Србија

Јавни позив Војсци Србије и МУП-у да похапсе криминалце и велеиздајнике!

Овим путем јавно позивамо Војску Србије и МУП Републике Србије и све њихове припаднике да коначно крену да обављају посао за који су плаћени и на који их пре свега обавезује заклетва коју су положили Отаџбини и да из јавног политичког, економског и друштвеног живота уклоне све криминалце било да је реч о онима који оперишу у самом државном врху или на локалу попут представника тзв. општина са Косова и Метохије који за заједнички циљ имају рушење уставног поретка, територијалног интегритета и суверенитета Републике Србије и довођење земље у подређени положај Републици Албанији, терористичким нарко бандама шиптара на Косову и Метохији и војном савезу НАТО.

Имајући у виду реалну опасност по суверенитет и територијални интегритет Републике Србије која проистиче из против-уставног и незаконитог деловања председника Републике Србије Александра Вучића и његових сарадника захтевамо од надлежних органа Војске Србије и МУП-а Републике Србије да под хитно лише слободе председника Републике Србије Александра Вучића и његове блиске сараднике и да против истих покрену кривичне истраге и почну њихово кривично процесуирање због рушења Уставног поретка, територијалног интегритета и суверенитета Републике Србије.

Противзаконите и против-уставне делатности председника Републике Србије Александра Вучића већ су нанеле огромну штету територијалном интегритету и сувернитету Републике Србије чиме је извршен отворен непријатељски напад на Уставни поредак Републике Србије чинећи тиме и тешка кривична дела из члана 305. Кривичног законика Републике Србије чиме су Републику Србију довели у подређени положај признајући окупацију Србије или њеног појединачног дела у овом случају АП Косово и Метохија из члана 306. Кривичног законика Републике Србије.

Председник Републике Србије Александар Вучић и његови блиски сарадници су у више наврата јавно позивали на рушење Уставног поретка Републике Србије позивајући се при томе и на примену силе чиме су прекршили и члан 309. став 1. Председник Републике Србије Александар Вучић је за његове противзаконите и антиуставне делатности на рушењу важећег Уставног и правног поретка Републике Србије обезбедио и подршку из иностранства чиме је прекршио и став 2. из члана 309. Кривичног законика Србије.

Постоји веома оправдана сумња да су председник Републике Србије Александар Вучић и његови блиски сарадници починили и кривична дела из члана 315. Кривичног законика Републике Србије који се односи на шпијунажу и да су војне, економске и службене податке доставили и предали страним лицима те и из тог разлога захтевамо њихово лишавање слободе како не би били у стању да утичу на сведоке док надлежни државни органи не утврде чињенично стање и истину о активностима криминалне групе окупљење око председника Републике Србије Александра Вучића која за циљ има рушење Уставног поретка, територијалног интегритета и суверенитета Републике Србије.

Постоји оправдана сумња да су председник Републике Србије и његови блиски сарадници учествовали и у одавању државну тајне и да су тајне податке предали страним лицима и тако проузроковали  огромне штетне последице за безбедност, одбрану и тиме тешко оштетили политичке, војне и економске интересе Србије чиме су прекршили члан 316. Кривичног законика Републике Србије.

Пошто је председник Републике Србије Александар Вучић око себе окупио криминалну групу која за циљ има рушење Уставног поретка Републике Србије из члана 319. Кривичног законика Републике Србије и која је активно учествовала у набављању или оспособљавању средстава за извршење кривичног дела, у отклањању препрека за извршење кривичног дела, у договарању, планирању или организовању са другим извршење кривичног дела или у другим радњама којима се стварају услови за непосредно извршење кривичног дела починивши тиме и тешка кривилна дела из члана 320. Кривичног законика Републике Србије захтевамо од надлежних органа да се одмах слободе лиши председник Републике Србије Александар Вучић који је де факто вође криминалне групе која је окупљена како би срушила Уствани поредак и територијални интегритет и суверенитет Републике Србије.

Организована криминална група којој је на челу председник Републике Србије Александар Вучић починила је и тешка кривична дела из члана 320. Кривичног законика Републике Србије припремајући извршење тешких кривичних дела против уставног уређења и безбедности Србије. Та организована криминална група којој је на челу председник Републике Србије Александар Вучић починила је и тешка кривична дела против уставног уређења и безбедности Србије из члана 321. Кривичног законика Републике Србије што је за последицу имало за смрт више лица у периоду од 2012. године до данас.

Имајућу у виду све горе наведено позивамо надлежне органе пре свега Војске Србије и МУП-а Републике Србије да одмах слободе лише председника Републике Србије Александра Вучића и припаднике криминалне групе коју је он окупио и удружио ради рушења Уставног поретка Републике Србије, њеног територијалног интегритета и суверенитета како би бар делимично била отклоњена директна опасност по Устаани поредак, безнедност и територијални интегритет и суверенитет Републике Србије.

На то вас пре свега обавезује важећи Устав као и закони Републике Србије а на крају крајева и заклетва коју сте положили Отаџбини. Уколико надлежни државни органи из било којих разлога одбију да поступају по важећем Уставу и законима Републике Србије и заштите Уставни поредак Републике Србије, њен теритроијани интегритет и суверенитет као и безбедност сматраћемо вас припадницма удружене и организоване криминалне групе под контролом председника Републике Александра Вучића и позваћемо јавно народ и све грађане Републике Србије да помогну и заштите Уставни поредак, територијални интегритет и суверенитет Републике Србије од организоване криминалне групе Александра Вучића што је уосталом и уставна дужност сваког грађана Републике Србије.

Милинко Милинчић

Србија данас

Оцените текст

0 / 5

Your page rank:

�оментара

  1. Надам се да Србији још има јунака који знају шта је част и како се чува образ. Хапсите говна издајничка.

    в

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Back to top button
Close

Детектовали смо Адблокер!

Поштовани, рекламе су једини начин финансирања нашег сајта те вас молимо да угасите адблокер на нашем сајту како би нам тако помогли да наставимо да објављујемо још боље и квалитетније вести без цензуре и длаке на језику. Хвала на разумевању!