МАРШ у пи*ду материну и ви и ваша ЕУ!

МАРШ у пи*ду материну и ви и ваша ЕУ!

Посланици Европског парламента у оквиру расправе о Извештају о напретку Србије усвојили су амандман словеначког заступника Игора Шолтеса о Сребреници.

„Жалимо због поновљеног порицања геноцида у Сребреници од неких српских званичника, те их подсећамо да пуна сарадња с Међународним кривичним трибуналом за бившу Југославију и Механизмом који га је наследио, укључује пуно прихватање и примену његових пресуда и одлука. Признавање геноцида у Сребреници је основни корак на путу Србије ка приступању ЕУ“, стоји у амандману Игора Шолтеса из парламентарне групе Зелених, преноси Н1.

Након његовог излагања, усвојена је резолуција у коначном тексту са 503 гласа за. Осамдесет и пет посланика је било против, а њих 47 је било суздржано.

Спутник

Оцените текст

0 / 5

Your page rank:

Поделите вест са пријатељима

Актуелно

У Италији невакцинисанима забрањено да се венчавају и крштавају

У Италији невакцинисанима забрањено да се венчавају и крштавају

У Италији је грађанима без дигиталног COVID сертификата забрањено да учествују у верским обредима. У …

Kуда срљаш Европо? Менгелеоиди су те опет зајашили

Kуда срљаш Европо? Менгелеоиди су те опет зајашили

„Ради тако да принцип твога рада може постати принцип рада свих других.“ – И. Kант. …

Један коментар

  1. precutali smo ili bolje receno izvinjavali smo se krvolocnim krapinskim neandertalcima krvatima sto smo im se pod noz poturali i zahvaljivali sto im odstetu nismo za tri rata trazili jer smo budale bili i ostali, a njihovi pogani kod nas dotumarali, /prebrojte samo kolikoih je u vladi/, pa nas zlocesti decki i cure uzjahali kako su ih u paklu naucili, pa ne silaze vec od nas ostetu traze; sve po onoj nije kriv onaj sto prdnu nego onaj sto cu. — a cu bas danas jednog kako rece ,,mi smo ratnicki narod,, al kod ratnika slavnih stalno neka kapitulacija a sad i totalna. — umesto agram u pustinju pretvoriti mi smo radije nase kolone bombardivali. — umesto Jasenovac osvetiti mi smo radije jos nebrojenih zrtvi dali, a i sto bi smo brojali i sebi posla pravili. da nam se radi bar bi smo avliju ocistili. — na Mucenicku Glinsku crkvu smo zaboravili iako bi drugi do neba jaukali. — a sta sa Srpskim Mucenicima po bosni dal nji ko broja, dal za njima ko zakuka i njih opoja. — dal
    i njih ko sakuplja i dal za njih kurvin sin milione posla. — doneseni snajper medu sobom korististe, mesto divlje tice vatati ili vukodlake i bradate divlje svinje sa njim pogadjati. a ne masiti. — krivca vazdan trazite jedan u drugome a tudjinu sluzite ko bratu rodjenome. — na heroje svoje pljujete a dusmaninu i ubicama cast odajete. — ovo se po dobru ne treba svrsiti jer jednom oprosteno ponovo ce se desiti a one koji oprostaja traze treba ko zlocince suditi.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *