ЛИДЕР ХОЛАНДСКЕ ОПОЗИЦИЈЕ: Дошло је време да извршимо де-исламизацију земље!

Поводом нових избора у 30 општина у Холандији заказаним за 21. Март, данас се Холанђанима обратио председник евро-скептичне Партије за слободу Герт Вилдерс са жестоком поруком да је дошло време да се Холандија де-исламизује. Вилдерова странка је тренутно најјача опозициона фракција у Холандији и на предходним изборима за национални парламент заузела је друго место.

За нас Холандија увек на првом месту, то је наш водећи принцип, осуђујемо кабинет премијера Рутеа продаје земљу Бриселу и продаје је исламу. ЕУ држи наше границе широм отвореним за милиона миграната који долазе из Азије и Африке, наша популација је под опасношћу да буде замењена – наводи у свом обраћању Герт Вилдерс

Шта се дешава са западном Европом? Западна Европа подстиче исламизацију док источна Европа противи, њихове земље не дозвољавају да их прегазе ни Европска унија ни исламизација која је узела маха на Западу и то је оно што и ми требамо да урадимо, када кажемо доста онда је заиста доста.

Како Вилдерс наводи Холандски идентитет није исламски, он се базира на јудео-хришћанским вредностима и хуманизму, на слободи и демократији и додаје да су те ствари нераскидиво повезане са холандским националним идентитетом. Време је да то покажемо дошло је време да се Холандија де-исламизује, истиче Герт Вилдерс.

Како наводи лидер највеће опозиционе странке у Холандији, они као држава морају да раде све супротно од онога што говори Брисел и додаје “ово је наша земља и мора остати наша”. Вилдер на крају свог обраћања грађанима позива гласаче да 21 Марта гласају за његову странку ПВВ, јер је глас за њих уједно глас за демократске вредности које урушава Брисел.

Дневна газета

Актуелно

Холандија: Вилдерс иницирао закон којим се забрањују Куран, џамије, бурке и исламски термини

ЛИДЕР десне и евроскептичне холандске Слободарске партије (ПВВ) Герт Вилдерс предложио је у националном парламенту …

Холандија забранила ношење бурки – Десница: Затворићемо све џамије

Горњи дом холандског парламента данас је усвојио закон којим се забрањује ношења велова који покривају …

Један коментар

  1. Мамицу вам јебем болесну педерску…сад једите говна што сте посрали

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Simple Share Buttons