fbpx

Коалиција за надзор јавних финансија: Прекинути дипломатске односе са Црном Гором!

5
(3)

Власт у Србији дужна је да пружи сву могућу заштиту Српској православној цркви и српском народу и престане да асистира црногорским властима у пројекту расрбљавања Црне Горе

Коалиција за надзор јавних финансија позива Владу Републике Србије да, након усвајања Закона о слободи вјероисповести и покушаја легализације насиља над Српском православном црквом у Црној Гори, донесе одлуку о прекиду дипломатских односа са комунистичким режимом у Подгорици.

Заокруживање највећег пројекта националног инжињеринга виђеног од Другог светског рата, оличеног у покушају прекрајања историјских чињеница и затирања српског идентитета Црне Горе, не сме више остајати без адекватног одговора државе Србије.

Упозоравамо Владу и председника Србије да ће, након акта правног и политичког насиља уследити и голо физичко насиље над Српском православном црквом и припадницима српског народа у Црној Гори, а да млаки и немушти одговори Београда само подстичу агресију сатанокомунистичког режима у Подгорици.

Власт у Србији дужна је да пружи сву могућу заштиту Српској православној цркви и српском народу и престане да асистира црногорским властима у пројекту расрбљавања Црне Горе и уништавања српске традиције, културе, идентитета и будућности на овим просторима.

Наслов и опрема: Стање ствари

(nadzor.org.rs, 27. 12. 2019)

Да ли је овај текст користан?

Кликните на звезду и оцените!

Ако вам је текст користан...

Поделите га са пријатељима!

Актуелно

Кренуо извоз брашна из Србије у регион!?

3.5 (2) Извоз брашна из домаћих млинова кренуо је за Македонију и Црну Гору, а …

Србија: Ако родитељи оболе, држава преузима бригу о деци

5 (1) Шта ће бити са децом уколико су оба родитеља заражена вирусом корона и …

2 Коментара

  1. Пссст спава Србија навија за петокраке пентаграме звезда и партизан док се то не заврши нећемо се ослободити. И зато нам и раде све ово док не полудимо сви и побијемо их .

  2. Укључите ТВ и пратите неки од „партизанских“ филмова који се сваким даном врте на скоро свакој телевизији. Има ту и мало „модернијих“ ствари за закржљавање ума: фарма, задруга, парови …
    Биће вам сигурно лакше да пребродите ово незгодно време ВАСКОЛИКЕ ИЗДАЈЕ И ПЉАЧКЕ ДРЖАВЕ.
    ИМАЈТЕ НА УМУ, ДА „НАШ ПРЕДСЕДНИК И ЊЕГОВА ВЛАДА“ ДАНОНОЋНО МИСЛЕ НА ВАС И ВАШЕ ПСИХИЧКО СТАЊЕ.
    Па не можете ВИ остати нормални, ако су сви они већ поодавно ЛУДИ !

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *