Насловна / Србија / Како је Сали Бериша објаснио позадину љубави Вучића и Едија Раме

Како је Сали Бериша објаснио позадину љубави Вучића и Едија Раме

Јуче је готово незапажено прошла вест у којој бивши председник Алабаније Сали Бериша оптужио садашњу албанску владу и власт којој је на челу велики Вучићев пријатељ Еди Рама за трговину дрогом јер је албанска опозиција уз помоћ италијанских истражних органа дошла у посед валидних доказа коју ту умешаност у трговину дрогом и доказују. Албански парламент укинуо је имунитет министру полиције Тахирију како би био доступан полицијским и истражним органима.

Сали Бериша у том његовом интервјуу такође тврди да шиптарски нарко фисови који контролишу албанску владу и Едија Раму у сваком тренутку у тунелима по Албанији имају сакривено преко девет милијарди евра. Управо су те тврдње Салија Берише откриле и позадину велике љубави која је напрасно и одједанпут завладала између Александра Вучића и Едија Раме коме је и поред вређања Србије и сталних позива на стварање Велике Албаније, Вучић у Београду омогућио да представи и некакву књигу коју је нашкрабао.

Ти наводи Салија Берише објашњавају и жестоку пропаганду напредног издајничко-мафијашког картела за изградњом аутопута Ниш-Тирана који Вучић о трошку осиромашених грађана Србије има намеру да почне да гради почетком следеће године. Тај аутопут је ПРЕВАСХОДНО потребан шиптарској нарко мафији да што брже и ефикасније пребацује огромне количине наркотика како у Србију тако и у остатак Европе. Тренутно је шиптарска нарко-мафија ограничена пошто већину шверца наркотика обавља малим брзим глисерима и нема могућност пребацивања већих количина наркотика што би се рекло у цугу.

Поставља се наравно и питање колико је од тих девет милијарди евра које шиптарски нарко фисови држе по тунелима у Албанији завршило на рачуну Александра Вучића и припадника његовог издајничко-мафијашког клана. Треба ли вас подсећати како је званичним аутомобилом владе Србије док јој је на челу био Александар Вучић са Косова и Метохије у централну Србију шверцован хероин и да је у том шверцу ухваћен рођени брат тада државног секретара Јаблановића коме је отац па и он сам познат по веома блсиким односим са шиптарским нарко фисовима посебно онима које води терориста и ратни злочинац Рамуш Харадинај.

Да ли треба онда да нас чуди што је Александар Вучић подржао и одиграо кључну улогу у стварању владе тог истог терористе и убице Харадинаја преко својих саучесника у косметској верзији СНС познатијој као Српска листа?

Више је него очигледно да између шиптарских влада у Тирани и тзв. владе у Приштини и оне којој је на челу био Александар Вучић а сада Ана Брнабић постоји веома тесна и присна сарадња којој је основни мотив стицање противправне материјалне користи јер је више него очигледно да шиптарски нарко фисови директно финансирају Александра Вучића и његову издајничко-мафијашку клику.

То објашњава и задртост Александра Вучића да што пре призна независнот Косова и Метохије и потпуно га стави под контролу шиптарских нарко фисова који су од Косова и Метохије под контролом НАТО снага и Еулекса направили највећу на свету лабораторију за прераду хероина. Зарад поређења само један податак. До 1999. године и момента док простор Косова и Метохије нису напустиле српске полицијске снаге међу којима је била и специјализована јединица за спречавање и сузбијање нарко трафикинга шиптарски нарко фисови са Косова и Метохије у западну Европу годишње нису могли да пребаце више од две тоне хероина. У то време до 1999. године и уласка НАТО снага на Косову и Метохији шиптарски нарко фисови су контролисали до четири високо опремљене лабораторије за прераду авганистанског опијума и хероина лошег квалитета у веома чисти и квалитетан хероин намењен за европско тржиште. Велики део тих лабораторија за прераду хероина налазио се у беспућима Дренице. Данас на простору Косова и Метохије по проценама УН-а делује преко 20 таквих високо опремљених лабораторија за прераду хероина од којих је неколико и у самом предграђу Приштине које годишње прерађују преко 60 ТОНА опијума и хероина.

Питање је само колико је новца из тунела шиптарских нарко фисова завршило на рачуну Александра Вучића, његовог брата и његових веома блиских сарадника.

Александар Вучић није ништа друго до НАЈОБИЧНИЈИ ПОТРЧКО шиптарских нарко фисова који по свој прилици контролишу сам државни врх Републике Србије. Зато не треба да чуди што режимски и НАТО медији у Србији осим веома штурих вести уопште не прате ОГРОМАН СКАНДАЛ и жестоко политичко превирање које имамо у Албанији а на које је требало поентирати свим снагама баш због српских националних интереса. У Београду нема на жалост ко да поентира јер је сам државни врх земље са свим пратећим службама чврсто у рукама шиптарских нарко фисова.

Милинко Милинчић

Србија данас

фото:ЕПА

Актуелно

Предраг Поповић: Идиоту који нас све вређа, ускоро ћемо видети леђа

Александар Баљак, аутор афоризма из наднаслова текста, није навео ко је идиот. Нема ни потребе, …

БАНДО ВЕЛЕИЗДАЈНИЧКА, шта је са увођењем реципрочних такси на извоз из Албаније и са КиМ?!

За шест месеци од успостављања таксе од 100 одсто увоз из Србије је опао за …

2 Коментара

 1. Верујем или не верујем

  Ако си ти Милинко, сигуран у ово, онда је твоја срамота већа од наше ако не поднесеш пријаву тужилаштву.
  Бар реда ради.
  Да се зна да је неко нешто пробао да уради.

 2. VUČIĆ ZREO ZA ROBIJU

  Nema više na svetu vladara koji vladaju ovako ekstremno autokratskim metodama, tiranijom, obmanama i lažima kao Vučić. Mi imamo upravo takvog predsednika koji koristi i veliku moralnu posrnulost srpskog naroda i tako mu nanosi ogromno zlo. Da je narod potpuno zakazao i moralno posrnuo govori i teška situacija u kojoj se sam našao. Pored zaostalosti srpski narod je i vrlo lakoveran, što potvrđuje i činjenica da Vučić opstaje na vlasti samo koristeći laži i malo mekinja. Te mekinje naravno daje samo pred izbore. I tako nam je on stvorio velike probleme sa kojima će mo grcati dok smo živi. On je uništitelj Srba, koji samo proizvodi zlo srpskom narodu. I celo vreme on beži od javne prozivke za stvoreno zlo, a ovako se više ne može živeti. Najzad se uvidelo da on ustvari ne rešava naše probleme, već ih svojim političkim delovanja stalno proizvodi i uvećava. Nikako ne sme da se zaboravi da se Vučić potpuno saživeo sa stvaranjem zla, ali samo srpskom narodu. Koliko se iživljava sa srpskim narodom najbolje govori onaj njegov iskvareni a (možda) i bolesni osmeh.
  Jasno je da znate da se radi o izdajniku Aleksandru Vučiću. Zlo je i to što on ima veliku podršku narida kao takav. Naravno da to nije uspeo poštenim radom već samo obmanama i lažima srpskog naroda. Zamislite oteo je srpsko Kosovo našoj deci i dao ga albanskoj deci. To je bolesno pravdao rečima: „Da taj problem ne ostavljamo našoj deci“. Znači poklonom rešava problem Kosova. Samo ovakvo njegovo objašnjenje je za sud i robiju. To nikako dračije ne može da se tumači nego kso izdaja. Tu se vidi i sav njegov „patriotizam“ i način na koji deluje i brani naš srpski interes. Ako je Kosovo srpsko (to i sam tvrdi), šta onda stalno petlja i pregovara sa šiptarima u vezi Kosova!? Vara se ako misli da mi neznamo, da on ispunjava samo svoje izdajničke obaveze prema Briselskom Sporazumu. Pored izdaje Vučić paralelno sprovodi i najveću pljačku Srba u srpskoj istoriji. On je kolovođa uništenja Srbije i danas. Sada rasprodaje Srbiju što je pored izdaje jedno najveće zlo. Rasprodaju naše grude prikriva nekim (investicijama i vajnim zapošljenjem). Ali stalno krije da to nisu naša preduzeća, već preduzeća eksploatatora jeftine radne snage u Srbiji. Pored toga što mi u toj transakciji ne možemo ništa da zaradimo, mi na taj način gubimo celu našu grudu Srbiju. Dok Vučić i njegova klika neznaju gde više kradu, da li preko te rasprodaje Srbije ili drumske ili građevinske mafije. I tako je ta cela nazadna stranka enormno obogatila, a opljačkani građani stigoše do kontejnera i najnižeg standarda u Evropi. Oko milion građana Srbije danas gladuje. Istovreneno Srbija je postala najzaduženija zemlja u svojoj istoriji. Vučić je (ponavljam) i rasprodao Srbiju. To ovi njegovi maloumnici u parlamentu svesrdno podržavaju, i traže od njega da proda celu Srbiju…

  Sve ovo hitno traži lisice na ruke i jednu ozbiljnu reviziju, i zatvorsko kažnjavanje Vučića i svih njegovih pomagača. Oni su svojim kriminalom doveli srpski narod u ovako beznadežan položaj…
  Međutim Vučić umesto da nađe dobrog advokata, on je stvorio anarhiju iza koje se kriju i on i svi njegovi kriminalci. Ne razmišljajući da je ta anarhija trula kobila i da će morati krivično kad tad da odgovara za sva počinjena zla srpskom narodu. Ako ga narod ne ubije verovatno će završiti na doživotnoj robiji i tako će spasiti život. Lično bih voleo da bude linčovan od naroda. A to će se desiti kad se oslobode mediji, i narod sazna istinu. U Srbiji je na delu potpuno korumpiran sud koji neće da sudi kriminalcima na vlasti. Brane majka Maru za krimiinal.
  Ali kesa je pukla i ispadaju izdaje, pljačke, obmane, laži i pare…

  VUČIĆ VIŠE NE MOŽE NI SILOM DA SPREČI REVIZIJU NJEGOVOG “RADA”. JER I MALA REVIZIJA OTKRIVA SAMO NJGOVA ZLA. TA ZLA SE VIDE NA SVE STRANE. TO JE I PRAVO LICE VUČIĆA!?
  HAJD’ DA TO PROVERIMO!

  Davno sam rekao da Vučić sve što radi radi na štetu Srba i njegovog nacionalnog interesa. Pitam: Koji je srpski problem Vučić do sada rešio? Nijedan!.
  Vučić se mora hitno zaustaviti, jer će nas ugušiti novim problemima. Zbog para oni su žrtvovali i svoju državu, a bogatstvo ih je oteralo u potpuno ludilo. Već nagoveštavaju da će i uz upotrebu sile braniti svoj lopovski kapital. Niko od njih ne pominje IMOVINSKE KARTE…

  Pogledajte taj današnji parlament koji je najbolje ogledalo i Vučića i njegove vlasti. Tu se ne poštuje ni ono osnovno, onaj poslovnik o radu skupštine. Tu nisu prioriteti naši gorući problemi, već tu nebuloze imaju prednost. Samo pomena vlasti i istine, izaziva veliko neprijateljstvo prema poštenim poslanicima. Tu je istina krvni neprijatelj i vlastima i poslanicima vladajuće partije. Tu klevete i laži kolo vode. Sve je podređeno tom rijalitiju i cirkusu. Važni ulogu u parlamentu igraju one dve jetrve koje onako preko tarabe, rekla kazala, rekla kazala i nikad ništa. Tu se ne zna ni ko pije ni ko plaća. Ja lično vidim samo kriminalce i lažove na gomili, čast izuzecima…
  Evidentno je samo to, da vladajuća partija ne odgovara na argumentovane kritike, i da joj rejting naglo pada. Iz tih razloga ne dozvoljavaju opoziciji da progovori. To je ustvari jedno potpuno (ponavljam) bolesno ali lopovsko društvo i to je prava slika i Aleksandra Vučića. Iza svake prozivke opozicije otkriva se samo pljačka ovog naroda. Vlast umesto da podnosi tužbe za te klevete, oni sruče pravi tornado prostakluka na opoziciju. Tada se po pravilu prekida sednica, sa zabranom dalje reprike što samo dodatno potvrđuje njihov lopovluk. Opet pitam: Ako su čestitii zašto ne podnesu i tužbe za klevetu!? Vučić jedino tada nije lud, on odmah furiozno pobegne iz parlamenta.
  Sve to traje godinama a nama su creva odavno prazna, krče brate Turčine. Zato se moramo pobuniti protiv tebe, Mii se borimo da nam žene ne postanu robovi i da ne rade za tvojih sramnih 15.000 d.
  Turčiću znaš li da su za vreme turaka Srpkinje su bacale prvorođeno dete, jer su morale tu prvu noć da spavaju sa turčinom. Neznaš jel’ da!? Zato ne kezi se nego pročitaj nešto. Turke neću da vidim u Srbiji jer ja sam pravoslavac koji poštuje svoju veru i svoju żenu…

  Dalje: Moramo znati da je skučen prostor za našu odbranu i odbranu Srbije od ovih domaćih izdajnika, jer su mediji i sudstvo i policija u njegovim rukama. Ni narod nije spreman i organizovan za ovu spasonosnu borbu. Ali zato možemo bojkovati izbore pa nek’ pukne kud pukne, neka vladaju bez naše podrške pa ćemo još jasnije videti šta i kako rade…

  Srpski mediji su takođe jedna rak rana srpskog društva. To je veliko zlo koje služi samo kao propagandna mašina i poštapalica ovoj vlasti. Još pre tri godine sam pisao da Vučić neće i nesme nikada osloboditi te medije i to sudstvo u Srbiji. I iluzorno je očekivati slobodne medije sa Vučićem u Srbiji. Svi kažu da je u Srbiji uzurpacija medija apsolutna. Ali to ne skida krivičnu odgovornost istih za svesno širenje laži u srpskom narodu. Stalno i svesno su hvalili Vučića, kod je ovaj lažov pljačkao, izdavao i rasprodao Srbiju. To je po zakonu krivično delo. Setimo se: „OVO SU NAJVAŽNIJE VESTI“ gde se hvale vlastpdršci a prikrivaju ogromna zla koje za koje su znali da je počinio Vučić srpskom narodu. Radi se o velikom ZLU. To je (ponavljm) svesno prikrivanje istine radi bogaćenja i izdaje je krivično delo. Za sada niko i ne razmišlja o tome, ali samo polako…

  I evo ovih dana taj isti srbožder koji odavno treba da truli u zatvoru zbog tog nanetog zla Srbiji i srpskom narodu, nagovesti izbore za 2020. godinu. I odmah u svom poznatom maniru raširi krila i nagovesti unapred pobedu, i uputi otvorenu pretnju baš svim njegovim neistomišljenicima. Naravno nije obećao da će i njegovi protivkandidati imati iste uslove za predstavljanje na javnim medijima. Znam da se nije šalio ali je sigurno zalutao. Ne vidi da je sazreo za tešku robiju. I kao takav, on sigurno neće dozvoliti ni opoziciji da se javno deklariše i predstave svoje programe pre izbora.
  Zato ponovo upozoravam opoziciju (naravni bez SRS) ukoliko se ne oslobodi televizija da ne izazi na bilo kakve izbore. Mora da znaju da se Vučić promoviše svaki dan. I zbog neobaveštenosti naroda opozicija sigurno gubi svake izbore. Umesto takvih izbora mora se stalno obraćati (stranom faktoru), sve dok ne nateraju ovog uzurpatora Srbije da oslobodi medije u Srbiji. Prava opozicija mora da zna da onaj ko kontroliše televiziju, svu štampu i internet u Srbiji, ne može da izgubi izbore. Samo da ih podsetim da su mediji i reklama (svemogući) danas u svetu. Mediji imaju još veću moć kod neobaveštenog naroda. Izaći na takve izbore je pohlepa i obmana naroda. Pošto ovaj uzurpator drži sve konce u svojim rukama, najbolje je prepustiti mu vlast jer on i onako neće dugo. Treba ostati uz svoj narod i sačekati da ga oni skinu. Gladnih stomaka će biti sve više i više…
  Biće to obična (narodna rulja) ali ćemo rešiti mnogo problema. Ali otom potom…

  ??? Vučic krije i pljačku vojnih invalida. Ja ne primam dodatak od juna meseca. Znači za: 7X 29.000=203.000 din. sam opljačkan, i ako sam v.invalid V gr. sam 70%. invalidnosti…
  Da li ste za ovo čuli!? Niste. Shvatate li sad šta su mediji!?

  P: Sajdzo Bogutovac.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *