ИСПИТАТИ ВУЧИЋЕВИХ 1,2 МИЛИОНА ЕВРА! Вучић: Утаја пореза ако имаш просечну плату и огроман стан

0
(0)

Премијер Александар Вучић посетио је данас Пореску управу и најавио оштрије казне за оне грађане који не плаћају порез држави.

– Поострићемо казне идуће године за избегавање пореза и тамо где стигне држава разумеће сви да се превара, крађа и пљачка државе неће исплатити, поручио је Вучић.

“Ако се питате како неко има просецну плату, а вози добар ауто и има огроман стан, треба да знате да то има зато што узима од свих нас, а наш је план да још ажурније наплаћујемо порезе”.

Ако ћемо се водити том рачуницом, питање је како је фамилија Вучића током свих ових година на власти стекла имовинског богатсво вредно 1,2 милиона евра?

Прочитај: Државна фамилија Вучић вредна 1,2 милиона евра

Иначе, Александар Вучић, његова мајка и отац никада нису радили у приватном сектору, па се поставља питање како су стекли имовину вредну 1,2 милиона евра са државним платама?

У Вучићевој имовинској карти још се наводи да од Владе Србије прима месечну плату у износу од 112.000 динара. То је око 3.700 динара дневно.

Знамо да је Вучић финансирао скупо школовање сина у елитној београдској гимназији “Руђер Бошковић”. Знамо и да му ћерка похађа приватну “Руску школу”.

Знамо и да млађани Данило Вучић у ноћним изласцима по београдским клубовима и сплавовима баца хиљаде и хиљаде евра. Сви кажу да је Данило дружељубив и дарежљив. Одакле му толике паре када његов отац зарађује 3.700 динара месечно?

На то све потребно је додати и Вучићеве личне трошкове живота.

Када све саберемо, долазимо до закључка да премијер Вучић има алтернативна примања. Поставља се питање да ли ће Вучић допустити Пореској управи да испита да ли он лично плаћа порез јер спада у групу људи чији трошкови живота превазилазе примања.

Телепромптер.рс

Да ли је овај текст користан?

Кликните на звезду и оцените!

Ако вам је текст користан...

Поделите га са пријатељима!

Актуелно

Генерације ће плаћати десетине милијарди кредита којима нас је задужио Вучићев режим

5 (7) „Обично за све кривимо Енглезе и Американце, иако смо, захваљујући њима и амбасадорима …

Увуци се будало Муслиманском брату Ердогану у дупе и тамо остани јер за боље и ниси!

4.1 (8) „За Србију је важно да има одличне односе и комуникацију са Турском, јер …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Send this to a friend