Мали награђен за криминал, корупцију и афере: Кандидат за премијера!?

Мали награђен за криминал, корупцију и афере: Кандидат за премијера!?

Они који су доследни у својој оданости СНС-у грабе високо ка врху, а уколико напредњаци победе на изборима и Ана Брнабић постане градоначелница Београда, на њену премијерску позицију доћи ће, сада већ не тако мали, Синиша Мали.

Садашњи министар финансија и бивши градоначелник Београда Синиша Мали добиће у случају победе СНС-а на изборима нову позицију, у нашој земљи највишу после врховног вође државе и тиме ће се заокружити његова политичка каријера. Доктор Мали биће на овај начин награђен за лојалност и наравно све афере које иду уз његово име.

Тешко да у редовима напредњака постоји неко име за које се везује више афера него за његово – од 24 стана у Бугарској и Пандориних папира, 45 банковних рачуна, рушења у Савамали, преко плагираног доктората – но то ништа Малом није сметало да заузме највише државничке позиције.

А његов колега Александар Вулин, такође познат по аферама „тетка из Канаде“ која је била великодушна да му помогне за стан од 200.000 евра, посети имању “Јовањица” на којем заплењена дрога, афери Беливук, биће попут Малог награђен за своју лојалност.Вулину се ипак не смеши нова позиција, већ ће у случају победе СНС-а остати на месту министра унутрашњих послова.

Његов мандат биће упамћен по срамним саопштењима јавности, пасивност када је неопходно да се заиста реагује, фабриковању афера, сликањем са криминалцима, чувању мурала и ко зна чему још – а управо такав човек на месту министра полиције одговара врховном вођи.Јасно је зашто је Вулин савршен „чувар реда и мира“ за напредњаке, само да не испуни своје обећање и не кандидује се заиста за председника Србије…

Директно.рс

Оцените текст

0 / 5

Your page rank:

Поделите вест са пријатељима

Актуелно

Васић: Данас почиње градња најскупљег метроа на свету, а Београд остаје без воде!

Васић: Данас почиње градња најскупљег метроа на свету, а Београд остаје без воде!

Најава почетка радова на изградњи депоа за метро у Београду је почетак краја Београда, који …

Ово је спот о Рио Тинту који РТС није хтео да емитује… (видео)

Ово је спот о Рио Тинту који РТС није хтео да емитује… (видео)

Организација Kрени-промени организовала је протест испред РТС-а због тога што јавни сервис није приказао рекламу …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *