Милан Думановић на суду добио крушевачког КВ керамичара из БИА

Милан Думановић на суду добио крушевачког КВ керамичара из БИА

Славија инфо сазнаје да се данашње суђење и коначна одлука суда завршила у корист бившег припадника УKП. Бивши инспектор Милан Думановић победио је директора БИА на суду. Думановића је на овом суђењу заступао адвокат Ђорђе Шекуларац, који је са њим од почетка овог случаја, а данашњи епилог је одбрана Думановића.

Безбедносно-информативна агенција и њен директор Братислав Гашић поднели су пријаве против бившег припадника Одељења за тајно праћење МУП-а Милана Думановића, саопштила је тада БИА.

Kако су тада причали из БИА, Думановић је 18. априла у емисији „Утисак недеље“ ауторке Оље Бећковић, која је емитована на телевизији Нова С у више наврата износио тврдње које се односе на Безбедносно-информативну агенцију, понављајући више пута реченицу „новац од дроге деле СНС и БИА“.

Међутим, суд је данас доказао да Гашић није имао основа да тужи Милана Думановића и пресуда је ослобођајућа за Думановића.

Думановић је неко ко се бескомпромисно бори за Србију, а против свих лоших фактора по наше друштво и државу, а данашња пресуда је само доказ за то.

Ускоро опширније…

Славија инфо

Оцените текст

0 / 5

Your page rank:

Поделите вест са пријатељима

Актуелно

ИНТЕРВЈУ: Милан Думановић - Вучић и СНС иду у Забелу! Због овога падају! (видео)

ИНТЕРВЈУ: Милан Думановић – Вучић и СНС иду у Забелу! Због овога падају! (видео)

Гост Славија инфо био је бивши оперативац УKП Милан Думановић. У емисији Интервју Думановић објаснио …

Думановић: Списак свих оперативаца МУП-а активних у мрежи Дијане Хркаловић (видео)

Думановић: Списак свих оперативаца МУП-а активних у мрежи Дијане Хркаловић (видео)

Милан Думановић, некадашњи оперативац УKП и суоснивач покрета Ослобођење, обелодањује списак свих оперативаца МУП-а увучених …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *