Коштуница: Распарчава се Србија, уништава се наша економија, затире пољопривреда

Коштуница: Распарчава се Србија, уништава се наша економија, затире пољопривреда

0
(0)

Лидер ДС С Војислав Коштуница оценио је данас да је ЕУ највећа препрека између Србије и њене будућности а да је политичку неутралност једини начин да Србија поврати политичку слободу и слободно се развија.

Коштуница је у писму грађанима Србије достављеном медијима упозорио да се у земљи „из дана у дан живи све теже“, да се, како тврди, распарчава Србија, уништава економија, затире пољопривреда, застрашујуће се шире незапосленост, сиромаштво и беда.

„Истовремено се руже и оцрњују наша историја, наша традиција и моралне вредности на којима су подизани небројени наши нараштаји. Од нашег народа се тражи, што се ни од једног народа није тражило, да промени своју свест и заборави своју прошлост. Просто речено, привредно, државно и морално – наша се земља уништава“, сматра лидер ДС С.

Према његовом мишљењу, разлог кризе је ЕУ, која је „највећа препрека између Србије и њене будућности“.
„Ви сте се већ уверили да Србија од Европске уније није видела никакво добро. Европска унија дословно угрожава српску привреду, отима нам Косово, прети да од Војводине направи државу у држави Србији. Да не говоримо о томе да се уласком Србије у Европску унију тешко може избећи и увлачење наше земље у НАТО“, навео је Коштуница.

Он уједно примећује да постоји лек за „болест еврофанатизма“, који се, према његовим рецицма, испољава у „безрезервном прихватању сваког налога из Брисела, а захватила је СНС и већину наших странака“.
„Само српски народ, и нико други, има моћ и снагу да државно, економски и морално отргне земљу из погубних стега Европске уније. Ту моћ и ту снагу као народ можемо да покажемо и искористимо 16. марта на изборима. Вашом подршком Србија може да прогласи политичку неутралност, прекине преговоре о европским интеграцијама тако да са свим државама, и на Истоку и на Западу, можемо да сарађујемо у складу са нашим интересима, а не на нашу штету“, поручује Коштуница.

Како додаје, то је једини и прави начин да Србија и њени грађани поврате своју политичку слободу и да се Србија слободно економски развија.

Уз позив грађанима да се „ослоне на свој здрав разум“ и „донесу праву одлуку“, Коштуница оцењује да ће, ако се успе да промени „погрешна државна политике која се заснива на узалудној и јаловој вери у ЕУ“ отворити врата политичкој неутралности која једино може да поведе Србију у нормалну и сигурну будућност.
„Нека о будућности Србије, без притисака, уцена и претњи са стране, одлуче само њени грађани“, закључује се у писму лидера ДС С.
Писмо Војислава Коштунице грађанима Србије

Сви добро знамо и сви добро осећамо да се у Србији из дана у дан живи све теже. Муке које притискају наш народ и нашу земљу као да немају краја. Распарчава се Србија, уништава се наша економија, затире пољопривреда, застрашујуће се шире незапосленост, сиромаштво и беда. Истовремено се руже и оцрњују наша историја, наша традиција и моралне вредности на којима су подизани небројени наши нараштаји. Од нашег народа се тражи, што се ни од једног народа није тражило, да промени своју свест и заборави своју прошлост. Просто речено, привредно, државно и морално – наша се земља уништава.

Због чега се Србија нашла у овом безнађу и тешкој кризи? Европска унија је највећа препрека између Србије и њене будућности. Ви сте се већ уверили да Србија од Европске уније није видела никакво добро. Европска унија дословно угрожава српску привреду, отима нам Косово, прети да од Војводине направи државу у држави Србији. Да не говоримо о томе да се уласком Србије у Европску унију тешко може избећи и увлачење наше земље у НАТО.

Шта нам то онда од Европске уније долази осим претњи, уцена и понижавања?

Поштовани пријатељи, и за ову болест, која се зове еврофанатизам и испољава се у безрезервном прихватању сваког налога из Брисела, а захватила је СНС и већину наших странака, постоји лек. Само српски народ, и нико други, има моћ и снагу да државно, економски и морално отргне земљу из погубних стега Европске уније.

Ту моћ и ту снагу као народ можемо да покажемо и искористимо 16. марта на изборима. Вашом подршком Србија може да прогласи политичку неутралност, прекине преговоре о европским интеграцијама тако да са свим државама, и на Истоку и на Западу, можемо да сарађујемо у складу са нашим интересима, а не на нашу штету. То је једини и прави начин да Србија и њени грађани поврате своју политичку слободу и да се Србија слободно економски развија.

Позивам вас да размислите, ослоните се на свој здрав разум и донесете праву одлуку којом ћете определити будућност Србије. Ако заједно успемо да променимо садашњу погрешну државну политику која се заснива на узалудној и јаловој вери у Европску унију, отворићемо врата политичкој неутралности која једино може да поведе Србију у нормалну и сигурну будућност. Нека о будућности Србије, без притисака, уцена и претњи са стране, одлуче само њени грађани.

Танјуг

Да ли је овај текст користан?

Кликните на звезду и оцените!

Ако вам је текст користан...

Поделите га са пријатељима!

Актуелно

Тренутно смо најгори по броју заражених короном у региону, Вучић изгледа спрема полицијски час и закључавање!?

Тренутно смо најгори по броју заражених короном у региону, Вучић изгледа спрема полицијски час и закључавање!?

4.5 (8) Због лоше епидемијске ситуације с вирусом корона биће отворени нови капацитети Ковид болнице …

ПАРАДОКС: Имамо највише заражених у региону, а први смо по броју вакцинисаних

ПАРАДОКС: Имамо највише заражених у региону, а први смо по броју вакцинисаних

5 (5) За вакцинацију се до сада пријавило више од 1.060.000 грађана, рекао је јутрос …

10 Коментара

  1. ОВАЈ ЧОВЕК ЈЕ У ПЕРМАНЕНТНОЈ ХИБЕРНАЦИЈИ. А МОЖДА ЈЕ И ДРОГИРАН. КО ЗНА?

  2. dragi moj kostunica bio si u savezu sa djavolom,a djavo je sps!

  3. Izgubljen u vremenu i prostoru i opet u politiku………..

  4. znači divota!Očekuje nas svetla budućnost, već su nam i sveće pripremili…

  5. A ti ćeš je spasiti… Tvoje je bilo da skloniš Slobu (a i to je sumnjivo, jer je zapaljen izborni materijal), a onda su te kao balavu maramicu bacili…

  6. Kretenu to je i tvoje maslo ! Srusio si Slobu prevarom!

  7. pazi da te ne zaokruzim, moz da seres do prekkosutra i ti i svi, svi ste isti

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Send this to a friend