понедељак , 21 септембра 2020

Идиотизам месеца! (фото)

0
(0)

Без коментара.

Да ли је овај текст користан?

Кликните на звезду и оцените!

Ако вам је текст користан...

Поделите га са пријатељима!

Актуелно

Србија се на међународном тржишту задужила за додатних две милијарде евра

5 (5) Србија је на међународном финансијском тржишту продала државне обвезнице у износу од две …

Крушевац: Држава частила немачког гиганта са 14,4 милиона евра

5 (6) Kомисија за контролу државне помоћи одобрила је давање бесповратних средстава од 14,4 милиона …

150 Коментара

 1. Ja znam samo jednu staru mudru izreku „DUG NIJE DOBAR DRUG“, a mi se samo zaduzujemo i zaduzujemo….

 2. I pored idiotizma opet ce ih bar trecina naroda podrzati.

 3. KAKO TE TATKO SAMO TAKVOG NAPRAVI, PAMETNOG 🙂

  • Da nisu takvi.Političari bi više otvarali radna mesta.
   Živeli bi sopstvenim snagama i prirodnim potencijalima,
   koji su nam od Boga dati.Dečko neiskusan i nije zamerito.
   Pozdrav 🙂

 4. e stoko nepismena jebote onaj ko te doveo i ti njega da ste na isto

 5. Zaduzivanje u pravom smislu reci je zaduzivanje u nenormalnim uslovima(kratki rokovi,visoke kamate).Gde je tu IDIOTIZAM pronadji se.

 6. možda nezna srpski. Kao prestolonaslednik Karađorđević

 7. Какав аутор, таква и изјава!

 8. Mi bismo bili iznenagjeni ( i uvregjeni) da ste se Vi drugačije odrazili.

 9. Шта зна дете… е па тио је онај чувени стручњак и амерички ђак… шта све не трпи ова земаљска кугла

 10. Шта зна дете… е па тио је онај чувени стручњак и амерички ђак… шта све не трпи ова земаљска кугла

 11. Шта зна дете… е па тио је онај чувени стручњак и амерички ђак… шта све не трпи ова земаљска кугла

 12. Шта зна дете… е па тио је онај чувени стручњак и амерички ђак… шта све не трпи ова земаљска кугла

 13. Daleko će naša politika otići s njim. Možda je to za građane i dobro, pošto će najzad nama dati državu u ruke.

 14. А оно као они се нису задужили …

 15. Sacuvaj nas Boze diplomiranih budala (idiota)!

 16. sta smo mi krivi kada 50% debila im veruju na svaku laz i kisna glista ima vse mozga nego glasaci sns i sps -a , glupi ministar je iz te mase , kakvi glasaci takvi i ministri , sadasnja vlada je POKOJNOG ZORANA DJINDJICA vredjala i svasta su govorili onjemu i nakraju ubili ,zatosto se druzio sa nemackom vladom i seicima . A sada ta ista zlocinacka banda se sepure i velicaju sebe sve su prekopirali i uzeli ideje POKOJNOG ZORANA DJINJICA a hercegovacki vo sve je unistio ZORANOVO i povampirio pokojnike koji sada haraju i parcaju srbiju .

 17. sta smo mi krivi kada 50% debila im veruju na svaku laz i kisna glista ima vse mozga nego glasaci sns i sps -a , glupi ministar je iz te mase , kakvi glasaci takvi i ministri , sadasnja vlada je POKOJNOG ZORANA DJINDJICA vredjala i svasta su govorili onjemu i nakraju ubili ,zatosto se druzio sa nemackom vladom i seicima . A sada ta ista zlocinacka banda se sepure i velicaju sebe sve su prekopirali i uzeli ideje POKOJNOG ZORANA DJINJICA a hercegovacki vo sve je unistio ZORANOVO i povampirio pokojnike koji sada haraju i parcaju srbiju .

 18. sta smo mi krivi kada 50% debila im veruju na svaku laz i kisna glista ima vse mozga nego glasaci sns i sps -a , glupi ministar je iz te mase , kakvi glasaci takvi i ministri , sadasnja vlada je POKOJNOG ZORANA DJINDJICA vredjala i svasta su govorili onjemu i nakraju ubili ,zatosto se druzio sa nemackom vladom i seicima . A sada ta ista zlocinacka banda se sepure i velicaju sebe sve su prekopirali i uzeli ideje POKOJNOG ZORANA DJINJICA a hercegovacki vo sve je unistio ZORANOVO i povampirio pokojnike koji sada haraju i parcaju srbiju .

 19. sta smo mi krivi kada 50% debila im veruju na svaku laz i kisna glista ima vse mozga nego glasaci sns i sps -a , glupi ministar je iz te mase , kakvi glasaci takvi i ministri , sadasnja vlada je POKOJNOG ZORANA DJINDJICA vredjala i svasta su govorili onjemu i nakraju ubili ,zatosto se druzio sa nemackom vladom i seicima . A sada ta ista zlocinacka banda se sepure i velicaju sebe sve su prekopirali i uzeli ideje POKOJNOG ZORANA DJINJICA a hercegovacki vo sve je unistio ZORANOVO i povampirio pokojnike koji sada haraju i parcaju srbiju .

 20. sta smo mi krivi kada 50% debila im veruju na svaku laz i kisna glista ima vse mozga nego glasaci sns i sps -a , glupi ministar je iz te mase , kakvi glasaci takvi i ministri , sadasnja vlada je POKOJNOG ZORANA DJINDJICA vredjala i svasta su govorili onjemu i nakraju ubili ,zatosto se druzio sa nemackom vladom i seicima . A sada ta ista zlocinacka banda se sepure i velicaju sebe sve su prekopirali i uzeli ideje POKOJNOG ZORANA DJINJICA a hercegovacki vo sve je unistio ZORANOVO i povampirio pokojnike koji sada haraju i parcaju srbiju .

 21. sta smo mi krivi kada 50% debila im veruju na svaku laz i kisna glista ima vse mozga nego glasaci sns i sps -a , glupi ministar je iz te mase , kakvi glasaci takvi i ministri , sadasnja vlada je POKOJNOG ZORANA DJINDJICA vredjala i svasta su govorili onjemu i nakraju ubili ,zatosto se druzio sa nemackom vladom i seicima . A sada ta ista zlocinacka banda se sepure i velicaju sebe sve su prekopirali i uzeli ideje POKOJNOG ZORANA DJINJICA a hercegovacki vo sve je unistio ZORANOVO i povampirio pokojnike koji sada haraju i parcaju srbiju .

 22. sta smo mi krivi kada 50% debila im veruju na svaku laz i kisna glista ima vse mozga nego glasaci sns i sps -a , glupi ministar je iz te mase , kakvi glasaci takvi i ministri , sadasnja vlada je POKOJNOG ZORANA DJINDJICA vredjala i svasta su govorili onjemu i nakraju ubili ,zatosto se druzio sa nemackom vladom i seicima . A sada ta ista zlocinacka banda se sepure i velicaju sebe sve su prekopirali i uzeli ideje POKOJNOG ZORANA DJINJICA a hercegovacki vo sve je unistio ZORANOVO i povampirio pokojnike koji sada haraju i parcaju srbiju .

 23. sta smo mi krivi kada 50% debila im veruju na svaku laz i kisna glista ima vse mozga nego glasaci sns i sps -a , glupi ministar je iz te mase , kakvi glasaci takvi i ministri , sadasnja vlada je POKOJNOG ZORANA DJINDJICA vredjala i svasta su govorili onjemu i nakraju ubili ,zatosto se druzio sa nemackom vladom i seicima . A sada ta ista zlocinacka banda se sepure i velicaju sebe sve su prekopirali i uzeli ideje POKOJNOG ZORANA DJINJICA a hercegovacki vo sve je unistio ZORANOVO i povampirio pokojnike koji sada haraju i parcaju srbiju .

 24. sta smo mi krivi kada 50% debila im veruju na svaku laz i kisna glista ima vse mozga nego glasaci sns i sps -a , glupi ministar je iz te mase , kakvi glasaci takvi i ministri , sadasnja vlada je POKOJNOG ZORANA DJINDJICA vredjala i svasta su govorili onjemu i nakraju ubili ,zatosto se druzio sa nemackom vladom i seicima . A sada ta ista zlocinacka banda se sepure i velicaju sebe sve su prekopirali i uzeli ideje POKOJNOG ZORANA DJINJICA a hercegovacki vo sve je unistio ZORANOVO i povampirio pokojnike koji sada haraju i parcaju srbiju .

 25. sta smo mi krivi kada 50% debila im veruju na svaku laz i kisna glista ima vse mozga nego glasaci sns i sps -a , glupi ministar je iz te mase , kakvi glasaci takvi i ministri , sadasnja vlada je POKOJNOG ZORANA DJINDJICA vredjala i svasta su govorili onjemu i nakraju ubili ,zatosto se druzio sa nemackom vladom i seicima . A sada ta ista zlocinacka banda se sepure i velicaju sebe sve su prekopirali i uzeli ideje POKOJNOG ZORANA DJINJICA a hercegovacki vo sve je unistio ZORANOVO i povampirio pokojnike koji sada haraju i parcaju srbiju .

 26. sta smo mi krivi kada 50% debila im veruju na svaku laz i kisna glista ima vse mozga nego glasaci sns i sps -a , glupi ministar je iz te mase , kakvi glasaci takvi i ministri , sadasnja vlada je POKOJNOG ZORANA DJINDJICA vredjala i svasta su govorili onjemu i nakraju ubili ,zatosto se druzio sa nemackom vladom i seicima . A sada ta ista zlocinacka banda se sepure i velicaju sebe sve su prekopirali i uzeli ideje POKOJNOG ZORANA DJINJICA a hercegovacki vo sve je unistio ZORANOVO i povampirio pokojnike koji sada haraju i parcaju srbiju .

 27. sta smo mi krivi kada 50% debila im veruju na svaku laz i kisna glista ima vse mozga nego glasaci sns i sps -a , glupi ministar je iz te mase , kakvi glasaci takvi i ministri , sadasnja vlada je POKOJNOG ZORANA DJINDJICA vredjala i svasta su govorili onjemu i nakraju ubili ,zatosto se druzio sa nemackom vladom i seicima . A sada ta ista zlocinacka banda se sepure i velicaju sebe sve su prekopirali i uzeli ideje POKOJNOG ZORANA DJINJICA a hercegovacki vo sve je unistio ZORANOVO i povampirio pokojnike koji sada haraju i parcaju srbiju .

 28. sta smo mi krivi kada 50% debila im veruju na svaku laz i kisna glista ima vse mozga nego glasaci sns i sps -a , glupi ministar je iz te mase , kakvi glasaci takvi i ministri , sadasnja vlada je POKOJNOG ZORANA DJINDJICA vredjala i svasta su govorili onjemu i nakraju ubili ,zatosto se druzio sa nemackom vladom i seicima . A sada ta ista zlocinacka banda se sepure i velicaju sebe sve su prekopirali i uzeli ideje POKOJNOG ZORANA DJINJICA a hercegovacki vo sve je unistio ZORANOVO i povampirio pokojnike koji sada haraju i parcaju srbiju .

 29. НИЈЕ ОН ДОВЕДЕН ОН ЈЕ ПОСЛАТ

 30. – OVOG MALOG BI IZ INATA..NE BI ME VALJDA OSUDILI…PUNOLETAN JE…..TAKI.

 31. GDE SE DOBIJA ZA DJABE???? TREBA I MENI!!!STA STE PRODALI??????

 32. da nije strasno slatko bih se nasmejala

 33. da nije strasno slatko bih se nasmejala

 34. da nije strasno slatko bih se nasmejala

 35. da nije strasno slatko bih se nasmejala

 36. da nije strasno slatko bih se nasmejala

 37. da nije strasno slatko bih se nasmejala

 38. da nije strasno slatko bih se nasmejala

 39. da nije strasno slatko bih se nasmejala

 40. da nije strasno slatko bih se nasmejala

 41. da nije strasno slatko bih se nasmejala

 42. da nije strasno slatko bih se nasmejala

 43. da nije strasno slatko bih se nasmejala

 44. da nije strasno slatko bih se nasmejala

 45. u ljubigamajka tako pametnog.šta taj jede kad je tako pametan?

 46. stoke bre kada nemate para kako mozete covicevim ekipama davati drzavni novac. treba vama rata ponovo a ne ukrajini. srbina treba samo jebat i para mu uzeti i napraviti coveka od njega. SCHEISSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSs Serbien.

 47. Srbijo, pokreni se!!! Skidaj okove!!!
  http://youtu.be/aWUt1b53X8A

 48. ma da a ovako smo ga dobili na lepe oci bezpovratno i bez kamate,prijatelju ne zaduzuj me vise neko i vi malokrizirajte

 49. Ja sam negde prilčtao da taj „kredit, nije samo poklon, već i…“

 50. I Ceca je imala osećaj za filing… 😀

 51. Padamo u sve veca g…..! Bruka i sramota

 52. Јел’ то научи на Јејлу и код браће Карић????

 53. Mali lupa i ostaje ministar a Radulović misli pa mu je zabranjen ulazak u zgradu Vlade.

 54. овај се школовао до вртића

 55. Javni dug države trenutno,nešto preko 22 milijarde evra.A ova milijarda će da nas spase,ima da budemo mala Švecka.Odličan matematičar gospodin ministar.

 56. Заболе њега-то ћемо МИ да платимо :Р Није ми јасна та логика-зар држава Србија не може да прави паре уместо да се задужује???Рецимо да се дају људима неки подстицајни кредити?1000000 нам седи код куће-дајте нам да радимо па неће требати Арапи да нам удељују :Р

 57. Morali BISMO da se zadužimo. Pismenost ne boli.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *