Ко је одговоран за стање у "Крушику" и "Застава оружју", је ли бре?

Ко је одговоран за стање у “Крушику” и “Застава оружју”, је ли бре?

Ваљевски “Крушик” сте довели на просјачки штап пошто сте га опљачкали и урнисали. Та фабрика наменске производње гомила дугове а ситуација је још много гора у “Застави оружје” где се различити кланови боре за превласт у тој фабрици. У “Крушику” је у 2020. години преполовљена производња иако је онај стручњак са Уба у “Крушику” запослио хорде напредњака који вола прстом у дупе не знају да убоду. Гомила њих уопште не долази у “Крушик” да ради већ се у “Крушику” само фиктивно води да ради. Данас у “Крушику” има скоро 3.000 запослених а обим производње је такав и толики да то све може да заврши око 750 радника. У 2020. години нису стигли да одраде око 110 милиона евра вредно послова већ су отаљали годину са мање од половине уговорених послова. Фалило им репроматеријала. Данас у “Крушику” има више радника са Уба него из Ваљева јер се тако дигао курац напредњаку Глишићу.

У “Застави оружје” је тек катастрофа. Дугови те фабрике наменске производње прешишали су одавно 200 милиона евра. Тамо се већ доста дуго кољу разни кланови за превласт у фабрици док фабрика буквално пропада. Хвале се некаквим уговорима од 250 милиона долара са фирмом из САД а на америчком тржишту до скоро није било једне једине заставине пушке на продају. Повремено се појави муниција коју је још ЈНА имала на складишту као стратешку резерву и то је све. одакле то долази Бог само зна. Заставине полуаутоматске пушке продају се на америчком тржишту у малопродаји нешто испод $1000. Ловачког оружја заставе аутор ових редова није видео никада у малопродаји.  Знате када ћете да продате продате пушака и пиштоља у вредности од 250 милиона долара на америчком тржишту ако наставите овако да радите и послујете? Никада. Трипујете небулозе. Пушке које продајете су осредњег квалитета са ценом коју сте набили под небеса. И уместо да продајете по контејнер, два тог оружја треба да спакујете једно 20 контејнера на лагер и онда да одвалите тржиште са малопродајном ценом од рецимо $750 по пушци. И кад сте бре задњи пут направили нови производ у тој Застави? Одвалише вас Чеси и Турци.

Погледајте глупани једни неспособни шта су Турци урадили на тржишту цивилног програма у задњих пет година и пробајте нешто да научите.

Неће вам проћи та прича са урнисањем па приватизацијом српске наменске производње. То што мало, мало мало пукне екпслозија и сруши пола фабрике као у Чачку задњих недеља. И то што радите у Крушику и Застави оружју. Ајде пробајте да их приватизујете па да вам се онако од ђутуре најебемо милосне мајке!

Свима у пакету пичка ли вам материна лоповска!

Милинко Милинчић, Србијаданас.нет

 

Оцените текст

0 / 5

Your page rank:

Поделите вест са пријатељима

Актуелно

Антинародни Вучићев режим се распада због Рио Тинта, хоће да продају народ и природне ресурсе

Антинародни Вучићев режим се распада због Рио Тинта, хоће да продају народ и природне ресурсе

Координаторка кампање “Марш са Дрине”, холивудска глумица Бојана Новаковић изјавила је данас да се становници …

Обрадовић: Зорана Михајловић ради за „РИО ТИНТО” а не за Србију

Обрадовић: Зорана Михајловић ради за „РИО ТИНТО” а не за Србију

Министар Зорана Михајловић свакога дана доказује да је у функцији агента страних интереса у Влади …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *