ДОКАЗАНО! Ви напредњаци шверцујете и растурате ХЕРОИН које набављате од шиптара и то аутомобилима Владе Србије (фото)

0
(0)

Кампања за председничке изборе улази у радикално-фашистичку фазу. Вучићеве подгузне муве оптужују опозиционе кандидате и њихове жене да контролишу тржиште наркотика на територији Републике Србије. Напрасно су заборавили да кажу да је недавно у Краљеву тамошња полиција ухапсила рођеног брата државног секретара Александра Јаблановића који је запосолен у министарству за рад Владе Србије код министра Александра Вулина.

Александар Јаблановић, час у Тачијевој час у Вучићевој влади

Брат државног секретара запосленог у министарсвтву Александра Вулина Марко Јаблановић звани Дивљак ухапшен је у Богутовцу надомак Краљева јер је из службеног аутомобила министра Александра Вулина диловао ХЕРОИН који је пре тога набавио од шиптарских нарко трговаца на територији Косова и Метохије одакле је иначе и родом.

Марко Јаблановић, нарко дилер

Пре тог хапшења у Богутовцу брат државног секретара који је познат по надимку Дивљак хапшен је пре тога пар недеља и у Рашкој одакле је пуштен под веома сумњивим околностима. Након капшења у Богутовцу млађани Јаблановић је противно правилима службе из полицијске станице у Краљеву где је починио кривично дело пребачен у полицијску станицу Стари град у Београду.

ЕУЛЕКС млађаног брата бившег државног секретара Јаблановића који је иначе у врху Вулиновог Покрета социјалиста већ више од три године има на мапи као нарко дилера. Ни старији брат а ни отац им нису баш неке цвећке јер су Александра Јаблановића који је из Тачијеве владе прешао у Вучићеву оптуживали за илегалну препродају беле технике као и картица Мобилне телефоније Србије. Отац  и глава породице је тек посебна прича а и он је члан Вулиновог Покрета социјалиста и као такав је изабран на место градоначелника Лепосавића иако је веома близак за садашњим „председником“ Косова* Исом Мустофом.

Иначе против оца подигнута је и оптужница у Специјалном тужилаштву у Београду јер се терети за шпијунажу у корист страних обавештајних служби а против њега је подигнута и оптужница због умешаности и у тешке облике криминала. Тај исти Драган Јаблановић је иначе на Косову био председник експозитуре Вучићевог СНС-а који је познатији као „Српска листа“. Са тог места је смењен због превише експонираности у јавности и због контаката које је остваривао са страним обавештајним службама укључујући и тајну службу косметских шиптара.

Било би лепо од режима Александра Вучића да ДЕТАЉНО објасни како је и на који начин на чело СНС-а на Косову и Метохији постављен човек који је огрезао у тешке облике криминала и шпијунаже и како је могуће да званичник Тачијеве владе постане државни секретар у Влади Србије иако се веома добро знало да његов рођени отац остварује веома озбиљне контакте са страним обавештајцима док је млађи син регистрован од стране ЕУЛЕКСА као нарко дилер док је средњи брат исто тако умешан у некакве облике криминала.

Вучић приликом посете Лепосавићу у друштву шиптарских шпијуна и нарко дилера

Ко је и када радио безбедоносну процену за државног секретара Александра Јаблановића? Захтевамо да се јавности на увид стави та безбедоносна процена која је рађена пре његовог постављања на место државног секретара у Влади Србије и како је уопште могуће да се лице са таквим безбедоносним проблемима у свом окружењу уопште приближи званичним институцијама Републике Србије?

Драган Јаблановић, глава породице Јаблановић и шиптарски шпијун

Да ли су српске безбедоносне службе уопште истраживале контакте министра Вулина и повезаних лица са страним обавештајним службама и лицима из кримогених средина? Како је могуће да се службени аутомобил министра Вулина уступи лицу које је годинама познато као нарко дилер и како је могуће да то лице из аутомобила Владе Републике Србије растура ХЕРОИН на територији општине Краљево?

Било би лепо фукаро напредна да одговорите на ова питања. Иначе можемо да разговарамо и о нарко тржишту Србије и онима који га контролишу али је за сада сасвим довољно поставити питање зашто је на челу српске полиције саобраћајац коме је највећи професионални домет било учествовање у ТВ програму РТС-а „Патрола“. Можемо говнаријо напредна да разговарамо и о тренутном кадровском и материјалном стању рецимо Одсека београдске полиције за борбу против дроге и ценама наркотика на београдским и српским улицама који никада али никада нису били јефтинији и којих никада али никада није било више него под режимом Александра Вучића.

Ако кренемо да изваљујемо ко и како заиста контролише нарко тржиште у Републици Србији на Теразијама ћете за мање од 24 сата имати постављену ГИЉОТИНУ где ће народ акламативно дизањем руке одлучивати о скидању глава оних који му уништавају децу и њихову будућност.

Милинко Милинчић

Србија данас

 

Да ли је овај текст користан?

Кликните на звезду и оцените!

Ако вам је текст користан...

Поделите га са пријатељима!

Актуелно

Шта пише у споразуму СНС и СВМ или – рађа ли се „Заједница мађарских општина“?!

5 (6) У најскорије време ће се приступити изради измена и допуна Закона о утврђивању …

Да ли је Вучић продао Србе како би фармако-мафија in vivo испитала четврту фазу развоја вакцине?

4.2 (5) Могућност створена Законом о изменама Закона о заштити становништва од заразних болести да …

Један коментар

  1. А у моје време би....

    На вешала!!!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Send this to a friend