Kуда срљаш Европо? Менгелеоиди су те опет зајашили

Kуда срљаш Европо? Менгелеоиди су те опет зајашили

„Ради тако да принцип твога рада може постати принцип рада свих других.“ – И. Kант.

Пре него што у далљем тексту прочитате протестно писмо аутора овог текста а које је овог пута упућено Европском парламенту, потребно је дати додатна објашњења.

Наиме, већ две године човечансво се бори с пандмијом корона вируса (ЦОВИД-19). Многи људи су (у великој мери под утицајем велике медијске пропаганде) прихватили вакцинацију као меру заштите од вируса, док они скептичнији је не прихватају већ дају предност превентивним мерама – препоручена механичка заштита од вируса, јачање телесног имунитета помоћу витамина, суплемената и пробиотика, као и коришћењем лекова, пре свега Ивермектина (најтестиранији лек у свету и с занемарљивим штетним последицама, за који је добијена Нобелова награда 2015.) и то превентивно и у раној фази заразе. Иначе, аутор текста је успешно тестирао овај лек на себи у одбрани од Цовид-19. Треба истаћи, да и вакцинисани и невакцинисани имају исти циљ сачување живота, и оба приступа су оправдана, легална и легитимна.

Међутим, политичари-властодршци из целог света, уз помоћ инструментализованих режимских лекара, нису успели да зауставе ову пандемију, и то искључиво својом кривицом, јер су се држали крутих, догматских и у приличној мери контрапродуктивних принципа у заштити здравља становништва. Они су слепо следили савете и препоруке глобалистичких и контраверзних светских здравствених организација, које су искључиво пропагирали вакцинацију с на брзину склепаним и недовољно тестираним „вакцинама“. А притом су потцењивали а често и забрањивали превентивну заштиту становништва постојећим лековима.

Ово се све дешава под јаким утицајем похлепног фармако-лобија, који улаже велики новац у пропаганду тако што директно или индиректно (донацијама) финансира здравствене установе и политичке елите по целом свету. У таквом корумпираном миљеу у свету се појавио један крајње опасан и нехуман сој лекара и политичара – менгелеоида – који за све неуспехе у сузбијању пандемије ЦОВИД-19 сваљују на леђа невакцинисаних људи.

Менгелеоиди иду још и даље од пуког сваљивања кривице на недужне неваксинисане људе. Наиме, они траже од власти (чија су десна рука) да чини најбруталније одмазде према невакцинисанима – физичко приморавање на вакцинацију и изолацију, забране кретања и коришћења животно неопходних материјалних ресурса, драстичне новчане казне и до десетак хиљада евра годишње, повећање пореза а као завршни циљ одмазде – лишавање људи слободе. Разни политичари и њихови менгелеоиди се свакодневно надмећу морбидним предлозима како да загорчају живот невакцинсаним људима и да их излуде, како то цинично поручује француски председник Макрон.

Менгелеоиди, охрабрени заштитом власти, су се острвили и на децу до пет година, захтевајући њихову обавезну вакцинацију. И то упркос чињеницама, да су деца и млади у огромном проценту имуни на ЦОВИД-19 и да вакцина може да им нанесе несагледиве штете.

Зато људи који воле и цене слободу морају се супростави овој пандемији лудила и менгелеоида. Ако се оно не заустави десиће се грозни злочини и урушавање цивилизације. Имајући у виду злочине које је починила немачка нацистичка држава у време Другог светског рата, 1949. године је донесена важна Нирнбершка декларација, која изричито штити физички интегритет сваког човека, што између осталог подразумева да је вакцинација добровољна. Ево и ауторовог протестног писма Европском парламенту.

Qуо вадис Еуропа?

Поштована господо посланици

Шта се то дешава са Европом, колевком цивилизације и демократије, у којој је створен највиши морални принцип – Kантов категорички императив? Одговор је веома, веома депримирајући – у данашњој Европи терористичка ЦОВИД-бирократија укида људима права и слободу под плаштом борбе против ЦОВИД-пандемије. Тако, ових дана вакцинисаним људима намичу око вратова Цовид-пасоше, жигошу их QР-кодовима и то под будним оком силеђијских власти.

Али, још страшнија репресија се одвија пред очима стотина милиона успаваних и анестезираних Европљана у којој су невини невакцинисани људи изложени великом психичком а понекад и физичком терору. Јер, их помахнитале европске власти присиљавају да живе у 2Г ЦОВИД-гетима, где им се свакодневно укида физички и духовни идентитет.

На овај начин власти у европским земљама желе да своју кривицу за веома лош и погрешан менаџмент против ЦОВИД-19 пандемије пребаци искључиво на невакцинисане. Од садашње патолошке стигматизације невакцинисаних људи – као криваца за све што је лоше, дели их мали корак до чињења највећих злочина против човечности,

Ови данашњи 2Г-сужњи у европским ЦОВИД-казаматима имају приступ још само у продавницама намирница, апотекама и медицинским амбулантама. У измишљању нових бруталних и безумних санкција против невакцинисаних предњаче Аустрија и Немачка. Невакцинисани су стављени пред најгору могућу дилему – вакцина или смрт. Ако се тако настави са дехуманизовањем, претњама и прогањањима невакцинисаних људи Европа, Аустрија и Немачка ће се вратити у 1933. годину. Хистерична кампања у Европи против невакцинисаних и обесправљених јадника, сатерала је многе људе у очај из кога су самоубиства једини излаз.

Ужасавајућа је чињеница да су догматизоване власти низа европских држава изазвале велике идеолошке поделе између вакцинисаних и невакцинисаних људи – хушкајући једне на друге. То је отишло до те мере далеко, да се не искључују и физички сукоби ових двеју групација. Невакцинисани 2Г-сужњи се у свом очајању питају – која их још грозна духовна понижења и физичка малтретирања чекају у данашњој Европи, која се галактичким брзинама удаљава од хуманих тековина цивилизације?

У овој пандемији лудила људе муче многа егзистенцијална питања. Ево,оних битних:

1. Да ли ће бити забране бракова између вакцинисаних и невакцинисаних?

2. Да ли ће бити забране интимних односа невакцинисаних и вакцинисаних?

3. Да ли ће бити забране рада невакцинисаних у предузећима вакцинисаних?

4. Да ли ће бити забране дружења деце вакцинисаних са децом невакцинисаних?

5. Да ли ће бити уведена обележена возила за невакцинисане у средсвима јавног превоза?

6. Да ли ће невакцинисанима ускоро бити забрањене куповине намирница и лекова?

7. Да ли ће невакцинисанима бити укинуто право на медицинске услуге?

8. Да ли ће се невакцинисанима одузимати деца и бити им забрањено проширење породице?

9. Да ли ће невакцинисани бити контролисани и помоћу дронова?

10. Да ли ће се невакцинисанима одузмати имовина, новац и држављанство?

11. Да ли ће вакцинисани стећи право да малтретирају невакцинисане?

12. Да ли ће невакцинисанима бити забрањена комуникација са породицом и родбином?

13. Да ли ће невакцинисани бити одвођени у затворе и колико дуго?

14. Да ли ће невакцинисанима – који поново одбију ове експерименталне вакцине – бити вађени здрави органи присилно или „добровољно“?

15. Да ли ће невакцинисани људи бити сахрањивани голи или у кесама за ђубре?

16. Да ли ће горе наведене репресалије бити примењене и на невакцинисану децу?

Уважени европски политичари, зар је могуће да су послератне конвенције о заштити човека тако брзо заборављене? Оне су прокламовале неповредивост физичког и духовног интегритета сваког човека. Да ли сте свесни, да је садашње физичко и духовно малтретирање невакцинисаних људи – који су само до пре пар месеци живели у нади да ће живети и умрети достојанствено, можда трагичан увод у будуће најстрашније злочине

Има ли у Европи моралних снага које могу да зауставе ову грозну пандемију терора, којег садистички упражњавају неодговорне политичке елите? Има ли Европа политичку и моралну снагу да заустави своје политичаре у спровођењу њихове очигледно погрешне концепције у борби против ЦОВИД-19 „пандемије“?

Др Миодраг Л. Kулић, теоријски физичар, 24.12.2021, Kехл, Немачка

П.С. Доказ да је писмо (на немачком језику) достављено ЕУ парламенту је дат на увид редакцији Kорена.

Корени.рс

Оцените текст

0 / 5

Your page rank:

Поделите вест са пријатељима

Актуелно

Павић: Над Европом је баук четвртог рајха који је себе лишио идеала за које би умирао

Павић: Над Европом је баук четвртог рајха који је себе лишио идеала за које би умирао

* Да ли је на помолу повратак у 1939-ту? У строго војном смислу – никако. …

Директива ЕУ: Забраните БОЖИЋ! Радован Kалабић (видео)

Директива ЕУ: Забраните БОЖИЋ! Радован Kалабић (видео)

Аутор и водитељ Веља Чупић #Родноосетљив #ЗабранаБожића #РадованKалабић HelmCast Поделите вест са пријатељима

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *