Србија

Како је група криманалаца и убица буквално под носем БИА касапила људе у центру Београда?!

Неко би пратећи српске медије протеклих недељу дана могао да помисли како уствари гледа лошу б филмску продукцију пореклом из Колумбије са почетка деведесетих али би се жестоко преварио. Није реч о колумбијској б филмској продукцији већ о оној која је прављена и организована у винском подруму Александра Вучића у Јајинцима. Хапшење веома насилне и бруталне криминалне групе тзв. Веље Невоље режимски медији прате у стопу. Свакодневно се у режимским медијима објављују видео и фото снимци који су очигледно прављени током извршења тешких кривичних дела иако полицијска истрага о криминалној организованој групи Веље Невоље још траје. Ко и зашто свакодневно режимске и приватне медије снадбева видео материјалима из истраге иако је то против закона?

Како је могуће да та криминална група у готово самом центру Београда и то на стадиону Партизана уз прећутну сагласност управе клуба дозволи да јој криминалци и убице од спортског храма направе јазбину убица?! Зашто комплетна управа фудбалског клуба Партизан није поднела оставке?! Како је могуће да та јазбина буде буквално на километар од централе цивилне службе безбедности у којој је запослено преко 2.000 безбедњака а да нико не зна да им се буквално пред носом ликвидирају и касапе људи?! Како је могуће да организована криминална група која је починила најтежа кривична дела има приступ инфраструктури Војске Србије где је користила службена стрелишта војске, војне спортске терене, етц. Откуда тој и таквој криминалној групи службене легитимације цивилне и војне службе безбедности?

Ко су ти који су тој организованој криминалној групи омогућили притуп инфраструктури Војске Србије? Ко су ти који су са тим овејаним криминалцима и убицама дружили и пријатељеловали  наочиглед читаве Србије? Да ли у тој земљи Србији у систему безбедности има још кога ИОЛЕ НОРМАЛНОГ?

Како је група криманалаца и убица буквално под носем БИА касапила људе у центру Београда?!
Бункер криминалне органозације Веље Невоље на стадиону партизана у Хумској. фото: Новости

Зашто начелници српске цивилне и војне службе безбедности још нису поднели оставке?! Имали ли ви бар још трунку људског достојанства и војничке части? Да ли војна служба безбедности има конкретне податке о сусретима сина председника државе Данила Вучића са припадницима те криминалне групе јер је војска била и остала задужена за безбедност породице председника? Шта је о контактима лица из подземља са официрима и подофицирима Војске Србије знала војна служба безбедности и шта је тим поводом руководство службе предузело? Да ли цивилна служба безбедности има конкретне податке и припадницима те службе коју су били део логистичке и материјалне подршке криминалној организацији која је починила најтежа кривична дела? Шта је министром правде и подацима којима је то министарство располагало а који се тичу контаката запослених у том министарству са припадницима те исте криминалне групе?

Оно што је пре неки дан полиција похапсила само је врх леденог брега и то онај криминални оперативни део брега који је по свој прилици за потребе владајућег режима обављао прљаве послове. Више је него очигледно да је криминална оргнизација Веље Невоље била под заштитом владајућег режима јер су чак били у веома блиским односима са сином председника Данила Вучића који је веома често био у друштву припадника те криминалне организације. Какву је улогу имао Александар Вучић у уздизању и јачању ове криминалне групе знајући за веома блиске односе и сарадњу коју је криминална организација Веље Невоље имала са црногорским нарко клановима? Да ли је председник Републике Србије Александар Вучић свог сина Данила користио као курира за комуникацију са том криминалном групом? Какву конкретну улогу у трговину наркотицима на територији Републике Србије имају БИА и ВБА? Какву улогу у свему томе имају владајуће па и неке тзв. опозиционе странке? 

Да ли има некога иоле са мозгом да народу објасни да је регионална нарко мафија инфлитрирала и преузела готово комплетан државни апарат, цивилну и војну службу безбедности, тужилаштво и правосуђе, Републике Србије?

Шта сте ви сви мислили? Похапсићете директне извршиоце тешких кривичних дела и да ће на томе прича да се заврши? Е, ту сте се мало више зајебали! Криминална организација Александра и Андреја Вучића и њено политичко крило познато као Српска напредна странка биће комплетно разваљена и растурена и ту нико али баш нико неће остати заштићен. Па да вам је Бог отац. То вам је ОБЕЋАЊЕ!

Милинко Милинчић, Србијаданас.нет

Оцените текст

0 / 5

Your page rank:

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

Back to top button

Детектовали смо Адблокер!

Поштовани, рекламе су једини начин финансирања нашег сајта те вас молимо да угасите адблокер на нашем сајту како би нам тако помогли да наставимо да објављујемо још боље и квалитетније вести без цензуре и длаке на језику. Хвала на разумевању!