ГСП почиње да повлачи аутобусе са улица данас већ од 18,30: Промена режима јавног превоза

0
(0)

ЗБОГ увођења забране кретања после 20 часова, Градско саобраћајно предузеће „Београд“ почеће да повлачи аутобусе у гаражу већ од 18,30 сати. То значи да ће то уједно бити и последњи поласци, како би и возачи до почетка предвиђеног временастигли својим кућама.

Први јутарњи превоз, према речима директора ГСП Радише Момчиловића, кренуће у четвртак нешто после пет сати ујутру, у зависности од тога колико су почетне станице удаљене од погона ГСП.

Од данас редуковани су и поласци БГ воза на линијама Батајница – Овча – Батајница и Лазаревац – Ресник – Овча – Лазаревац. Од данас, линије БГ воза за Младеновац не саобраћају. Зато полазак у 16,05 за Младеновац из Београд Центра неће бити одржан.

И таксисти од 20 сати морају да буду у својим домовима, а Александар Бјелић из Савеза ауто-такси удружења Србије наводи да су тражили од МУП посебне дозволе. Ипак, док не добију неку повратну информацију, сигурно је да таксиста на улицама после 20 сати неће бити, а да ће свако од њих кога полиција затекне да вози после 20 сати бити кажњен са 150.000 динара.

Новости.рс

Да ли је овај текст користан?

Кликните на звезду и оцените!

Ако вам је текст користан...

Поделите га са пријатељима!

Актуелно

Плантажа марихуане “Јовањице”: Иза Предрага Колувије и плантаже марихуане не стоји особа А. В.

4.6 (9) Суђење већинском власнику пољопривредног газдинства „Јовањица“ Предрагу Колувији и осталим оптуженим за недозвољену …

УКИДА СЕ НОЋНИ ПРЕВОЗ у Београду

5 (1) Секретаријат за јавни превоз донео је одлуку о привременој обустави рада линија у …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Send this to a friend