ИДИОТИЗАМ: Дачић певао Ештоновој „Опрости ми, Катрин“

0
(0)

ФАКТИ: Београдски лист тврди да је премијер Тачијеву покровитељку песмом одобровољио и омекшао. А замислите да није: вероватно би му тражила и Студеницу и Милешеву, а он – социјалистички глобалиста и Најевропљанин – наравно не би одбио… А и како да одбије онакву лепотицу и даму!
ПРЕМИЈЕР Ивица Дачић је током бриселских преговора посегао и за микрофоном како би смекшао став према Србији и њеним захтевима око Косова.

Како „Блиц“ сазнаје, Дачић је запевао главном посреднику у преговорима Кетрин Ештон.

– Опрости ми, Катрин, можда нисам био фин, мада си ми била драга, опрости ми, Катрин, све је сада само дим, нашој љубави ни трага – певао је премијер у време када су се ломила копља да ли ће Срби добити Заједницу српских општина.

Извор „Блица“ наводи да је премијер запевао бароници Ештон у једном београдском ресторану приликом њене последње посете Србији. Дачић је тим високе представнице за спољну политику ЕУ извео на вечеру. На вечери је испрва било мање-више званично, а онда је премијер узео ствар у своје руке.

– Одмах је схватила да је песма упућена њој, али када су почели да јој преводе речи, Ештонова се дословце одушевила. Потом је и атмосфера на вечери постала потпуно опуштена – каже саговорник „Блица“, који је био део тима Србије.

После годину дана преговора, судећи по комуникацији на конференцијама за штампу, али и онога што незванично процури о догађајима иза затворених врата у Бриселу, Дачић и Ештонова изградили су коректан однос. Премијер бароницу ословљава с „леди Ештон“.

 

Факти

Да ли је овај текст користан?

Кликните на звезду и оцените!

Ако вам је текст користан...

Поделите га са пријатељима!

Актуелно

Да ли сте ви људи свесни да нам скоро деценију земљом управљају ТОТАЛНИ и КОМПЛЕТНИ ИДИОТИ?

4.3 (6) БРИСЕЛ – Председник Србије Александар Вучић пренео је данас да су, током нове …

Жути имбецили двадесет и кусур година само серендају о Европској унији а Србе за исту баш ЗАБОЛЕ КУРАЦ!

3.7 (3) Представник фракције Демократске странке (ДС) која се залаже за унутарстраначке изборе, Бранислав Лечић, …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Send this to a friend