Ко то тамо опет прети Вучићу?

Ко то тамо опет прети Вучићу?

Најновија политичко-криминална ујдурма коју гледамо ових дана почела је упозорењем човека за прљаве послове свих режима Вука Драшковића да је неко у држави наводно направио некакав пакт са земунским кланом и да Србији поново прети хаос. Није нам баш најјасније ко је то и како могао да направи такав договор са земунским кланом јер у Србији се наводно већ три године води жестока битка и борба против корупције и криминала на свим нивоима. Истина је да су резултати поприлично танки и да осим буке и дима које дижу медији блиски режиму до сада нема нити једне правоснажне пресуде док су из буџета кроз државне банке и фондове буквално нестале милијарде евра.

Само је у Фонду за развој Србије нестало преко милијарду ипо евра. Тај новац је завршио на приватним рачунима људи веома блиских власти а било је оних и на министарским местима. Наравно да због тога нико никада није чак ни привeден. Данас се пљачка тог фонда наставља несмањеном жестином док му на челу стоје људи веома блиски Александру Вучићу.

Ових дана гледамо најновију политичко-мафијашку епизоду у којој главне улоге имају стари и добри пријатељи Александар Вучић, Мило Ђукановић, Владимир Беба Поповић и Љубиша Буха Чуме. Веома је чудно да премијер једне земље као што је рецимо Црна Гора јавно и путем медија упозорава премијера једне друге земље у овом нашем случају Александра Вучића да му прети наводно некаква опасност као што је била она у време ликвидације Зорана Ђинђића. То би наравно требало да алудира да се неко спрема да изврши атентат и ликвидира премијера Србије Александра Вучића. 

Данас се у “Доушнику” који је иначе веома близак Александру Вучићу појавило некакво упозорење безбедоносних служби да Вучић у року од 48 сати мора да среди стање у полицији или ће да буде смак света. Овде је наравно реч о најобичнијој лажи и медијском спину јер не постоји никакво угрожавање живота Александра Вучића бар не веће него што је то уобичајено због природе посла којим се бави. Наш извор из једне од војних служби безбедности насмејао се се на наше питање о наводној угрожености Александра Вучића  и одговорио да је у току обрачун криминалних нарко кланова који су инфлитрирани у врх српске полиције. Тренутно се води борба криминалних кланова из Црне Горе и Србије за превласт у врху српске полиције.

Наш саговорних из војне службе безбедности тврди да су због хапшења Дарка Шарића и његових сведочења о сарадницима нарко клана из врха српске полиције уздрмала постојеће везе, контакте и сарадњу етаблираних криминалних кланова који се углавном баве транспортом и растурањем наркотика и да им је због тога веома битно кога ће од њихових проверених људи инсталирати у врх српске полиције. Наша саговорник са нескривеним бесом тврди да је у тој борби премијер Србије Александар Вучић стао на страну црногорских нарко кланова који полако али сигурно губе тло и утицај у Србији што по њему потврђују и саме изјаве премијара Александар Вучића које он даје ових дана.

Не постоји никакво упозорење српских служби безбедности Александру Вучићу било да је реч о оним цивилним или војним. У протеклој недељи у српским службама безбедности није било никаквих ванредних активности нити је на адресу српске владе и српског премијера отишло било какво упозорење које би упозоравало на повећан ниво опасности које би могло да угрози живот премијера Александра Вучића. О некаквој угрожености Србије, државе и система безбедности нема ни речи и стање је ту како би се рекло више него редовно.

Наш саговорник се запитао које и какве то дугове премијер Србије Александар Вучић враћа црногорској мафији и тврди да су управо везе корумпираног и криминализованог српског државног врха са криминалним клановима из земље и иностранства оно што заиста угрожава безбедност Србије и свих њених грађана.

 

А.М, Србија данас

Оцените текст

0 / 5

Your page rank:

Поделите вест са пријатељима

Актуелно

РОБИЈА! Овога пута на вашу жалост нећете моћи да сакријете преко 500.000 покрадених гласова!

РОБИЈА! Овога пута на вашу жалост нећете моћи да сакријете преко 500.000 покрадених гласова!

Премијерка Ана Брнабић изјавила је данас да се легитимитет референдума о променама Устава у области …

Обрадовић: Вучић у обраћању лажирао податке о излазности на референдуму!

Обрадовић: Вучић у обраћању лажирао податке о излазности на референдуму!

Лидер покрета Двери Бошко Обрадовић оптужио је данас председника Српске напредне странке и Србије Александра …

12 Коментара

  1. kreteni, hajde prvo u prvi razred osnovne skole i racunajte… ako je u maju 2012. godine doslo do promene vlasti, a u novembru stvorena vlada, pitam vas odakle vam 3 godine… lazete, lagali ste i lagacete uvek i zauvek

  2. За превласт на кључна места у српској полицији се боре црногорска и косовска мафија. Србија нема своју организовану мафију, бар не до те мере способну, да преузме безбедносни врх полиције. Да, страшно је да страшније не може бити.

  3. Састала се два велика издајника Српске крви.

  4. ОВАЈ БИ МОГАО КОД ТАЧИЈА, БЛИЖИ МУ ЈЕ.

  5. V ucina zna koliko je zasluzijo,Za njega je metak zalosno potrositi…

  6. ma vucko mogu da ti ga popuse ti imas pink rts informer ikurir a ostale ko jebe

  7. Kod nas eje brate sve organizovano i u najboljem redu, baš me čudi, kako smo kiksnuli sa mafijom, svako ima pravo valjda na poneku grešku, pa i najbolji, nadam se da će to uskori ispraviti i organizovati se, da ne zaostajemo

  8. РОДБИНСКА ВЦЕЗА НА ЧЕЛУ ДРЖАВА ДИНАСТИЈА ПОИЛАКО

  9. Opet nešto izmišlja i izigrava žrtvu i mučenika!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *