ГСП почиње да повлачи аутобусе са улица данас већ од 18,30: Промена режима јавног превоза

0
(0)

ЗБОГ увођења забране кретања после 20 часова, Градско саобраћајно предузеће „Београд“ почеће да повлачи аутобусе у гаражу већ од 18,30 сати. То значи да ће то уједно бити и последњи поласци, како би и возачи до почетка предвиђеног временастигли својим кућама.

Први јутарњи превоз, према речима директора ГСП Радише Момчиловића, кренуће у четвртак нешто после пет сати ујутру, у зависности од тога колико су почетне станице удаљене од погона ГСП.

Од данас редуковани су и поласци БГ воза на линијама Батајница – Овча – Батајница и Лазаревац – Ресник – Овча – Лазаревац. Од данас, линије БГ воза за Младеновац не саобраћају. Зато полазак у 16,05 за Младеновац из Београд Центра неће бити одржан.

И таксисти од 20 сати морају да буду у својим домовима, а Александар Бјелић из Савеза ауто-такси удружења Србије наводи да су тражили од МУП посебне дозволе. Ипак, док не добију неку повратну информацију, сигурно је да таксиста на улицама после 20 сати неће бити, а да ће свако од њих кога полиција затекне да вози после 20 сати бити кажњен са 150.000 динара.

Новости.рс

Да ли је овај текст користан?

Кликните на звезду и оцените!

Ако вам је текст користан...

Поделите га са пријатељима!

Актуелно

Јединствен у свету: Завршен мозаик у Храму Светог Саве (фото)

5 (2) У Храму Светог Саве и око тог сакралног објекта радови су у завршној …

Отворен „Хуавеј” Центар за иновације и дигитални развој у Београду

0 (0) Компанија „Хуавеј” отворила је данас Центар за иновације и дигитални развој у свом …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *