Мигранти из Нигерије тинејџерки извадили кости из тела, леш бацили на улицу!

Недавно ритуално убиство Италијанске тинејџерке Памеле Мастропиетро којој су поједени срце и гениталије дефинитвно су дело нигеријска мафије, каже водећи италијански криминолог Алесандро Мелуци, а та мафија се веома брзо шири по Италији. Бруталан злочин догодио се раније овог месеца, а нови детаљи шокирали су јавност у Италији и остатку Европе. 

“Нигеријска мафија је најнемилосрдинија на свету, видели сте како су убили Памелу. Ради се о виду секте која колонијализује Италију и отима бизнис од традиционалних мафијашких породица”, рекао је у телевизијском интервјуу Алесандро Мелуци (Алессандро Мелуззи), истакнути криминолог, хирург и психјатар.

“Оно што смо видели у случају Памеле Мастропиетро су исте методе које нигеријска мафија систематски примењује у Нигерији као и ван земље”, рекао је Мелуци. “То је рутина сечења жртве на комаде и у неким случајевима једења њихових делова тела”.

Искасапљено тело Памеле Мастропиетро пронађено је раније овог месеца остављено на улици у 2 кофера, а на телу су фалили врат, срце и гениталије. Тело је такође опрано хидрогеном како би се уништили могући докази, а бачено ја на улици у коферу. Поред тога из тела жртве су извађене кости.

Тројица нигеријаца су ухапшени због довођења у везу са убиством, полиција је између осталог ухапсила Иноцента Осагхалеа (Инноцент Осегхале) након што су детаљно истражени видео записи око места на коме је остављено тело. Осагхале је познат полицији као дилер дроге, који је чекао депортацију, јер му је истекла виза. У његовој кући су пронађени бројни предмети који су припадали жртви.

Мелуци је рекао да није изненађен да је приликом аутопсије откривено да фали срце жртве.

“Деца војници у Сијера Леонеу једу људска срца да би се доказали као мушкарци, и да би како верују постали храбрији” рекао је Мелуци “У нигеријској мафији, ритуали канибализма нису изузетак него правило. То су нормалне ствари по њих, али нико не воли да прича о томе због страха да ће га неко напасти да је расиста. Морамо да пређемо преко тога, јер ово је тек врх леденог брега и проблеми ће постајати све већи”.

“Срце је најбитнији део људског тела код анимиста (врсте религије), верује се срце доноси храброст и да његово једење продужује живот” рекао је реномирани криминолог.

Према писања америчког медија Бреитбарт шокантан број жена које мигрирају из Нигерије у Италију завршава у проституцији. Чак 80% њих, а оквирно 50% свих проститутки у Италији је пореклом из ове афричке земље.

Нигеријска мафија је искористила мигрантску кризу како би повећала обим свог деловања, од 2014. до 2016. године 12.000 нигеријских жена и девојчица је стигло у Италију, а невероватних 9.400 је завршило у проституцији.

Извор: Дневна Газета/Бреитбарт

Актуелно

АРАНЂЕЛОВАЦ: Мигранти обили кафану и нанели тешке телесне повреде власнику

Током протекле вечери у селу Крћевац мигранти су напали власника кафане “Панорама” и нанели му …

Србија постаје сабирни центар за мигранте

Помоћ националним економијама широм света у радној снази или Србија и Балкан као сабирни центар …

2 Коментара

  1. Sunce Vam j.bem zarko! Teraj to iz Evrope HITNO! To treba istrebiti! Dodje u tvoju zemlju i otima tvoje gradjane da bi prodavao organe ili kanibalizam rituale vrsio,Ejjjj… u tvojoj rodjenoj zemlji! Neka idu u Texas neka probaju tamo!

    • Sada ce nasi gibanicari da se raduju u stilu “tako im i treba, djubrad nijedna sto nas bombardovase“, a ne shvataju da smo mi belci svi isti za afroazijatske divljake – njih ne zanima da li je neko Srbin, IUtalijan, Nemac, Rus, Francuz…..

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Simple Share Buttons