fbpx
Насловна / Став / Колико је народ коштала приватна журка и бахалук Александра Вучића?
Колико је народ коштала приватна журка и бахалук Александра Вучића? 1

Колико је народ коштала приватна журка и бахалук Александра Вучића?

Народ има право да зна колико је новца утрошено на јучерашњу параду кича и глупости која је организована само из једног разлога. Да задовољи мали его председника Вучића и тако на тај начин валидира деструктивну велеиздајничку политику коју је он водио и води. Та политика која и поред приземне пропаганде режимских и западних медија не може да прикрије чињеницу да су плате данас мање него 2012. године и да ће јавни дуг Србије на крају ове године прећи 30 милијарди евра организовањем приватне журке коју смо имали прилике да видимо јуче само показује безобзирност читавог тог напредног система који изнутра као какав канцер једе земљу и народ.

Колико је народ коштала приватна журка и бахалук Александра Вучића? 2

Ништа осим производње масовних губитака који се мере десетинама милијарди евра Александар Вучић није успео да уради. Било да је реч о материјалним или нематеријалним губицима.  Јуче је тако у свом говору покушао да оправда аутистичну велеиздајничку политику коју је водио и води а која за Србију и српски народ само производи штету. И то огромну штету.

Јучерашња парада кича оголила је и показала право лице напредњачког система који охоло и бахато у време док је два милиона људи у Србији на граници сиромаштва својим званицама сервира шест тона меса, вина, ракије, посластица… Док децу лечимо СМС порукама и свакодневно читамо о људима који себи одузимају животе јер немају чиме да прехране себе и своје породице у ударним терминима свих домаћих телевизија можемо видети како се наздравља скупим шампањцем и како с астола нестају тоне меса.

Колико је народ коштала приватна журка и бахалук Александра Вучића? 3

Меса и шампањца који је плаћен новцем отетим од пензионера и радника, оних радника који су јуче у „Гоши“ поново себи покушали д аодузму живот због беде и безизлаза у којем се налазе.

Да ли ико зна да је сада време Петровског поста и да је прилично неукусно и непримерено крљати тоне меса макар из поштовања према онима који посте ако се Господа и Светог Петра не стидите? Што Вучић нема стида и срама већ што се јуче на тој паради кича појавио и патријарх српски који је изгледа аминовао ождеравање у време Петровског поста позирајући за медије са декаларисаним содомитима?! Содома и Гомора.

Колико је народ коштала приватна журка и бахалук Александра Вучића? 4

Вучић покушава себе да представи као некаквог модерног и толерантног политичара што је веома далеко од праве истине о њему. Њега и његово право лице Србија ће тек упознати када му се буде заљулала власт. Треба му свим снагама помоћи да  се то што пре деси.

Љуљајте људи, љуљајте…

Милинко Милинчић

Србија данас

 

Да ли је овај текст користан?

Кликните на звезду и оцените!

Ако вам је текст користан...

Поделите га са пријатељима!

Актуелно

Та идеја са конопчетом и "ветрогенератором" ака ветрењачом ти уопште није лоша! ПОДРЖАВАМО! (видео) 14

Та идеја са конопчетом и „ветрогенератором“ ака ветрењачом ти уопште није лоша! ПОДРЖАВАМО! (видео)

Да спасиш и нас и себе велике беде. Конопче у руке и правац на ветрогенератор …

Шиптари и Хрватица шетају Новим Садом (видео) 15

Шиптари и Хрватица шетају Новим Садом (видео)

Председник Србије Александар Вучић и председница владе, Ана Брнабић, прошетали су вечерас новосадским улицама са …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *