Канадски ГЕСТАПО на сред аутопута ухапсио пастора који их је избацио из цркве (видео)

Канадски пастор ухапшен је на драматичан начин на аутопуту приликом повратка кући, након што је одржао суботњу службу упркос правилима и мерама у борби против ЦОВИД-19. Пастор је раније полицију и здравствене инспекторе који су долазили у његову цркву у две ненајављене здравствене посете „гестаповским нацистима“.

Припадници полицијске службе Цалгарy (ЦПС) зауставили су пастора Artura Pawlowskog и његовог брата Dawida Pawlowskog. Ухапшени су и оптужени за „организацију илегалног окупљања“.

Видео привођења , који је виђен хиљадама пута и постао виралан, приказује више полицијских аутомобила који окружују аутомобил којим се Pawlowski возио с братом на аутопуту у Каљарију.

Раније пре његовог хапшења, у видео снимку објављеном на мрежи Rebel News, чланови цркве протерали су више униформисаних полицајаца са црквеног имања.

Паwлоwски је побегао из комунистичке Пољске и познати је улични проповедник у Каљарију и познат је по томе што храни бескућнике.

Водио је Street Church Ministries са седиштем у Каљарију више од 20 година и гласни је противник закључавања као мере у борби против коронавируса.

Извор: ekspres vesti

Оцените текст

0 / 5

Your page rank:

Поделите вест са пријатељима

Актуелно

Вулину више не верује ни тетка из Kанаде

Вулину више не верује ни тетка из Kанаде

“Фотографија мене и мени непознатог човека настала је на концерту Рибље Чорбе у понедељак. Сада …

Монета за спасавање глобалиста

Монета за спасавање глобалиста

Шта се крије иза емисије специјалних права вучења, наднационалног безготовинског новца који има право да …

Један коментар

  1. У Канади не постоји Каљари него КАЛГАРИ! Толико.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *