Насловна / Свет / Хелм / Медојевић о пресуди за „покушај тероризма“: Црна Гора је прва држава у свету у власништву мафије – мафија влада, мафија суди

Медојевић о пресуди за „покушај тероризма“: Црна Гора је прва држава у свету у власништву мафије – мафија влада, мафија суди

Црна Гора је прва држава у свијету у власништву мафије, казао је један од лидера Демократског фронта, Небојша Медојевић, након што су двојица лидера тог политичког савеза, Андрија Мандић и Милан Кнежевић, осуђени на по пет година затвора у случају познатом као „државни удар“.

„Коме није било јасно, сад јесте. Црна Гора је прва држава на свијету у власништву мафије. Мафија влада, мафија суди. А Дон се спрда са ЕУ и САД. Пресуда мафијашког суда је идентична оптужници мафијашког тузилаштва. Исти човјек је диктирао и исти човјек је писао. Владавина мафије“, написао је Медојевић на свом Фејсбук налогу.

Медојевић је раније на Твитеру објавио видео на којем се виде функционери ДФ-а, међу којима су и Мандић и Кнежевић, како ишчекују пресуду Вишег суда.

Вијести

 

Актуелно

Данас славимо Светог Василија Острошког

Српска православна црква данас прославља Светог Василија Острошког, чије се мошти као велика светиња чувају …

Ти ћеш тек кривично да одговораш јер си вођа организоване криминалне групе која САРАЂУЈЕ СА ТЕРОРИСТИМА!

Председник Србије Александар Вучић оценио је данас да су његове идеје о разграничењу на Косову …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *