сисало већ из сасвих других разлога. И замислите да вам сваки пут пљуну у шницле које купите. И замислите још друге преваре те месере. И шта је после тога најлогичније? Па, да у ту месару више не идемо.

Оно што је суштина, то је тај парадокс бојкота у коме ћемо ми сада имати веће непријатеље у онима који представљају народно опозицију, а који ће изаћи на те парадоксалне изборе и ући у тој месари да купе то месо, него у представнике режима који су ту кулу од бетона, мермера и гранита изградила на темељима пиљевине.

Ништа што ради ова власт не подразумева нешто чему треба придавати значајну политичку пажњу. Оно што подразумева нашу позорност, када је у питању власт смешта се само у морална начела и у ништа друго јер ову власт чине они, драги пријатељи, који су скупљени с коца и конопца, они који су од зла оца и горе мајке, са најгорим од свих који се налази на челу те странке и те државе, пошто нам је постављен неко које пре тога био бурек курир политичког дебељка који је служио да тог дебељка лади лепезом и да му хлади пиво.”

Србин.инфо

Да ли је овај текст користан?

Кликните на звезду и оцените!

Ако вам је текст користан...

Поделите га са пријатељима!

Актуелно

Дуле Савић: Цела Србија да се дигне против доношења Закона о истополним заједницама!

Дуле Савић: Цела Србија да се дигне против доношења Закона о истополним заједницама!

4.7 (24) Прослављени фудбалски ас, Душан Дуле Савић, прокоментарисао је најаву доношења Закона о истополним …

Полиција ухапсила 70 миграната у Бањи Ковиљачи, ПРОВАЉИВАЛИ ПО KУЋАМА…(видео)

Полиција ухапсила 70 миграната у Бањи Ковиљачи, ПРОВАЉИВАЛИ ПО KУЋАМА…(видео)

5 (1) У још једној акцији припадника Министарства унутрашњих послова на подручју Бање Kовиљаче и …

Leave a Review

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Send this to a friend