Колико је атентата "организовано" на Вучића па досада би га погодио слепи атентатор и то праћком!

Колико је атентата “организовано” на Вучића па досада би га погодио слепи атентатор и то праћком!

Премијерка Србије Ана Брнабић изјавила је да је било планирано убиство председника Србије Александра Вучића, а да су наводи о прислушкивању Вучића и афера “Јовањица” покушаји државног удара.

„Планирано је дуго и детаљно. Формиране су паралелне структуре у Министарству унутрашњих послова (МУП) и вођене су кампање у тајкунским медијима, које су преносили медији у региону како би Вучића дехуманизовали и од њега и његове породице напрвили криминални клан“, рекла је Брнабић за ТВ Пинк.

Она је рекла да је био планиран атентат на Вучића на откривању Споменика Стефану Немањи у Београду, 27. јануара ове године, али није навела детаље и зашто тужилаштво није покренуло поступак против одговорних.

„Када би стрељали Вучића, они би правили наратив да је то природно: ‘Ко зна у шта је све умешан и он и његова породица’. Много тога је било у МУП. Монструозно колико је била добро повезана та мрежа“, истакла је Брнабић.

Она је нагласила да се надлежне службе баве тим случајевима и да неће бити заштићених, без обзира на „име и презиме, функцију и страначку припадност“.

„Знам да је Српска напредна странка једина странка у историји Србије која је рекла да се сви третирају једнако и да нема заштићених“, рекла је Брнабић.

Знате шта му је слаба тачка и кренете да ударате на Данила беспризорно. Ви криминализујете једног младића, он је стално на насловним странама тајкунских дневних новина и недељника

Брнабић је казала да се на Вучића врши притисак „нападима“ на његовог сина, Данила, јер му „не могу“ замерити ништа у вези са економским и политичким питањима.

„Знате шта му је слаба тачка и кренете да ударате на Данила беспризорно. Ви криминализујете једног младића, он је стално на насловним странама тајкунских дневних новина и недељника“, додала је Брнабић.

„Нико у Кризном штабу не прима ниједан једини динар“

Брнабић је рекла и да није тачно да су чланови Кризног штаба за сузбијање епидемије коронавируса плаћени за тај рад по 400.000 динара месечно.

Она је изјавила да „нико у Кризном штабу не прима ниједан једини динар, од марта прошле године“, када је кризни штаб основан.

„Ти људи раде волонтерски зато што је то њихова дужност, обавеза и патриотски чин“, рекла је Брнабић и додала да су оптужбе да чланови Кризног штаба „ћуте“ због 400.000 динара месечно „напади и лажи тајкунских медија“ и да чине „суштинско подривање државе“.

Бета

Оцените текст

0 / 5

Your page rank:

Поделите вест са пријатељима

Актуелно

Пројекат Рио Тинта у Србији је корупција највишег нивоа!

Пројекат Рио Тинта у Србији је корупција највишег нивоа!

Власт се игра са животима стотина хиљада људи који живе у долини река Јадра и …

Потпиши Законе о експропријацији и референдуму и то ће ти бити задњи закони које ћеш потписати!

Потпиши Законе о експропријацији и референдуму и то ће ти бити задњи закони које ћеш потписати!

Председник Србије Александар Вучић рекао је данас да још није потписао закон о експропријацији, јер …

Један коментар

  1. Više od nje su krivi penzosi koji padaju na ove glupe fore. Posle antimafijaške revolucije zabraniti ljudima 65+ da glasaju.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *