Исламска држава позива балканске Муслимане у свети рат против неверника „Убијајте их на сваком месту, где год стигнете…“ (видео)

0
(0)

Терористи Исламске државе недавно су објавили видео снимак у којем отворено прете балканским државама, позивајући муслимане са ових простора да приступе њиховој организацији и започну нападе у својим земљама.

Ел Хаџат медија центар, који је један од главних медија који Западу доставља поруке исламиста, објавио је поменути видео снимак под називом „Част је у џихаду, порука Балканцима.“

Снимак траје 22 минута, а на њему се на енглеском језику говори о историји Балканског полуострва и муслиманских заједница у региону, с посебним акцентом на Албанију, Косово и Босну и Херцеговину.

На видео снимку су приказани припадници исламске државе са Балкана. Неколико њих позива остале муслимане да им се придруже на ратишту у Сирији и Ираку, „где могу достојанствено и безбедно да живе са својим породицама“.

Међу идентификованим исламистима са снимка су Абу Билкис, познат под надимком Ал Албани и Абу Мукатил, или Ал Косово, као и Абу Мухамед ел Босни, који је позвао све муслимане да учине хиџру (исељење).

„Многи од вас жале се да не могу да пусте браду или да носе никаб. Сада је ваша шанса, учините хиџру (исељење)“, рекао је Абу Мухамед ел Босни, и поручио гледаоцима да „врате филм уназад, у последњи рат у Босни и Херцеговини“.

Као и у другим пропагандним снимцима, џихадисти су онима који не могу да емигрирају поручили да покрену нападе против „диктатора на Косову, у Македонији, Албанији“, као и на њихове војске.

„Постављајте експлозив испод њихових аутомобила и кућа. Узмите отров и сипајте им у јело или пиће… Убијајте их на сваком месту и где год стигнете“, кажу џихадисти на снимку.

 

В. Филиповић, Блиц

Да ли је овај текст користан?

Кликните на звезду и оцените!

Ако вам је текст користан...

Поделите га са пријатељима!

Актуелно

melit ibrahim mosque ottakring

Аустрија наредила затварање „радикалних џамија“ у Бечу

5 (3) Аустријски министри унутрашњих послова и интеграција наредили су затварање „радикалних џамија“ након смртоносног …

Терористу убицу Кујтима Фејзулаја из Беча обучавали у кампу за обуку терориста у Македонији

5 (3) Атентатор Кујтим Фејзулај (20), који је у понедељак увече у Бечу у терористичком …

4 Коментара

 1. Сораб Сербски

  Порука за све такве сотоне!
  Само ви можете нас Србе да уједините, уз видео текст
  „Српска ратна прича“
  https://m.youtube.com/watch?v=d5TKBrFseJI

 2. Prvo se okupajte glibovi,smrdite I preko internet!

 3. Тај терориста који се позива на Алаха и Муслиманску веру и позива на да се силом уведе вера а коју он незна нити зна њене вредности само нам је дао одрешене руке да му истом мером одговоримо. кад неко говори и заговара о нечему а то незна нити разуме он живи у лажима и то се да разумети, зашто не, нека то ради на свој рачун али ако искорачује својом искључивошћу да зна најбоље а ништа о томе незна онда ступа на сцену наш одговор. “ КУРАН“ лепо каже да У „Глава четврта“ Жене, Дато у Медини, 176 стихоба ; страна 64 стих 88; Ако Вас ко поздрави , вратите му поздравом још поштеније, или барем вратите поздрав, Бог све броји. Страна 69, стих 134; Не идите за Вашим страстима, да не залутате. Глава пета, „Трпеза“ Дато у медини, 120 стихова. страна 75, стих 11. О Ви вјерни! нека вас мржња не занесе да сврнете с праве стазе. Будите правични; Првичност је близу побожности. Бојте се Бога, јер он познаје ваша дјела. Глава 24 „Свејтлост“ Дате у Медини, 64 стиха, страна 253, стих 61, Кад улазите у кућу, поздрављајте се узајамно, онај који улази и онај који причекује, и пожелите један другом, у име Бога добро и срећно здравље. Таквим начином Бог вама објашњава своје законе, да бисте их разумели. Пуно још има лепих човечних поука како и на који начин се опходити како према бижњем свом тако и према природи, тако да овај терориста који позива на рушење и убијање није Муслима, он има замућену свест и он је полу звер полу човек, Овакве терористе не треба убијати, већ ако је то могуће прво их снајпером устрелити у обе ногем, затим их заробити. хирушким путем му одсечи једну а може и обе ноге, одсећи му језик и повадити му све зубе, , одсећи му пенис и мошнице, извадити један бубрег и тај бубрег дати као донацију било ком из Евроспке уније, атрофирати му једбну бубну опну и извадити му једно око. Овог и савкод другог терористу овако убогаљеног и осакаћеног вратити у место где је рођен и пустити га на улицу да се сам како зна и уме бори за свој голи животни опстанак. Овакав речник, овакав језик врло брзо разумеју сви до задњег терористи и сваћају да у огромном луку обавезно треба да заобиђу „Хелмско полуострво“. како сеју тако ће и ад пожњеју, само та жетва има тежек и неподношљив рачун који кад се плати, плаћа се за цео свој тероридтички замућени живот. Све у своје време. Поздрав ДРАГАНешковић

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Send this to a friend