Како је шизофрени Вучић декласирао војску и полицију

Хашим Тачи, велики пословни партнер Александра Вучића, сина Фахри Муслиу, изјавио је да ће до краја године бити формирана Војска Косова, уз помоћ квислинга са Српске листе. А српска војска је у нестајању. Гола, боса, гладна, жедна и ненаоружана. Ниједан од Мигова не лети, тенкови не могу да се покрену, нису ремонтовани, сво наоружање наменске индустрије Вођа продаје Арапима. Ни полиција није у бољем стању. На кога то онда рачуна српски председник да ће га бранити од грађана који су у нестајању. На самрти од глади и беде.

Голаћи Зеке Буљубаше су зауставили Турке на Мишару, на Дубљу… “Полећеше два врана гаврана, са Мишара поља широкога, и од Шапца града бијелога…“ да огласе победу.

У боју са Турцима слабо наоружани хајдуци су са устаницима, сељацима, ношени силном жељом да се ослободе јарма, поразили Турке и најавили напад на империју.

Ношен издајничким поривом, шизофрени педер Александар Вучић је за пет година владавине променио пет министара одбране. Само је начелник Генералштаба Војске Србије, генерал-гњида Љубиша Диковић на челу оружаних снага које су спале на ниво борца Зеке Буљубаше. Али све армије света, па и афричка племена, имају модерно наоружање.

Са платом од 300 евра српски војници и подофицири морају да из џепа плаћају долазак на посао превозом, да се хране о свом трошку, док сатима вежбају на полигонима, да купују тоалет папир, сапун за прање после ваљања по блату, да сами перу и одржавају о свом трошку униформу!

С друге стране, Вучићев картел извози наоружање које произведе наменска индустрија, продају га Арапима и Исламској држави, перући новац преко СДПР-а Југоимпорт.

Сабласно делује данас српска војска. На Батајници ниједан Миг 29 није способан да полети. Русија чека да види куда иде шизофрени Вучић, па да Србији испоручи шест ремонтованих Мигова 29.

Подивљали син Фахри Муслиуа из петних жила се труди да што пре призна Косово, да оправда пријем стотину милиона долара и евра које је добио од албанског нарко картела. Па да збрише из земље.

Вучић је смртно уплашен блокадом рачуна у иностраним банкама, чак и код његових великих пријатеља Арапа.

Глад тера Србе на побуну, на устанак.

Ко ће да брани Вођу и његов злочиначки картел?

Српска полиција је обеспарена, ненаоружана, необучена, безвољна.

Сваког дана хиљаде полицајаца стопирају да се врате с посла. Без стана су и путују до Шапца, Панчева, Вршца, Сремске Митровице. Стоје сатима у пуним аутобусима за Јагодину, Пожаревац…

Србија има три пута више полицајаца него војника!

Управа за обезбеђење МУП-а Србије броји преко 1.500 полицајаца, који обезбеђују “штићене личности“ ! У правним државама “штићене личности“ су председник Владе, председник државе, министар одбране и полиције.

Српски председник је одлучио по свом ћефу да полиција чува, даноноћно, преко 5.000 његових миљеника! Мало је познато да бившу министарску правде Снежану Маловић, обезбеђује 30 полицајаца, да и даље има на располагању резиденцијалну вилу. Решење о статусу “штићена личност“ доноси министар полиције. Врши се безбедносна процена угрожености лица, његов ранији живот, друштвени статус и процењује се зло које му прети.

Сваки функционер Српске напредне странке, или његове коалиције, има полицијску пратњу. Возе се службеним колима, под ротацијом, претресају се лица која су штићеној личности сумњива, улазе у кафане и ресторане као насилници. Скоро сваки директор јавног предузећа има многобројну телесну гарду. Градоначелници и страначки функционери по унутрашњости Србије су, исто, “штићене личности“. Полиција их чува док банче, док праве баханалије и уговарају шпекулативне послове.

Осим полицајаца из Управе за обезбеђење МУП-а Србије устројена је и Јединица за заштиту сведока-сарадника и заштићених сведока. Обезбеђење пружа и бригада полиције са Бановог Брда, Одреди жандармерије стационирани у Нишу, Краљеву, Београду и Новом Саду, као и интервентне јединице при полицијским управама у унутрашњости. Посебно важне личности чувају припадници БИА и Војне формације “Кобре“.

Србија је једина земља на свету где мафијашки картел Александра Вучића чува неколико хиљада полицајаца. Уместо судских стражара.

Ипак, Вучић мисли да ће опет преварити грађане, војнике, пензионере и полицију.

Обећава повишице. Од јануара следеће године! Не липши магарче до зелене траве. Пензионерима нуди “помоћ“ од 6 хиљада динара, војницима, полицајцима и службеницима БИА повишицу од 5 одсто. па се ограђује, преко министра финансија, да ће повишице бити, ако ММФ одобри. А пара у буџету, иначе, нема. Празан је. Чак и АВ признаје да је приход у буџету нешто мањи од очекиваног, помиње сушу, неродну годину, светске прилике и неприлике, приспеле рате кредита које треба вратити.

Масовни протести су у најави. Или он, или ми.

На кога Вођа рачуна да га подржи? На полицајце који су животно угрожени као и остали грађани. На војнике, подофицире и официре који су такође гладни. Зар ико верује у његове лажи да ће “ускоро бити изграђено 30.000 станова за официре, подофицире, полицајце и службенике БИА“. Да их усели у сабласне куле “Београда на води“?

Сасвим је могуће да гњида какав је начелник генералштаба Љубиша Диковић изда наређење војним формацијама да изађу на улице и прихвате уличну борбу против грађана. Али, немогуће је да војник који пре изласка на улицу треба да плати доручак, ако има новца, и сам гладан пуца на суграђане. Кога он то штити?

Војно безбедносна агенција спроводи насиље над официрима, терајући их да без плате чувају оне који су их опљачкали, од оних који су опљачкани.

Општим устанком грађани морају да се ослободе и војног врха и изведу га пред суд, у јавном судском процесу.

Извештаји ВБА наводе да постоји основана сумња да елитне јединице Војске Србије, као што је јединица из Панчева, хоће да стану на страну демонстраната.

Војни и полицијски синдикати су заказали протест 6. октобра, који намеравају да радикализују. Вучићев картел нема пара ни за пензије, ни за било какво повећање плата. Вођа рачуна да ће лажима преварити и војску и полицију и пензионере и синдикате. Али, у лажи су кратке ноге. Шизофреном Вучићу више нико не верује.

Отерајмо га!

мајор Горан Митровић, Таблоид

Актуелно

У српским болницама на операцију или на различите врсте снимања чека 72.540 људи

У српским болницама на операцију или на различите врсте снимања чека 72.540 људи. Најдуже су …

Због прекомерног испумпавања воде за мини хидролектране Власинско језеро буквално умире! (фото)

Количина воде на Власинском језеру смањује се из године у годину, али овог лета је …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Simple Share Buttons