Израел у чуду!? 17% више тешко оболелих код популације која је примила прву вакцину
фото: Гети фото

Израел у чуду!? 17% више тешко оболелих код популације која је примила прву вакцину

Није требало дуго чекати да вакцинација изазове оправдане полемике. Пропаганда машинерија ради 24/24 како би народ натјерала под иглу, а што јој се враћа као бумеранг. Израел, шампион по броју вакцинисаних, постао је и шампион по броју тешко обољелих који су примили прво цјепиво. 17% више тешких случајева Цовида је код вакцинисане популације, него код оне која преза од вакцине. Што се догађа?

Новинарка Јулиа Ганансиа, израелске телевизија и24 Неwс се јавила из Тел Авива где су власти у паници јер међу тешко обољелима има више вакцинисаних. Здравствене власти позивају своје грађена да буду опрезни, иако су примили прву дозу “ефикасне” вакцине. Поставља се логично питање, чега се народ треба бојати? вакцине или вируса? Израелске власти нису прецизирале. “Цовид свјетски шампион” Израел је вакцинисао 2 милиона особа мРНА вакцином фирме твртке Фајзер/БионТецх.

Погледали смо податке из других држава где такође сведочимо наглом повећању заразе. Случајно или не, у Великој Британији повећање заражених се нагло повећава од дана када је започело масовно вакцинисање.

Ипак треба бити интелектуално поштен и рећи да постоје и неки други разлози повећања заразе тј. позитивних случајева, као што је убрзано тестирање које за собом носи и нове позитивне особе. Манипулација с једне стране, се враћа као бумеранг с друге стране. Тако је то у лажи. Једном када кренете, само дубље упадате у блато за којег сте сами криви.

Међутим и овај аргумент не може објаснити 17% већи број тешко обољелих код вакцинисане популације. Ако су ПЦР тестови упитни, нису упитни тешко обољели.

Ако се питате што чинити, послушајте професора Вишеслава Хаџи-Тановића који објашњава како су тестирања тотално бескорисна, те да један добар и логичан лијечник у пар минута може знати ради ли се о обичној грипи или нечему озбиљнијем. У пријеводу, ако немате симптоме, не идите на тестирања, јер на тај начина само храните гладну “звијер”.

Логично.хр

Оцените текст

0 / 5

Your page rank:

Поделите вест са пријатељима

Актуелно

Гибралтар: 99,9% вакцинисаних а уводе нове мере због пораста броја заражених

Гибралтар: 99,9% вакцинисаних а уводе нове мере због пораста броја заражених

Земља са готово 100% вакцинисаних грађана на коју су се позивали сви промотери вакцинације као …

Зоран Бекић: Кризни штаб ће разматрати продужетак времена важења ковид пропусница

Зоран Бекић: Кризни штаб ће разматрати продужетак времена важења ковид пропусница

Доктор Зоран Бекић рекао је да се убрзава имунизација у Србији и да ковид пропуснице …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *