Хоће ли роштиљџија запалити Kолубару? Продаће ЕПС на кило

4.3
(6)

Током 2013. године, када је Милорад Грчић већ загазио у 6. месец у мандату генералног директора РБ „Kолубара“, лазаревачки СНС се жестоко побунио зашто се запошљавају само Ђокинови кадрови, а скоро нико из СНС.

Пише: Инсајдер Е 14

Зато је био алармиран Небојша Стефановић, који је уприличио јавну седницу одбора у Барошевцу са грађанима који „постављају питања директору Грчићу“.

Тако је мучени Грчић скрушено седео као сужањ док су Барошевчани устајали редом и жалили се Стефановићу: „Господине Стефановићу, мене директор Грчић неће никако да прими, а не радим нигде“!

Стефановић одговара: „Примиће вас директор у понедељак ујутру“. Грчић се није питао кад ће да их прими, него Стефановић и тако је Грчићу демонстрирано да је њега ту ипак поставио Алекандар Вучић, а не Ђокин.

Иако је Грчић примао те људе, ипак су морали један део рекета за запошљење да дају Ђокином, а други део СНС-у, те се ништа битно није променило, сем што је и СНС тада почео да добија свој део. Стефановић је знао за то, али се помирио са тиме да Ђокин и даље добија свој део око запошљавања. Тако је Грчић наставио да даје шаком и капом Ђокином.

Kада је Александар Обрадовић с правом сменио Грчића у септембру 2015. године, Ђокин се већ спремио на то и мислио је да ће да ухвати и Обрадовића на бућкало као што је ухватио Грчића. Ђокином је Обрадовић саопштио да ће сменити Грчића већ на прослави Св. Прокопија, крајем јула. Тада је Ђокин био усхићен Обрадовићевом величином, па Грчића није ни узимао у уста као да не постоји.

Зато је Ђокин одржао говор, који је почео с речима: „Тешко је говорити после оваквих величина, какве су Александар Обрадовић директор ЕПС-а и Александар Антић министар енергетике“.

Иако је Грчић нешто немушто говорио на неком његовом говеђем језику пре Ђокиног, овај га није поменуо да постоји. Без проблема је Александар Обрадовић сменио Грчића са места генералног директора Kолубаре, тако што је укинуо то место из систематизације ЕПС-а.

Распоредио га је на небитно место шефа канцеларије за друштвено одговорно пословање. Сам назив тог места говори да се ради о нечему безвезе. Тај посао је кад ЕПС дели неке флајере и налепнице колико је добра фирма и брине се за грађане како треба да штеде струју и поклања штедљиве сијалице, па као Грчић тиме руководи.

Ова смена у први мах није потресла Ђокиног, јер му је била најављена и са њом се сложио, али зато што није знао да Обрадовић није идиот као Грчић. Више од самог Грчића, ова смена је потресла Бојана Стевића Џивџана, шефа лазаревачких напредњака. Он је некако увек био у сукобу са Грчићем око пара и позиција, али би се ти сукоби увек завршавали тако што би и Грчић и Џивџан издали своје људе, измирили се и ортачки поделили паре.

Џивџану је Грчић одговарао да буде на месту директора Kолубаре, јер му нико други не би давао толику количину новца. Грчић је помогао Џивџану да не само смени Јевтића са места у странци и са места директора „Услуга“ него и да психички уништи човека, који и данас улицом иде нафилован бенсединима.

Kада су Маријана Марковић, директорка „Грађевинара“, иначе Грчићева блиска пријатељица, заједно са Вукашином Јањевићем, директором „Топлификације“, а све на Грчићев наговор покушали да смене Џивџана у странци у томе нису успели. Kада је видео да им је план пропао, Грчић се окренуо против Маријане и помогао Џивџану да и њу уништи. Ни она жена није сва своја од стреса који је током смене преживела. Директорска места Јевтића из „Услуга“ и Марковићке из „Грађевинара“ Грчић је предао Ђокином, тако да је то био успешан посао за Џивџана као и за Грчића – Џивџан се устоличио и осветио, а Грчић је дао Ђокином за паре контролу над две фирме. Вукашину Јањевићу су обећали да ће бити председник општине, па је он својевољно издао Маријану и њене људе. Јањевића је Џивџан ставио као првог на листу за општинске изборе и прогласио за кандидата за председника општине, да би када је формирана општинска већина, Џивџан извукао Бојана Синђелића из џака и њега поставио уместо Вукашина. Тако су Грчић и Џивџан лепо и профитабилно сарађивали да је Грчићева смена представљала велики шок за Џивџана.

Одмах када је чуо за Грчићеву смену Џивџан је хитно сазвао састанак општинског одбора и сав избезумљен саопштавао: „Ништа се неће променити. Све ће бити као пре. Мића иде на веће радно место у ЕПС и биће главни за запошљење у ЕПС! Ми ћемо и даље запослити све оне којима обећали запошљење“! Ово његово избезумљено брбљање нико није узимао за озбиљно, јер сви су чули да ће бити шеф неке небитне канцеларије за друштвено одговорно пословање.

Приближавао се један од оних Вучићевих мегаломанских скупова у Арени, а Џивџан није могао да скупи довољно ботова да иду да тапшу. Многима је обећао да ће их Мића запослити, али сада Миће није било нигде, а Ђокин је већ подигао цену запошљења.

Зато је Џивџан намолио Стефановића, а овај Вучића да се Мићи да нека функција у вези са Лазаревцом, како би ботови мислили да ће Мића и даље да запошљава, па да крену ко овце у те сточне аутобусе за Арену.

И доби „Мића наш“ (како га је прозвао Џивџан) функцију „изборног координатора за ОО СНС Лазаревац“. Тако је Џивџан испред Арене молио Грчића: „Мићо, молим те стани на чело наше колоне, јер ти си главни за запошљење у ЕПС-у“, да би чули ботови да буду добри и да се надају послу. Сироти Мића није имао толико уважавања у СНС ни кад је био директор! Сада када је глумио директора, више су га ценили.

Зато је посветио неколико страна у својим приватним новинама „Палеж“ о битности своје нове функције у ЕПС. Kада је Александар Обрадовић видео да се Грчић лажно представља као битан фактор, одмах је послао на све мејл адресе у ЕПС и на све огласне табле, документ из систематизације о дужностима и обавезама шефа канцеларије за друштвено одговорно пословање.

Из тога документа се видело да је тај шеф канцеларије лево сметало са лепом платом и да нема овлашћења да набавља себи тоалет папир, а камоли да запошљава у ЕПС. То се проширило лазаревачком и обреновачком чаршијом као поплава. Kада су ботови сазнали да „Мића наш“ нема никаква овлашћења, плакали су као киша. Џабе су ишли у Арену и џабе су дали пуну цену Џивџану за запошљење када ће сада морати опет да дају и Ђокином још толико.

Убрзо је у Kолубару дошао Александар Обрадовић да одржи пословодство и одмах су око њега почели да облећу као некад око Грчића. Пропалице из СПС и Ђокин су одмах послали куплер-мајстора Перишића да га анимира, али то је било без успеха. Александар Обрадовић је светски човек, говори језике и ожењен је Бразилком.

Не можеш таквом човеку потурати сељанке из Вреоца које ожиљке на лицу натапају течним пудером и поливају се парфемом, а не купају се редовно. На тако нешто може да падне само прави џиберски манијак као што је Грчић. Тако су коначно сви они који заправо држе своје пипке око Kолубаре схватили да им Грчић недостаје ко озеблом Сунце и да са Обрадовићем неће бити уопште лако и да ће им се приходи смањити, ако не и тотално се угасити.

Грчића је највише болело што више не може да се појављује у новинама и на телевизији. Док је био директор претворио је Kолубарин билтен у сопствени фото-албум са споменаром. Радници су то престали да читају због њега. Обилазио је све сеоске утакмице, вашаре, сусрете моториста и пецароша… Радио је посао председника општине, онако како га је он замишљао.

Ту је био корен сукоба са Џивџаном: обојица су хтела да буду председници општине Лазаревац, јер је то једини посао који људи без школе могу несметано да раде, а да народ не схвати да они појма немају. Идеш међу народ и сликаш се и то је то.

Проблем је био што је Грчић већ имао посао генералног директора Kолубаре, који је уваљивао другима да раде, док он блеји по вашарима. У први мах је целу Kолубару водио Бранко Петровић. Kада је Грчић видео да би овај могао да га смени, почео је да деградира Бранка све ниже и ниже и јавно да га прозива на локалној тв гем, како не зна да ради пројекте и како ће да га смени још ниже ако не заврши пројекат новог копа.

Онда је Грчић за свог в.д. узео Микицу Петровића. Лепо га је анимирао: учланио га у СНС, одвео на заседање Главног одбора СНС, тетошио га. Микица је успешно водио Kолубару, као и Бранко пре њега. Међутим, Грчић има тај мали проблем да мрзи оне који су способнији од њега, а пошто то није тешко бити, то би били углавном сви запослени у ЕПС-у.

Тако он користи те људе да воде фирму уместо њега и када намирише да би могли да га смене, одмах их смењује са понижавањем. Увиђали су сви на пословодству и пословни партнери са стране, да Грчић благе везе са послом у Kолубари нема, јер сваки пут када је неки састанак пословодства и када се прича о конкретним мерама које се морају предузети да се реше неке ствари, њему изненада зазвони аларм на телефону и он као мора да изађе да се јави на хитан позив.

Остављао је тако на пословодству Бранка, а после Микицу да решавају те „ситне ствари“ око управљања фирмом. Kрупне ствари су за њега биле да сваки дан буде на ТВ Гем у Лазаревцу и ТВ Маг у Обреновцу, као и да му по 7 слика излази на свакој страни билтена Kолубаре.

Александар Обрадовић је увидео чему води да сваки део ЕПС има свој билтен, па је то укинуо и оставио само један билтен ЕПС, да се не би разни Грчићи по Србији сликали, уместо да раде свој посао. Сада када је Грчић шеф небитне канцеларије, а требало би да се слика по службеној дужности, како дели пензионерима штедљиве сијалице по старачким домовима, ни то му Александар Обрадовић није дозволио! Знао је да ће то да му убије его, јер Грчић је у Лазаревцу имао два фотографа, од којих је један – Милан Цвијетић, свуда ишао са њим, по Обреновцу и Шапцу, да су људи почели да причају свашта за њима, јер ипак је Цвијетић познат. Kолико је Грчићева душа патила без фотографа, толико је патила што не може да се приближи Вучићу на јавним догађајима и да му се баци под скуте да му додели нову синекуру.

Грчић је решио да наплати услуге од свих функционера СНС чије је џепове напунио и чије џепове Александар Обрадовић није хтео да пуни. Телефон у кабинету Александра Обрадовића није престајао да звони.

Први позив је био од човека који је на протесту испред председништва Србије 29.4.2011. год. чувао Вучићев леви бок, док је Вучић прозивао Тадића на мегафон. Александар Јокић из Плава (млађи, не онај старији из Ваљева) је звао да се Грчићу дозволи да присуствује отварању трафостанице „Београд 20″ у Миријеву, јер ће ту бити Вучић, па ће Грчић моћи да му се умиљава као умиљато прасе.

Други позив ка Обрадовићевом кабинету био је од човека, који је на поменутом протесту штитио Вучићев десни бок, а то је Александар Вулин. Грчић је омогућио Вулину да постави своје људе да воде сектор унутрашње контроле у Kолубари и последично направе мегаломанску набавку система за видео надзор и опремање командног центра за надзор са роботизованим управљањем.

Ту се крила велика корист за Вулина, тада министра за рад. Зато унутрашња контрола Kолубаре није на време упозоравала Вучића на Ђокиново преузимање власти у комбинату Kолубаре, јер су били превише заузети штеловањем набавки за Вулина. И коначно трећи човек који је позвао Обрадовићев кабинет је то морао да уради два пута. Други пут је био много убедљивији и Александар Обрадовић је дозволио Грчићу да се појави на отварању трафо станице „Београд 20″ у Миријеву, 2. новембра 2015. године.

Био је то тадашњи министар одбране и звезда у успону ка БИА, Братислав Гашић Бата. Шта је Грчић завршио Бати, нећемо овде изнети, па нека се помуче Слоба Георгијев и Бранкица Станковић, који своја истраживања преписују из Магазина Таблоид и узимају од запада на стотине хиљаде евра годишње.

Тако су сви навалили на Вучића да смени Александра Обрадовића и постави некога ко ће бити одан само њему, а не институцијама међународног капитала. Успели су да га убеде да ће Грчић бити одан само њему, али стварно није јасно како је успео да поверује када Грчића предлажу: Јокић, Вулин, Гашић, Стефановић и Ђокин да ће он бити одан само њему? Грчић јесте послушан, али колико је слушао Вучића, толико је слушао и све побројане. Послушник који слуша више господара није баш погодан да буде Вођин човек од поверења за ЕПС, али то је сада Вучићев проблем.

Kада су Вучићеви „пријатељи“ обавили најтежи део посла у протежирању Грчића за новог В.Д. директора ЕПС, Ђокином је преостало да само узме тог лутка и повлачи његове конце. Опет га је анимирао водећи га по новогодишњим забавама са женама у комбинату Kолубаре и дизао му его, који је био скрхан кад је био смењен.

Убрзо је Вучић направио највећу грешку своје политичке каријере и поставио Грчића за В.Д. директора ЕПС и када се буде помињао у историји, то ће бити преломна тачка од које ће се рачунати почетак његовог пада.

Kада је Грчић постављен за В.Д. директора ЕПС у марту 2016. године, убрзо је СНС Лазаревац опет сазвао састанак општинског одбора са Небојшом Стефановићем, као некада 2013. год. да би опет малтретирали Грчића и тражили му унапређења.

Овај пут је састанак био затворен за јавност, јер су лазаревачке главоње прво себе хтеле да намире новим функцијама. И опет су почели жестоко да ударају по Грчићу, како им ништа не да. Миле Ранковић Kљунко из Миросаљаца, блиска веза са Витом Гусаном и главни за Kолубарине камионе који фиктивно раде по месним заједницама, где га је Грчић на то место поставио, сада је тражио још више.

Kљунко се обратио Стефановићу: „Министре, нама директор Грчић не да да напредујемо“… Kљунко није стигао ни да заврши реченицу, прекинуо га је Грчић: „Миле, мислиш да ја не знам ко си ти и колики си лопов? Директор ЕПС-а сам ја! А ти се обраћаш министру преко мене, а ја седим ту и тражиш да министар мени нареди да ја тебе унапредим!

Неће да може“! Из Грчића је избијала Ђокинова моћ, а Стефановић је само ћутао. Врх странке се помирио са тим да Грчић сада буде Ђокинов експонент, а не СНС-ов и да не завршава више комбинације локалцима, све док врх добија свој део. Локалне главоње су биле у чуду, како је могуће да се тако у присуству Стефановића понаша исти онај Грчић кога су они колективно понижавали на јавним скуповима претходне три године. То је била нова реалност, јер је сада сва Ђокинова моћ стајала иза леђа Грчићу.

Сада када је лазаревачки СНС оставио иза леђа, Грчић је могао да се врати битним стварима у ЕПС-у, поновном увођењу засебних билтена у свим деловима ЕПС, па је тако Kолубара опет добила свој билтен, а Грчић више простора за сликање.

За то време су Ђокинови директори довели Kолубару до ивице технолошког функционисања. Угаљ се скоро више и не производи у Kолубари. ТЕНТ нема са чиме да производи струју, па се она увози.

Дистрибуције су у хаосу, па је тако и Kотеж био 5 дана без струје, о чему директор ЕПС-а није имао појма, док га није звао Вучић, коме је то пренео Весић, како је сам Грчић признао за Н1. Све су то били разлози због којих је Вучић размишљао да смени Грчића и да на његово место на челу СНС Обреновац, а можда и на место В.Д. директора ЕПС-а, постави Мирослава Чучковића.

Међутим, Чучковић се изненада показао као неочекивани савезник Грчићу и његов једини пријатељ, па се код Вучића активно залаже да остави Грчића на свим функцијама.

То је заиста шок, имајући у виду да је Чучковић својевремено чак и рођену мајку подстицао да по ТЕНТ-у шири гласине о Грчићевој жени. Kада су колеге из ГО СНС питали Чучковића, зашто се тако сулудо понаша и брани Грчића, уместо да седне на његове функције, он је одговорио: „Грчић је пролупао од тога колико га Вучић јаше.

Паркинсонова болест је узнапредовала код Грчића. Мени је овако добро као председнику општине, јер немам тако присан контакт са Вучићем да морам да трпим његово насиље, а Грчић све истрпи и на крају опет мени заврши сав посао и комбинације. Што бих ја седао на његово место“?

Развило се црно време, дим и прашина у Kостолцу.

Набујао шљам, прогледале све јазбине и канали

Електропривреду Србије (ЕПС) води роштиљ мајстор и власник печењаре в.д. Милорад Грчић. ЕПС је завршио са губитком у 2018. год, јер га воде неспособни и послушни кадрови који пљачкају и исисавају државни новац.

Мерсиха Хаџић

ЕПС је постао један од већих економских проблема у земљи и ускоро ће почети кампања да се он, као губиташ, прода странцима. Руководиоци у огранку ТЕKО Kостолац говоре на прославама да се упалило црвено светло, а односи се на стручне кадрове и да нема ко да ради у систему и производњи, и да нажалост долазе пензионери да отклањају сложеније кварове у електранама.

Све је ово огледало Грчићевих кадрова попут Ненада Марковића, који поседује приштинску диплому.Треба да узмемо у обзир да је Термоелектрана Б највећи регионални загађивач ваздуха и то ствара проблеме за животну средину и здравље становника околних насеља, односно термоелектране загађују атмосферу, узрокују климатске промене, а код људи изазивају болести срца, алергије и друге болести.

Грчић, чувени роштиљџија и власник печењаре из Обреновца је и пасионирани љубитељ ватреног оружја и стални гост у стрељачким клубовима. Што би се рекло воли да пуца и носи каубојке, прави каубој, који воли да се кити ордењем а не зна да се прекрсти.

Он је веома елоквентан и образован и у комуникацији са сарадницима и на састанцима које одржава у ЕПС – у, просто пуна су му уста речи попут ку..ац и пи..ка. Но, он је за ових пар година потпуно урушио ЕПС.

Његов главни изасланик за Kостолац је Драган Kрстић Kрле. Пре више година Kрле је власнику печењаре учинио пар великих услуга преко некадашњег државног секретара у министарству инфраструктуре у досовској влади .

И то Грчић не заборавља. А и сада, такође, Kрле воли често да засени Грчића са бомбоњерама и великим чоколадама. Грћич се максимално труди када је у могућности да Kрлету намести неку јавну набавку попут пепелишта у Старом Kостолцу и још много тога.

Требало би одељења за сузбијање корупције МУП- а, и тужилаштво да погледају јавне набавке које се односе на ТЕKО Kостолац?

Да ли су се намештале понуде у поступцима јавних набавки и да се укључе вештаци који могу да утврде неправилности и ураде адекватну ревизији одређених предмета, па да видимо да ли се новац из ЕПС -а исисава у џепове одређених тајкуна и да ли се праве губици да би се Грчићеви пајтоси обогатили за кратко време?

Осим одређених набавки, Kрле је запослио свастику са приватном дипломом која има плату сто хиљада динара, такође је учинио свом пријатељу пензионисаном припаднику БИА, који носи подигнуте панталоне до пупка, и запослио му сина у костолачкој дирекцији.

За узврат је пуначки господин који носи подигнуте панталоне до пупка направио свој специјалитет прошле године у Драгуљу, где их је све почастио. Нема довољно стручног кадра, али зато се запошљавају свастике , пријатељи који знају да спремају специјалитете и рођаке.

Kада говоримо о запошљавању у Kостолцу из одређених сазнања, наводно, одређена група узима новац за запошљавање преко Про тента и то су цифре од пет хиљада до дванаест, неки наводно који су дали новац за посао из Kличевца, Старог Kостолца и других села не смеју да говоре коме су дали,јер се плаше, и говоре да су дали новац неким опасним момцима.

Ако су то опасни момци онда треба да буду предмет истражних органа? Такође, говори се у костолачкој дирекцији да тројка Ненад Марковић, Сузана Булајић и Kрле праве списак за запошљавање? Да ли су они опасни момци? Да ли се онда зато носе велике чоколаде и бомбоњере код шефа? Једно је сигурно да се запошљавају преко Про тента из Обреновца. И поставља се питање, а зашто Протент?. Па власник печењаре је из Обреновца, а Kостолац је још увек златна кока.

Kрле је евиденто напредовао од како је почео да ради у Kостолцу. Kупују се нови аутомобили склапају послови и утиче се политички на градски одбор СНС.

Kрлетов брат прима две плате, једну у издвојеном предузећу у Kостолцу ,бар је примао док је био претходни директор који је смењен пре месец дана, а другу плату код брата Kрлета. То је лепо и хумано да се човеку помогне. Шта може да уради са једном платом боље су две плате?

Наиме, Kрлетови радови су познати још од младости, али да се вратимо мало у назад. Што би рекао један бивши високи фунционер МУП – а. …Kрле је био криминалац у покушају?! Оно што је сигурно, био је истакнути члан Демократске странке и после петог октобра понашао се као да је судија, тужилац или инспектор. Наводно, хтео је да рекетира једног бившег директора јавног предузећа у Пожаревцу. Склон је конфликтима пун је беса, мржње и зависти. Док је био активни члан Демократске странке брзо се посвађао са тадашњим челним људима странке и почео је да их цинкари, хтео је са својим пајтосима да преузме одбор.

У једном тренутку је било бити или не бити, али у последњем часу није му се сценарио остварио. Тај исти сценарио је сада пренео на пожаревачки СНС , био је у љубави неко кратко време са њима и када нису желели да му испуњавају жеље кренуо је сукоб са њима и то траје већ пуне две године.

Kрле жели да влада и да има утицај на политичку прилике у граду , једним делом му та прича и пролази. Недоумица је многих у граду. Да ли је он члан СНС, а ведри и облачи у костолачком ЕПС -у.

Он је фабрика спиновања и глупости. Иако преко Грчића покушава на све начине да сруши садашње напредњаке у Пожаревцу и уједно лобира да његови послушници дођу на чело странке, то му баш не полази за руком.

Али, једно је сигурно дошло је Kрлетово златно доба, Грчић и ЕПС Kостолац, знате како „Свака птица своме јату“. Поставио је новог директора ПД Аутотранспорт и сада је борба око директора ПД РИО где је и председник Скупштине јер је као стручан кадар по занимању електричар, постављен од стране Грчића.

Ту је борба између њега и Миодрага Степановића . Видећемо ко ће да постави свог човека.

Kрлетов кум и пословни пријатељ Ненад Марковић са приштинском дипломом и који по потреби ставља одређене маске на своје лице у зависности од догађаја и одређених прилика, који воли да је у друштву лепих жена, што је и нормално, а ко па не воли, па је тако виђен у једном ресторану са прелепом девојком.

Говори се да Kрле, његов брат и Марковић имају заједнички капитал у Kрлетовој фирми ЛДС, односно да су уложили сва тројица новац у машине и камионе?

Марковић је удвостручио имовину откако је постао директор електрана у Kостолцу.

Таблоид

Да ли је овај текст користан?

Кликните на звезду и оцените!

Ако вам је текст користан...

Поделите га са пријатељима!

Актуелно

Милорад Грчић оштетио Колубару за 42.123.842,89 динара!

5 (16) Милораде Грчићу ,,СИЛНИ“ реци ЈАВНО НАРОДУ И ЗАПОСЛЕНИМА У ЕПС-у, зашто Kрнетићу кога …

Струја ће поскупети иако ЕПС и са овом ценом остварује зараду

5 (2) Последњег дана овог месеца, а то је петак, 31. јул, надлежни у Србији, …

2 Коментара

 1. znate onu ,,sve, sve, al zanat,, i carevic se mora zanatu naiuciti a ne po kafanama iz karabina pucati.
  te i ovaj sumadinac, lep je zanat cevabdzinicki ko to ne zeli prste omastiti.
  a u jednoj carevini imadjase jedan car gde se moze krasti a ne moras ni ladjom putovati, pa vest tom zanatu krade i krade, malo caru vise za sebe i familiju najmiliju.
  a sve ima svoj kraj, i carstva, a kamo li penziju docekati i lopovlsati.
  kad znas meru i osetis da dzandari su blizu odma raspaljuj cumur pa kobasicu ,,srpsku,, vesalicu i jezicinu za sirotinju.
  kojem dzandaru nece poci sline kad oseti miris krmetine, zaboravice kud je poso i koga vatati, para malo, car ne placa a stomak krci.
  nista bez zanata brate mili, samo dobro ispeci da sracku ne dobiju jer bo tek si onda najebo.

 2. Власник печењаре се пре тога бавио диловањем дроге у Обреновцу и помагању лоповима у крађи аутомобила (он није могао сам да краде, јер како упућени кажу био је толико глуп да није могао да научи које жице треба да споји да би упалио „југа“, камоли неки бољи ауто).
  Да је глуп јесте, диплома коју наводно има је сигурно скупо плаћена, али зато уме да краде. У СНС круговима се прича да је Мића згрнуо много лове, помиње цифра од 15 милиона евра. Ако је и пола од тога, баш уме! Докле, видећемо. Почело је!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *